Cure, ako ima netko slučajno tko planira FET preko Petrove, najnovija vijest je da je VV ograničio broj transfera i ja npr. sam se trebala javiti ovaj ciklus, a rekli su da se javim tek u travnju 🥺
Izgubili smo skoro 8 mj na ta razna prebacivanja
Čestitke novopečenim trudnicama 🍀
Sve ostale koje ste u postupcima, još maaalo i evo i vas u tom statusu, sretno ♥️
More2309, čini mi se da smo mi bile u isto vrijeme trudne 🙂 nisam baš stigla čitati posljednje stranice, sad se vozim i čitam pa mi je malo već muka, idete vi u novi postupak? 🙂
Nirvana2020, jesu te to unaprijed nazvali iz Petrove ili si im se ti javila prvi dan ciklusa po dogovoru pa su ti onda rekli?
Jel to znaci da sve FET-ove iz Petrove odgadjaju ili samo dio?
👩 i 🧑 1982.
10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste
More ja se nadam da cu ovaj tjedan ici u FET.. na estrofeimima sam kako mi je Sani i rekla da ću biti.. endic suradjuje.. jedino glava o svemu razmislja.. 🤷 estrofem sam dobro podnjela, osim na zeludac mi pokatkad tesko padaju i gladna sam ko vuk.. vola bih mogla pojesti.. neopisivo.. jel ijedna bila gladna od tog cuda? 🤪
Kiki, Zabrinuta i Cocco simptomi su cesto nesto sto trazimo nakon vracanja embrica, ali moramo biti svjesne da svi ti simptomi mogu biti i od progesterona.. ja sam bas onda kada sam imala najmanje simptoma bila trudna, a svaki put kad sam imala puno simtoma nisam.. zelim reci da svi simptomi mogu nesto znaciti, ali i ne moraju.. zato se opustite i uzivajte dok ste PUPO-ice i ne zamarajte se njima.. sretno 🍀🍀🍀
Lucky drago mi je da sve ide po planu i da te nista nece sprijeciti ovaj put te da ces ici po svoje malene.. 💕
More i Luna nadam se da ste u pravu.. i neizmjerno zelim da su moje blaste dobitne.. neizmjerno.. 💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Ja predzadnji put puno simptoma i trudna, zadnji puta ni jedan i beta negativna, a sad čemo vidjet probamo zaboravit na sve do 11.02 pa čemo vidjet ishod.... I neznam da progesteron izaziva probadanje u kičmi nisko dolje ali svašta moze bit, sretno svima pa i meni 🥰
👱♀️Nalazi uredni, 1992 god.
🙍♂️Normoozospermija(plodnost nije smanjena)1984god
1 stimulirani ivf 5/2022 7js,ET 2 blastice, 🥶nema
5 mj beta 233,1 9dnt, 13 dnt 879,1, 9+4 tt missed
2 stimulirani ivf 11 mj 2022 10 js, 🥶4(ostalo)
1 ET, beta ➖,
FET, 30.01,PRIRODNI,NIZAK PROGESTERON(PROLUTEX)
31.01.2023 FET( 1 blastica)
11. 02.2023 beta
Poliklinika IVF
Večer svima ❣️
Molim vas za pomoć i usput se ispričavam na dužem poštu.
Ja i dragi pokušavamo 2 godine, u Rijeku u postupak smo krenuli prije godinu dana, ali tu su brisevi bili loši pa štitnjača i nikako se nismo mogli pokrenuti dalje. Sada je sve uredu.
E sada 05.12 sam imala prvu inseminaciju i nije bila uspješna, tek prije tjedan dana sam saznala od druge doktorice kako je inseminacija rađena poslije ovulacije i normalno da nije uspjela, ja sam bila u šoku nitko mi ništa nije rekao sve do te druge doktorice. Ajde okej pomirim se s tim, šta da radim.
idemo dalje, krenuli smo opet u postupak za inseminaciju i morala sam ići svaka 3 dana, i svaki put mi je bila druga doktorica, dođem danas i doktorica mi kaže vama je ovulacija bila jučer.
Ja sam bila u totalnom šoku, kako je moguće da su me dva puta zeznuli tako? Prvi put kada sam isla na inseminaciju išla sam svaka 2 dana na folikulometrije, i sada radi njihove ne pažnje su mi fulali jer su folikulometriju stavljali na 3 dana :/
Radi se o Rijeci.
Molim vas za savjet što dalje napraviti, dali ići opet na inseminacije, dali se nekome nešto slično dogodilo?
Hvala svima i sretno ❣️
Iskreno po meni gubiš svoje vrijeme tamo,jako neozbiljan pristup, nije ti ZG na kraj svijeta, promijeni dr i bolnicu/kliniku barem bi ja tako napravila... žao mi je što si tako prošla i od tapkanja u mjestu koristi nemaš 🤞
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lucky odlično još malo si pupo 🤗😊❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
More ja se nadam da cu ovaj tjedan ici u FET.. na estrofeimima sam kako mi je Sani i rekla da ću biti.. endic suradjuje.. jedino glava o svemu razmislja.. 🤷 estrofem sam dobro podnjela, osim na zeludac mi pokatkad tesko padaju i gladna sam ko vuk.. vola bih mogla pojesti.. neopisivo.. jel ijedna bila gladna od tog cuda? 🤪
Kiki, Zabrinuta i Cocco simptomi su cesto nesto sto trazimo nakon vracanja embrica, ali moramo biti svjesne da svi ti simptomi mogu biti i od progesterona.. ja sam bas onda kada sam imala najmanje simptoma bila trudna, a svaki put kad sam imala puno simtoma nisam.. zelim reci da svi simptomi mogu nesto znaciti, ali i ne moraju.. zato se opustite i uzivajte dok ste PUPO-ice i ne zamarajte se njima.. sretno 🍀🍀🍀
Lucky drago mi je da sve ide po planu i da te nista nece sprijeciti ovaj put te da ces ici po svoje malene.. 💕
More i Luna nadam se da ste u pravu.. i neizmjerno zelim da su moje blaste dobitne.. neizmjerno.. 💕
Zelim ti puno srece! ❤️🍀
Lucky,
Sretno! 🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Zabrinuta nisam htjela reci nista negativno nego samo da su simptomi u tako ranom stadiju relativni.. a svaka od nas je razlicita.. nadam se da su tvoji dobitni.. 💕💕💕
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏
Mi jos nismo dogovorili kad cemo na FET.
U dilemi sam, s obzirom da imamo 3 smrzlica, dva losija i jedan dobar, ne znam sa kojim prvo da probamo. Ja bih sa ova dva losija. Sta vi mislite o tome?
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Luna ne znam sto bih ti sugerirala.. kako su cure prije pisale moze losiji bit dobitan.. a opet ako se odlucis za losiji pa bude negativan ishod mozda budes zalila sto nisi odabrala bolji.. ne znam... Odluka je na tebi i suprugu.. 💖
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏
Lucky, brzo će taj utorak!🤩
Zabrinuta, ne analiziraj svaki simptom toliko..Meni je zadnji put bilo puno simptoma i bila sam trudna, ovaj out praktički ništa pa sam trudna. Zanemari sve i čekaj 5. il 6. dan i napravi test ako si nestrpljiva. Ja sam svakako bila nestrpljiva i htjela sam znat što prije na čemu sam.. sretno!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji