Marijana5 moje je mišljenje da tamo gubiš vrijeme, kao što sam ti već rekla po meni je to jako neozbiljno i totalno neprofesionalno ali ti je rekla i Flo da je tamo zadovoljna sa svojom dr (ne mogu se sjetiti imena) pa možeš eventualno tražiti novog dr ili otići dalje od njih pa probati u Zagrebu u nekoj od poliklinika koje imaju ugovor sa Hzzo…vjerujem da si razočarana ali je ovo sve hebena borba i moraš se naoružati strpljenjem i živcima i boriti se za sebe… eventualno se možeš žaliti tipa Ministarstvu zdravlja ili kako to već ide, a što su ti napisali na nalaze?
Istina u pravu si da gubim vrijeme. Trenutno sam u situaciji da neznam dali da idem jos jednom pokušati tamo ili da se odma prebacujem u drugu bolnicu.
Hvala puno na odgovoru. Evo na ovom zadnjem nalazu piše ovako:
Nalaz: Folikulometrija-lijevi jajnik ddg. sadrži žuto tijelo
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Marijana5 moje je mišljenje da tamo gubiš vrijeme, kao što sam ti već rekla po meni je to jako neozbiljno i totalno neprofesionalno ali ti je rekla i Flo da je tamo zadovoljna sa svojom dr (ne mogu se sjetiti imena) pa možeš eventualno tražiti novog dr ili otići dalje od njih pa probati u Zagrebu u nekoj od poliklinika koje imaju ugovor sa Hzzo…vjerujem da si razočarana ali je ovo sve hebena borba i moraš se naoružati strpljenjem i živcima i boriti se za sebe… eventualno se možeš žaliti tipa Ministarstvu zdravlja ili kako to već ide, a što su ti napisali na nalaze?
Istina u pravu si da gubim vrijeme. Trenutno sam u situaciji da neznam dali da idem jos jednom pokušati tamo ili da se odma prebacujem u drugu bolnicu.
A što se tiče prvog nalaza sa inseminacije nistaa, bas ništa ne piše. Samo da je napravljena inseminacija. Nigdje nisu napisali da je inseminacija rađena poslije ovulacije
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
Fashionista progesteron se vadi 7dno, i tad je nalaz realan. 21dc vrijedi isključivo za školske cikluse od 28 dana gdje ovulacija pada 14dc.
Za potpis postoji neka fora da li potpis ili nick može se samo jednom dnevno mijenjati, pokušaj sutra 🤗
Kiki nek partner napravi I spermiogram obzirom da ima dijagnozu sigurno će tražiti novi, svašta se kod njih u par mjeseci može promijeniti, sretno 🤞
Malala mužu njegova dr i daje recepte i uputnice, tvoj gin je samo tvoj gin 😁. Ja doma uvijek imam od Enciana čaj od ploda brusnice, pijem ga skroz nezaslađenog jer je fino ukusan, oko litru kroz dan.
Marijana problem je kad se izmjenjuju doktori i nitko neće da se petlja u posao ovog drugog, ali da ne znaju uočiti ili prognozirati ovulaciju na UZVu mi je nedopustivo, i kakav UZV svako tri dana u vrijeme ovulacije 🤦♀️, pa to se ide svaki dan ili ti daju lh trakice pa prati doma. Ako imaš priliku mijenjaju bolnicu..
Leeloošto se estrofema tiče, ni ja nisam imala nikakvih simptoma, a pila sam 6mg dnevno u svakom FETu i baš mi dobro zadebljava endo.
Tikvica, Lucky u mislima ste mi 🙏. Za pozitivnu betu I pozitivan testić sutra 🤞🤞🤗🤗
Curke hvala vam na navijaju, zakon ste 🤗🤗❤️❤️.
Ja sam si upravo dala štopericu, onako s guštom 😁, malo mi i fali ovo bockanje 🤪..
Pa bas tako, što je najgore ja ni prvi ni drugi put nisam dobila ništa. Nikakve tablete, bas ništa. Znam da mi šeta ovulacija, ciklusi su mi 27-37 dana. Ali ako je potrebno isla bi i svaki dan u Rijeku samo da ne zeznu, ali eto
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
https://ibb.co/Qdjsyz4
Evo nalaz, uspjela sam ucitati.
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
https://ibb.co/ZS9xDcn
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
✨✨✨
A što se tiče prvog nalaza sa inseminacije nistaa, bas ništa ne piše. Samo da je napravljena inseminacija. Nigdje nisu napisali da je inseminacija rađena poslije ovulacije
A gle naravno da to neće napisati pa kreni od sebe da si dr i da nešto zaj, sve ja razumijem i da su ljudi i da je ljudski pogriješiti sve je to jasno ko dan, ali koji je smisao ići ćeš na još dvije inseminacije kojima očito pristupaju neozbiljno? jer je i sama uspješnost istih vrlo mala to i sama znaš, ali je to odluka između tebe i tvog supruga da li ćete ostati tamo i eventualno probati tražiti drugog liječnika ili ćete ići dalje u svakom slučaju opcija imate 🤭 nemoj se stresirati prije reda uzmi si koji dan,mjesec koliko ti je potrebno razmisli i donesite zajedničku odluku koja će biti vama u interesu 🤗😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sani88 odlicno, nadamo se najboljeeeem 💪🏻🍀💪🏻🍀💪🏻🍀
anii208 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻sretno sutra 🍀🍀🍀
Malena88 dobrodosla nazad 💞 i ja sam bila na pauzi do prije nekoliko dana kad sam krenula na nove konsultacije u Betu+. Drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za jedan ali vrijedan 💞💞
Tikvice tu smo po godinama, pa cu sutra sa nestrpljenjem cekati tvoju betu da mi da dodatnu nadu 🤞🏻🍀💪🏻
👩🏻🤝👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
4. …
Ani, Tikvice, Lucky sretno cure sutra 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
https://ibb.co/ZS9xDcn
Marijana ako imaš neki mejl, pusti mi ga da ti se javim u vezi Rijeke... (prošla sam tamo sve i svašta).
TP 27.3.2023.
Panorama 👍 Stižu dečko i curica 💙💜
la3arica hvala i hvala svim curkama na dobroj vibri i super zeljama 🤞🏻🥰😘
Stela😘
Lucky, Ana sretno 🥰🥰🥰
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji