Točkica sve je iz iste stimulacije. Ja sam imala 10 oplođenih j.s. i u ET-u su mi vratili blastu i ona se nije primila. 6 ih se super razvijalo i biologinja je odlucila zamrznut ih 3. dan jer je kod mene sve super, a da je ipak majcino tijelo najbolji medij za daljnji razvoj. 3 su se malo sporije razvijale, pa je odlucila ih pustit da vidi sto ce bit s njima, na kraju su dosli do blaste, pa je i njih zamrznula, tako je ona to meni objasnila. A curicu sam dobila iz FET-a di su mi vratili 2 trodnevna, obadva su se primila, ali jedan se prestao razvijat prije nego je srce prokucalo...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Meni je doktor par puta napomenuo da nema odnosa nskon transfera, cak mi je to i u otpusnom pismu nspisao 🙈! Rekao je da je najbolje pricekat prvi ultrazvuk...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Točkica s tim da mi je biologinja napomenula da je ova 3 ostavila, da vidi sto ce biti s njima jer sam imala ovih odlicnih 6 trodnevnih, da ih nisam imala toliko, onda bi i ove zamrznula 3. dan
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
More hvala ti na odgovoru.. pitam cisto zato sto su meni oba puta ostavljali do 5. dana osim onih koje sam vracala 3., odnosno 4. dan.. i ova 4 sto su ostala su 5. dan.. valjda je kod svakog drugacija situacija.. 🤗 al ti si savrsenog zenskog sustava.. ja tako tako.. mozda zato.. ne znam.. i ja sam kod dr. L.. zato me zanima..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Drage zenice,molila bi Vas za pomoc.U ponedjeljak (prije 4 dana)mi je radena aspiracija ( 9 jajnih stanica).Stimulirana sam gonalom i umjesto stoperice sam dobila decapeptyl.Imam Pcos i visoki Amh sto su ustvari preduvjeti za hiperstimulaciju.S obzirom da se iste jako bojim zamolila sam doktoricu da mi ne daje stopericu sa cime se slozila i da iako po njenom misljenju mozemo ic na ET ja sam trazila da ipak idemo na FET da se tijelo oporavi.Uredno mokrim,urin bistar,prije 2 dana radila kompletnu krvnu sliku i sve uredno,ukljucujuci i crp i leukocite,urin uredan.Dole osjecam nekakvu tezinu u mjehuru kao da nije do kraja ispraznjen i to najvise kada lezim.Pijem dosta tekucine.Brine me sta skoro 5 dana od aspiracije jos nisam svoja,imam osjecaj da ne mogu dignuti 5 kg jer da bi mi dole sve poispadalo.Nisam dobila na tezini ali osjecam nekakvu blagu napuhnutost.Doktorica je rekla da nema potrebe za Dostinexom i nakon aspiracije me nije uzv pregledavala.Moje pitanje je je li imam simltome hiper ako imam napuhani donji dio oko mjehura i jajnika.Jaki se bojim OHSS-a i kad "izlazim"iz rizika za isti ako nece bit ET.Hvala svima (blagi hipohondar)
Točkica da, tako mi je rekla, s obzirom da je kod mene sve u redu, smrznula ih je 3. dan jer nema razloga, da se kod mene ne bi nastavili razvijat, a majcino tijelo je po njoj u tom slucaju najbolji medij. Ja sam bila razocarana kad sam saznala da ih je 3. dan zamrznula i nije mi to bilo bas po volji, ali kad mi je objasnila razlog i situaciju, shvatila sam i odlucila joj vjerovat, ipak je ona biolog i sasvim sigurno, daleko strucnija od mene sto se tice humane reprodukcije 🙂😀.
Maslačak i mi krecemo 🙂, skuzila sam po ranijim postovima, da si u nedoumici oko tableta. Tesko je donjet odluku kad nemas relevantne cinjenice i misljenja su oprecna i nedorecena. Ja bi ih se isto tesko odlucila pit ih u toj situaciji, ali s druge strane valjda ih doktorica ne bi davala da nije sigurna. Jel curka smanjuje podoje?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Točkica da, tako mi je rekla, s obzirom da je kod mene sve u redu, smrznula ih je 3. dan jer nema razloga, da se kod mene ne bi nastavili razvijat, a majcino tijelo je po njoj u tom slucaju najbolji medij. Ja sam bila razocarana kad sam saznala da ih je 3. dan zamrznula i nije mi to bilo bas po volji, ali kad mi je objasnila razlog i situaciju, shvatila sam i odlucila joj vjerovat, ipak je ona biolog i sasvim sigurno, daleko strucnija od mene sto se tice humane reprodukcije 🙂😀.
Maslačak i mi krecemo 🙂, skuzila sam po ranijim postovima, da si u nedoumici oko tableta. Tesko je donjet odluku kad nemas relevantne cinjenice i misljenja su oprecna i nedorecena. Ja bi ih se isto tesko odlucila pit ih u toj situaciji, ali s druge strane valjda ih doktorica ne bi davala da nije sigurna. Jel curka smanjuje podoje?
Ja bih se nadovezala na tebe, ja sam isto kod dr. L bila, i meni je svih 8 zametaka zamrznula 3. dan, i također mi nije bilo po volji jer sam vidjela da u svim ostalim poliklinikama i bolnicama zamrzavaju 5. dan. Također mi je objašnjeno na isti način. I eto, žena je znala šta radi.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
More i Monolena sada ste me skroz ustrasile.. 😢Onda su meni sanse male ako je vama tako uspijelo?
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏
More i Monolena sada ste me skroz ustrasile.. 😢Onda su meni sanse male ako je vama tako uspijelo?
Zasto smo te ustrasile? Koliko sam skuzila tebi su zamrznuti 5. dan, odnosno blaste. Vjerojatno je procjenila da je s obzirom na tvoje stanje, bolje ih pustit da dođu do blaste, pa da ti ih vrate. Nije blasta "losija" varijanta jer je taj korak u razvoju embrija vec napravljen. Nasi trodnevni tek u nasem tijelu moraju doci do blaste da bi se implantirali, a tebi su vec dosli u tu fazu.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
More u početku nisam sve to prispitivala, ali sada kako vrijeme odmice sve preispitujem.. jednostavno se tesko nosit s tim..
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
ostala 🐧🐧🙏🙏