Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries85🐏
    21. Srpanj 2022. 15:53

Pozdrav lavice moje! Prvo da cestitam Monkici na rođenju Viktora,uzivajte i mazite se,najljepsi poklon je sad u tvom krilu🥰🥰🥰💓
    Ribic,drago mi je da je sve ok, super za pregled u uzv ,sad je ipak malo opustenije💓💓sretno dalje💪 
    Iman  hvala ti draga,uvijek pitas za nas,drago mi je da je sve ok ,nadam se da ce se mucnine brzo smiriti 😘😘
    Rainbow trudnice moja,sve si super izgurala,ti se zeno jedan zmaj kojim se ponosim🥰😘💜💜💜
    Roxy samo  eka rastu folikuli,bit ce to divna berba,bas se veselim tvom postupku i jedva cekam Stelin 💜💜💜
    Veliki poljubac svim dragim curama,ne stane ovdje da nabrajam,prepoznat ce se😘😘😘😘😘 
    Mi smo obavili pregled,malena je dobro ,sve je ok,vesela i lupa stalno. Malo je jos uvijek posteljica nisko,al nije jos konacna dijagnoza postavljena,doktor joj daje joj sansu do sljedeceg pregleda da se podigne,inace mirovanje do daljnjeg 😊💪  Sunny draga moja suborkinjo,sljedeci uzv je 11.8 pa mi onda dr ide na godisnji ..ti si izdrzala bome evo skoro do obaveznog dopusta,svaka cast💪💜💜
    Sretno svim betocekalicama,trudilicama,lavicama.Eva eva super ti je crta!!💪 

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Aries85🐏
    21. Srpanj 2022. 15:54

Tina0409 cestitam na princezici🥰🥰 ajme ako sam sta zaboravila sorry

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Iman
    21. Srpanj 2022. 16:04

Rainbow_Hope 🌈

Iman

JLo i ja bih svakako radila sve ove nalaze na svoju ruku da mi doktor nije dao, a i laknulo mi je da je sve okej. Drago mi je i da je kod tebe sve u redu, cekamo s tobom rezultate panorame.. ❤❤❤
    Meni doktor jos uvijek nije pominjao prenatalni test, ali koliko vidim on se radi malo kasnije, od 10 sedmice ili kako vec.. Mi nemamo Panoramu nazalost i ja sada ne znam sto bih radila 🤔
    Rainbow 😘😘🌹❤❤❤

Mislim da možeš raditi Qualified i za blizance, to je noviji test i ima puno opcija…

Bas sam istrazivala Qualified ali raspitat cu se svakako jos, hvala ti 😘

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

• Linda86
    21. Srpanj 2022. 16:22

Ja sam bila kod Budimira na IVF zadnji put i iako neuspjesno, zadovoljna sam s njim, njegovim pristupom i strucnoscu, jako je detaljan. Uvijek je on bio na svim folikulometrijama, narucivalo nas je i u njegova dezurstva subotom i nedjeljom. I realan je. Inace, s obzirom da sam iduci ciklus ostala prirodno trudna, javila sam se na humanu i pitala mogu li na pregled do doktora Budimira (bila sam zabrinuta zbog moguce vanmaternicne itd) i nastavila sam kod njega kontrolirati trudnocu ☺️

Iman ja sam se odlučila za Qualified nakon preporuke ginekologa, imaju cetiri verzije, od cega se tri mogu koristiti kod blizanackih trudnoca. Ja sam uzela najjednostavniju Qualified 45 (trisomija 13, 18, 21 i spol), s obzirom da imam jednojajcane blizanke nije mi imalo smisla raditi nesto vise od toga. Sretno koji god odaberes ☺️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

J_Lo
    21. Srpanj 2022. 17:50

Linda86

Ja sam bila kod Budimira na IVF zadnji put i iako neuspjesno, zadovoljna sam s njim, njegovim pristupom i strucnoscu, jako je detaljan. Uvijek je on bio na svim folikulometrijama, narucivalo nas je i u njegova dezurstva subotom i nedjeljom. I realan je. Inace, s obzirom da sam iduci ciklus ostala prirodno trudna, javila sam se na humanu i pitala mogu li na pregled do doktora Budimira (bila sam zabrinuta zbog moguce vanmaternicne itd) i nastavila sam kod njega kontrolirati trudnocu ☺️

Iman ja sam se odlučila za Qualified nakon preporuke ginekologa, imaju cetiri verzije, od cega se tri mogu koristiti kod blizanackih trudnoca. Ja sam uzela najjednostavniju Qualified 45 (trisomija 13, 18, 21 i spol), s obzirom da imam jednojajcane blizanke nije mi imalo smisla raditi nesto vise od toga. Sretno koji god odaberes ☺️

Meni je Budimir radio jednom folikulometriju i radio mi je on na kraju ET i bio je uspješan, tako da i ja imam samo riječi hvale, jer me pri postupku i nasmijao s nekom krđanskom forom, ali sam dobila dojam da je dobar doktor.

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    21. Srpanj 2022. 17:52

Iman

JLo i ja bih svakako radila sve ove nalaze na svoju ruku da mi doktor nije dao, a i laknulo mi je da je sve okej. Drago mi je i da je kod tebe sve u redu, cekamo s tobom rezultate panorame.. ❤❤❤
    Meni doktor jos uvijek nije pominjao prenatalni test, ali koliko vidim on se radi malo kasnije, od 10 sedmice ili kako vec.. Mi nemamo Panoramu nazalost i ja sada ne znam sto bih radila 🤔
    Rainbow 😘😘🌹❤❤❤

Da ☺️ i s tobom ćemo čekati 
    I ja bi bila uzela qualified da nisam uzela Panoramu na preporuku doktorice na kraju.. Mislim da je to sve dobro. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Dashuri
    21. Srpanj 2022. 17:59

J_Lo

Linda86

Meni je Budimir radio jednom folikulometriju i radio mi je on na kraju ET i bio je uspješan, tako da i ja imam samo riječi hvale, jer me pri postupku i nasmijao s nekom krđanskom forom, ali sam dobila dojam da je dobar doktor.

Da se razumimo, mene vodi dr.Budimir, prvo kroz 2 Ivf, sada kroz trudnoću i ne bi ga minjala ni za šta ni za koga, ali znam da ne sidne svakome bas zato sta je realan i direktan.

05.12.2022 💗

• ribic
    21. Srpanj 2022. 18:24

Iman Sto se tice genetike i pouzdanosti vjerujem da su svi vise manje ok. Jedino kaj ti jedino Panorama ima spol obje bebe kod dvojajcanih. Kod ostalih ako su obje curke ok - znat ces. Ak je bar jedno musko dobit ces samo detekciju da ima y ali ne i da li je to kod jedne ili obje bebice. Al ok, vjerujem da ti primarno genetske bolesti, a ne ovo …

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    21. Srpanj 2022. 18:44

ribic

ImanSto se tice genetike i pouzdanosti vjerujem da su svi vise manje ok. Jedino kaj ti jedino Panorama ima spol obje bebe kod dvojajcanih. Kod ostalih ako su obje curke ok - znat ces. Ak je bar jedno musko dobit ces samo detekciju da ima y ali ne i da li je to kod jedne ili obje bebice. Al ok, vjerujem da ti primarno genetske bolesti, a ne ovo …

Da tako meni pise pa mi je bilo cudno kako to

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ružica
    21. Srpanj 2022. 19:24

Cure, puno hvala na iskustvima.
    Koga onda da odaberem za postupak? Meni je moja dr odmah spomenula Pecotića a vidim da ga ovdje nitko baš ne spominje...🥴

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.