Kacusha puno hvala 💌🌟🙏🏽 uzivajte sa svojom curicom💞
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ani prija je uspjela iz prve ona je nažalost prošla 4 op zbog endo od svakog jajnika ima pola, nema jajovode, i dio crijeva je op i zbog toga svega joj je u godinu dana amh jako pao, inače je 34 godine i bila je u Petrovoj kod neke dr nešto sa K (čudno prezime ne mogu se sjetiti) 🙈
Kacusha nisam još dog idem sutra na Sv. duh kod anesteziologa pa se onda idem dog za dalje ako me budu htjeli ugurati super ako ne čekam strpljivo 😁 u bolnici rade između 7 i 10 dc a privat između 18 i 21 dc tako nešto 😁 jako mi je drago za Emili i da se mazite i uživate 🤗❤️❤️❤️
Pandice brzo mi ozdravi, šaljem hug 🤗🤗🤗❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bok svima da se javim.
Danas smo bili na UZV 7tt čuje se srce.
Doživjela sam sok jer se na UZV pojavila još jedna gestacijska s plodom. Tu se srce još ne čuje.
Naime prvi IVF napravili smo ET 2 blastice.
Prije 10 dana sam bila u Petrovoj na Hitnoj jer mi je bio tlak visok i tamo su mi na UZV vidjeli jednu gestacijsku lijepo se vidjela….. i naznake traga druge gestacijske vrećice.
Bila sam na UZV prošli tjedan i dr je rekao da te druge gestacijske nema te da se ne vidi vjerojatno se odbacila, stvarno je detaljno radio UZV.
A danas šok…
Šok mi je jer prošli tjedan na UZV nije bilo ništa na kontroli samo jedan plod i lijepo se vidio.
Danas sam ostala van sebe i došlo mi je iskreno loše jer sam se jako prepala odmah xy scena u glavi.
Jasno mi je da se može to još sve odbaciti i da ništa još nije sigurno, ali stvarno sam se prepala i evo nemogu si pomoci.
Jako sam zbunjena jer Beta mi nije ništa pokazivala dapače bas je bila taman za jednu bebu.
Nisam se prepala za sebe nego šta kako hoće li to biti dobro Itd…
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Pozdrav curke!
Prvo da cestitam na bebicama avocado i inna ❤️
I naravno na plusicima i betama ana, lalaland i mimica 🥰🥰
Draga malaG ako sam dobro zapamtila, dns imate konzultacije... Takodjer, tako se i ja osjecam, vjerujem da je to zato jer smo se u prvom postupku pratile skoro pa u dan 🥰 ti vec kreces, bas me to veseli, jedva cekam cuti kakav je dogovor ❣️❣️
Stella, rein, panda, duplapanda i ostale curke saljem zagrljaje 🥰
Mi smo trenutno na druzenju s gripom, bas nas je ulovilo i mene i muza... Drugo nema nista, iza nove zovem polikliniku za konzultacije pa idemo u nove pobjede...
Mrvice visina bete nije pokazatelj hoće li biti jedna ili dvije bebe od srca ti želim da bude sve ok I čestitam na srčeku znaš kako se kaže dan po dan druge nema 🙈 kada imaš idući uzv?
Cotton baš mi je drago da si se javila, brzo mi ozdravite, a onda s Novom u nove pobijede 🤞🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Mrvice visina bete nije pokazatelj hoće li biti jedna ili dvije bebe od srca ti želim da bude sve ok I čestitam na srčeku znaš kako se kaže dan po dan druge nema 🙈 kada imaš idući uzv?
Sljedeći UZV mi je 12.01.
Dns mi je bio dr. Šimunić (IVF)
Nekako sam sva u bunilu jer mi dr. Grbavac prošli četvrtak rekao da nema ne vidi se druga g.v. i bas je bio detaljan pregled.
Danas jedna pored druge stoje jasno kao dan.
Jednom kuca srce drugome još ne.
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
Evo da se javim kod mene beta 0.05 znaci teski -
Ja jos uvijek nisam dobila menstruaciju danas kasni vec 6 dana, ima 2 dana sam prestala uzimati Utrogestan i ostale hormone. Nikad do sad nije kasnila ni dana, pretpostavljam da je ovo radi silnih hormona, kakva su vasa iskustva s tim?
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Žvrkljić zao mi je na negativnoj beti.. ¹meni tek par dana nakon što prestanem koristit utrogestane krene menga, nekada za 2 dana nekada za 5 dana, nema pravila.. tako da je to uobicajeno, ipak progesteron je cuvar trudnoce pa tako tijelo to i shvaca... kad se njegova razina spusti evo menstruaciije..
Mrvica najbitnije je da kuca malo srčeko.. a za drugo je bas fascinantno, najprije ga nije bilo, a sada ga ima.. mozda ces na kraju imati i blizance 😁.. uglavnom.. zelim ti svu srecu.. 💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Mrvicanajbitnije je da kuca malo srčeko.. a za drugo je bas fascinantno, najprije ga nije bilo, a sada ga ima.. mozda ces na kraju imati i blizance 😁.. uglavnom.. zelim ti svu srecu.. 💕
Po to srčeko sam isla danas i na kraju izasla sva izbezumljena.
Ma da jako bas jako čudno, al stvarno mu nije ni bilo traga prošli tjedan ja sam zajedno gledala s dr., a danas se iz aviona vidjelo.
I ta Beta me sva zbunila 20dan poslije transfera bila je taman kakva treba biti za jednu bebu.
Kažem vam bas me steglo nekako neugodan osjećaj, al sad sam se malo smirila.
Ako se ono danas pokazalo jasno, vjerujem da je to to.
Očito će biti blizanci.
Evo još da znam sliku učitati pokazala bih vam.
😂
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
Dobila sam i treći nalaz Panorame - bez rezultata.
Ne znam što da kažem. Dr me uputila da tražim mišljenje dr Hafnera po pitanju amniocinteze pa ćemo vidjeti.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji