Cure, danas mi je 4dnt blaste( fet) prirodni postupak
Neznam dal si umišljam ili, ali osjećam se čudno, pikanje u kičmi skroz nisko, malo u jajnicima, cijelo vrijeme pritisak koda cu dobit menstruaciju, a i primijetila sam i na cicama malo da su mi se podebljale, inače ih nemam uopće, ne moze bit od stimulacije jel sam isla u prirodni fet, sad neznam više ni sama kaj je jel dobro ili nije
I da pičkin stalno, malo sam zbunjenaZabrinuta meni je danas 5 dnt i da evo da te utjesim, nisi jedina koja se osjeca cudno 😆 jucer cijeli dan imala osjecaj kao nervoze, leptirica u donjem dijelu trbuha, danas sve cesce kao blagi menga bolovi i stalni osjecaj neke napetosti… isto sam u prirodnom postupku, pa jedino mogu pripisivati urogestanu i prolutexu:) jedino grudi nula bodova, kao da se nista ne dogada… nakon stimulacije u 9. mjesecu prestale su opcenito reagirati i u redovnom ciklusu, nis od njih 🤦♀️ a betu ne znam kako cu docekati 🤪
Mene i u kičmi dolje pika i svašta nesto, Al neznam jel bi to bilo od utrića i prolutexa i ja uzimam to isto, Al već dan nakon ovulacije pa mi nista nije bilo, nego tek 2dntZabrinuta drzim fige da onda nesto znaci 🤞🤞🤞
Očeš radit test?
👱♀️Nalazi uredni, 1992 god.
🙍♂️Normoozospermija(plodnost nije smanjena)1984god
1 stimulirani ivf 5/2022 7js,ET 2 blastice, 🥶nema
5 mj beta 233,1 9dnt, 13 dnt 879,1, 9+4 tt missed
2 stimulirani ivf 11 mj 2022 10 js, 🥶4(ostalo)
1 ET, beta ➖,
FET, 30.01,PRIRODNI,NIZAK PROGESTERON(PROLUTEX)
31.01.2023 FET( 1 blastica)
11. 02.2023 beta
Poliklinika IVF
Zabrinuta meni je danas 5 dnt i da evo da te utjesim, nisi jedina koja se osjeca cudno 😆 jucer cijeli dan imala osjecaj kao nervoze, leptirica u donjem dijelu trbuha, danas sve cesce kao blagi menga bolovi i stalni osjecaj neke napetosti… isto sam u prirodnom postupku, pa jedino mogu pripisivati urogestanu i prolutexu:) jedino grudi nula bodova, kao da se nista ne dogada… nakon stimulacije u 9. mjesecu prestale su opcenito reagirati i u redovnom ciklusu, nis od njih 🤦♀️ a betu ne znam kako cu docekati 🤪
Ovo za grudi nek te ne brine, meni je danas 15dpt pa grudi nisu baš nešto osjetljive, samo punije. Ja nisam imala ni jedan simptom osim povremenih grčeva iako uzimam progesteron.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cure, danas mi je 4dnt blaste( fet) prirodni postupak
Neznam dal si umišljam ili, ali osjećam se čudno, pikanje u kičmi skroz nisko, malo u jajnicima, cijelo vrijeme pritisak koda cu dobit menstruaciju, a i primijetila sam i na cicama malo da su mi se podebljale, inače ih nemam uopće, ne moze bit od stimulacije jel sam isla u prirodni fet, sad neznam više ni sama kaj je jel dobro ili nije
I da pičkin stalno, malo sam zbunjenaZabrinuta meni je danas 5 dnt i da evo da te utjesim, nisi jedina koja se osjeca cudno 😆 jucer cijeli dan imala osjecaj kao nervoze, leptirica u donjem dijelu trbuha, danas sve cesce kao blagi menga bolovi i stalni osjecaj neke napetosti… isto sam u prirodnom postupku, pa jedino mogu pripisivati urogestanu i prolutexu:) jedino grudi nula bodova, kao da se nista ne dogada… nakon stimulacije u 9. mjesecu prestale su opcenito reagirati i u redovnom ciklusu, nis od njih 🤦♀️ a betu ne znam kako cu docekati 🤪
I meni je danas 5 dnt. Par puta me onako piknulo u lijevom jajniku, dva tri puta jako kratko kao menga grcevi i to je to. Ja cu 9.2. vadit betu jer bi 11. popodne trebala na put, pa da stignem 11. napravit drugu ako prva bude pozitivna.
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Samo da prijavim, na kontroli vide 8 JS, ali sad se brinem a ne puknu ili im se nešto ne desi loše :) U ponedjeljak opet kontrola pa Boze dragi valjda i punkcija. Do tada na još malo Gonala i Cetrotide
To sam i ja mislila, ali nece puci. Ne brini se. 😊
Ja mislim da sam ja ovdje bila najgora, svaki dan sam imala neko novo pitanje i neke nove fiks ideje. Cure su me stalno tjesile i objasnjavale mi. 😆
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Tockice,
Ne stresiraj se, imas svoje blastociste i iduci postupak je tvoj. 🤞🏼🍀
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Zabrinuta meni je danas 5 dnt i da evo da te utjesim, nisi jedina koja se osjeca cudno 😆 jucer cijeli dan imala osjecaj kao nervoze, leptirica u donjem dijelu trbuha, danas sve cesce kao blagi menga bolovi i stalni osjecaj neke napetosti… isto sam u prirodnom postupku, pa jedino mogu pripisivati urogestanu i prolutexu:) jedino grudi nula bodova, kao da se nista ne dogada… nakon stimulacije u 9. mjesecu prestale su opcenito reagirati i u redovnom ciklusu, nis od njih 🤦♀️ a betu ne znam kako cu docekati 🤪
Ovo za grudi nek te ne brine, meni je danas 15dpt pa grudi nisu baš nešto osjetljive, samo punije. Ja nisam imala ni jedan simptom osim povremenih grčeva iako uzimam progesteron.
Mene isto povremeno pikne u jajnicima ili iza skoroz u kičmi, a budemo vidjeli kako če bit
👱♀️Nalazi uredni, 1992 god.
🙍♂️Normoozospermija(plodnost nije smanjena)1984god
1 stimulirani ivf 5/2022 7js,ET 2 blastice, 🥶nema
5 mj beta 233,1 9dnt, 13 dnt 879,1, 9+4 tt missed
2 stimulirani ivf 11 mj 2022 10 js, 🥶4(ostalo)
1 ET, beta ➖,
FET, 30.01,PRIRODNI,NIZAK PROGESTERON(PROLUTEX)
31.01.2023 FET( 1 blastica)
11. 02.2023 beta
Poliklinika IVF
More smanjila je podoje, a piju se samo 5 dana tako da sam odlučila sad popit prvu haha
Cili dan se mislim, ovo mi je krajnji rok ako mislim, pa ću pit 16-ponoc-8., 3x1 5 dana, valjda je ok. I ono, već sam u startu danas jednu manje zbog premisljanja, al aj, za ciljane odnose šta god dodatno pokušam dobro je, svakako od toga nemam velika očekivanja, nego eto, malo poticaja pa ako Bog da da :)
Monolena skroz te razumim, kako je trudnoća odmicala činilo mi se na momente da sam opustenija, a na momente da sam.u još većem strahu, jer je tragedija gubitka svakim danom veća šta sam bliže cilju. Ono kao, manja je šansa da nešto pođe po zlu, al zato ako pođe, veća je katastrofa.
Nije neka utjeha, ali barem te razumim, identicno sam se osjećala. Iza poroda san bila puno opuštenija, strah je nestao, i stvarno sam uživala i još uvik uživam, nek te to utješi, želim ti isto od srca 💜
Nirvana i ti kreces po drugo ako sam dobro svatila? Ima naaaas, drago mi je baš, pratimo se 😍
Svim curama koje imaju nesto ove dane želim puno uspjeha 😘
Odlično si to opisala, točno tako se osjećam i razmišljam. Nadam se da će i meni tako biti nakon poroda, jer poanta je uživati u dječici, a ne samo živjeti u vječitom strahu. Hvala ti ❤
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Maslačak, da, evo curka je 1.5 god., krenuli smo oko njezine prve godine prvo prirodno, al ne ide pa ne ide..
Imamo jos 3 smrzlića u Petrovoj, vratit ćemo 2 ovaj put. Velika nam je želja da se oba prime ♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Večer svima ❣️
Molim vas za pomoć i usput se ispričavam na dužem poštu.
Ja i dragi pokušavamo 2 godine, u Rijeku u postupak smo krenuli prije godinu dana, ali tu su brisevi bili loši pa štitnjača i nikako se nismo mogli pokrenuti dalje. Sada je sve uredu.
E sada 05.12 sam imala prvu inseminaciju i nije bila uspješna, tek prije tjedan dana sam saznala od druge doktorice kako je inseminacija rađena poslije ovulacije i normalno da nije uspjela, ja sam bila u šoku nitko mi ništa nije rekao sve do te druge doktorice. Ajde okej pomirim se s tim, šta da radim.
idemo dalje, krenuli smo opet u postupak za inseminaciju i morala sam ići svaka 3 dana, i svaki put mi je bila druga doktorica, dođem danas i doktorica mi kaže vama je ovulacija bila jučer.
Ja sam bila u totalnom šoku, kako je moguće da su me dva puta zeznuli tako? Prvi put kada sam isla na inseminaciju išla sam svaka 2 dana na folikulometrije, i sada radi njihove ne pažnje su mi fulali jer su folikulometriju stavljali na 3 dana :/
Radi se o Rijeci.
Molim vas za savjet što dalje napraviti, dali ići opet na inseminacije, dali se nekome nešto slično dogodilo?
Hvala svima i sretno ❣️
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Marijana, baš mi je žao da si imala takvo iskustvo... Tko ti je odredio da dolazis svaka 3 dana, jel tvoj dr. Koji te vodi ili taj na koga si naišla? Meni su u prirodnom FET-u pratili kad će ovulacija i uvijek sam svaka 2 dana išla. Bile su mi srećom samo dvije mpo doktorice za koje jedino imam dobro mišljenje tamo.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji