Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    21. Srpanj 2022. 08:46

Stela_M

dreamer ❤

EvaEva

Cure, pogotovo moje Betočekalice, jutros sam napravila test! Radila sam onaj što se dobije od betty s njuškala uz LH trakice, pa ne znam koje je osjetljivosti… Možda netko zna?
    I vidi se blaga druga crtica!
    Evo, da nam otvorim ovu turu testiranja s (nadam se) pozitivnim vijestima 😉

Jeeeeeei…. Baš mi je drago 🥰🥰 Ja se nekako ne usudim 🙄 Strah me neuspjeha 🤷‍♀️

Suosjećam s tobom niti ja nemam "muda" kada treba pišnuti test 🤷‍♀️ napravi po svom osjećaju i kako će tebi biti lakše s tom odlukom 🤞🤗😊😚❤️

Ma da. Prvi put sam pišnula i bila svjesna da je šansa 50:50 ali sad mi nije svejedno, a neznam zašto. Volim se pripremiti na moguće ishode 🙈🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

• EvaEva
    21. Srpanj 2022. 08:49

⭐ Miss_Ivy ⭐

Aries, Ribic, Nika uživajte u druženju s curama!Tina čestitam na curici!
    Eva pa super je to crta! Ako želiš pratiti tamnjenje, predlažem da nabaviš par istih testova, da se ne zbunjuješ!
    Rainbow tak je i meni bilo, nisam se usudila žaliti. Doduše ja nisam niti imala nekih jačih tegoba! Sad pred kraj sam se počela malo žalitiJLo super za uredan pregled! Ne sumnjam da će nalazi Panorame biti uredni, znači čekamo spol!!

Imam još jedan isti takav pa ću ga iskoristiti u subotu, a u ponedjeljak je beta 🤞

👰34,
    🤵37,
    2 x vanmaternička,
    3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
    FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
    8.8. UZV ❤️ i manji hematom
    Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...

Stela_M
    21. Srpanj 2022. 09:02

Ribić uživaj na druženju s curkama😊🤗😚❤️
    Rainbow_Hope zaslužila si uživati, mazi bušicu ❤️❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

ma2013 👣
    21. Srpanj 2022. 09:10

Aries, ribic, Nika, uživajte u druženju s curamaaa!! 😊❤️🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• inesss
    21. Srpanj 2022. 09:10

ružica

Pozdrav cure, prvo čestitke svim curama koje imaju plusiće i neka vam trudnoća bude dosadna i školska.
    Pridružila bih Vam se na temi s obzirom da sam 19.08.naručena na humanu u Splitu.
    Doktorica me uputila tamo s obzirom da mi je amh 7, pokusavamo dulje od 6 mjeseci, animam uskoro 37 godina.
    Brisevi i papa test su stigli prošli tjedan i u redu su, a za ostalo mi je moja gin rekla da ce on reci sto je jos potrebno raditi od pretraga.
    Što mogu očekivati, kojom brzinom to sve ide, i ako sve bude ok, kada mogu očekivati postupak?
    Svaka info je dobrodošla.

Pozdrav Ruzice,
    Evo samo da ti kazem svoje iskustvo posto imamo slican problem ,pokusavala isto koliko i ti i krenule pretrage i pokazalo se da mi je Amh 10 ,doktor je rekao da nemamo vremena za čekanje i odmah sam u sljedećem ciklusu bila u postupku i uspjelo iz prve. Sad ne znam bili to isto tako brzo bilo da nije bilo privatno il' je stavrno potrebno sto prije sa niskim amh,inace svi drugi nalazi su nam odlicno( imam 33 ) nadam se da Ce i tvoj ishod biti kao moj.Meni je cijeli postupak bio jako lagan bez dana bolovanja( na poslu nisu znali ) eto jedino od svega mi je bilo stresno cekat betu.Sretno ti 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    21. Srpanj 2022. 09:13

inesss

ružica

Pozdrav cure, prvo čestitke svim curama koje imaju plusiće i neka vam trudnoća bude dosadna i školska.
    Pridružila bih Vam se na temi s obzirom da sam 19.08.naručena na humanu u Splitu.
    Doktorica me uputila tamo s obzirom da mi je amh 7, pokusavamo dulje od 6 mjeseci, animam uskoro 37 godina.
    Brisevi i papa test su stigli prošli tjedan i u redu su, a za ostalo mi je moja gin rekla da ce on reci sto je jos potrebno raditi od pretraga.
    Što mogu očekivati, kojom brzinom to sve ide, i ako sve bude ok, kada mogu očekivati postupak?
    Svaka info je dobrodošla.

Pozdrav Ruzice,
    Evo samo da ti kazem svoje iskustvo posto imamo slican problem ,pokusavala isto koliko i ti i krenule pretrage i pokazalo se da mi je Amh 10 ,doktor je rekao da nemamo vremena za čekanje i odmah sam u sljedećem ciklusu bila u postupku i uspjelo iz prve. Sad ne znam bili to isto tako brzo bilo da nije bilo privatno il' je stavrno potrebno sto prije sa niskim amh,inace svi drugi nalazi su nam odlicno( imam 33 ) nadam se da Ce i tvoj ishod biti kao moj.Meni je cijeli postupak bio jako lagan bez dana bolovanja( na poslu nisu znali ) eto jedino od svega mi je bilo stresno cekat betu.Sretno ti

E da i pretrage smo obavili u dva dana ( to sam preko uputnice),brisevi ,hormoni, testiranje na HIV i hepatitis ti i suprug i sve u dva dana ,nalazi bili u pet dana svi spremni

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Panda.
    21. Srpanj 2022. 09:19

Mishmash bitno da se dobro osjećaš i pozitiva je sve što trebamo. 🥰 Ja sam dobro. Možda sam se pomalo i navikla na ovo čekanje. Slično je kao tebi što je sasvim normalno. Držim nam 🤞💓
    EvaEva super crta i nadam se da će iduća nastaviti tamniti. Neka si ti prva probila led s pozitivnim vijestima. 🥰🥳
    Ružice što se tiče humane u Splitu, ne čeka se puno. Vjerojatno ćeš u postupak s prvom menstruacijom nakon konzultacija. Bar je meni tako bilo dosad. Sretno! 😊

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• ribic
    21. Srpanj 2022. 09:21

Evo ja sam odradila anomaly kod Hafnera i sve je ok! Jedino prvi put imam pozitivnu trakicu za urin (na leukocite i proteine) pa mi rekli da pijem vise vode. Jel znate jel ima tih trakica za kupit u ljekarni?
    Evaeva Super je crta!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

💜Medenko
    21. Srpanj 2022. 09:30

Monkica  čestitke na najboljem poklonu koji ti život može dati✨💜
    Eva samo neka nastavi od super prema najboljoj beti🤞🏼🍀
    Tina čestitke na curici💓💓
    Svim drugim curkama u različitim fazama puno sreće,strpljenja i radosti na svakom koraku želim🙏🏽🙋🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Sunny_🐣
    21. Srpanj 2022. 10:21

Tina0409 🥰 stiže mala princeza 🥰
    EvaEva odlicna crta 😊🥳 samo neka tamni 😊🍀
    Ribic super za uredan pregled 😊 mislim da te trakice imas za kupiti u ljekarni. Online imas u ljekarni Ljubic

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.