Evo da se javim kod mene beta 0.05 znaci teski -
Ja jos uvijek nisam dobila menstruaciju danas kasni vec 6 dana, ima 2 dana sam prestala uzimati Utrogestan i ostale hormone. Nikad do sad nije kasnila ni dana, pretpostavljam da je ovo radi silnih hormona, kakva su vasa iskustva s tim?
😖 zao mi je zbog bete…
Sto se tiče kašnjenja menge nakon utrogestana cca 2-3 dode krvarenja jer naglo padne razina progesterona, tako da bi trebala uskoro dobiti…
Odmori se skupi snage i bit će sve dobro 🥰
🙍♀️ Neprohodni jajovodi
🙎♂️ Normo
11/2022 Poliklinika IVF
12 🥚 7 blastica
Transfer 2 embrija
Ostalo : 🐧🐧🐧🐧🐧
9dpt kućni test + Beta 104
11dpt Beta 198
20dpt Beta 3663
22.12 UZV u gest.VR. Vidi se plod.
Čekamo Uzv 29.12. Tad bi trebalo krenuti ❤️kucati
11.01 9tt srce kuca kao kuca 🥰🤰
Žvrkljić žao mi je draga zbog neg bete 🥺❤️
Afrodita hebemu sve pa ne mogu vjerovati što dr kaže zbog čeka se to događa? Ja se u to ne razumijem žao mi je što ti ne mogu više pomoći, možda će netko od cura znati više, grlim jako ❤️❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Afrodita hebemu sve pa ne mogu vjerovati što dr kaže zbog čeka se to događa? Ja se u to ne razumijem žao mi je što ti ne mogu više pomoći, možda će netko od cura znati više, grlim jako ❤️❤️❤️❤️
Iz Panorame mi je žena rekla da je uzrok tome težina. Da se razumijemo ja jesam velika ali i puno većih žena od sebe znam koje nisu imale nikakvih problema. Vidjeti ćemo što Hafner kaže. Sad to moram izgurati do kraja pa kako bude. Nije mi ni rješenje gristi se slijedećih 6 mjeseci hoće li sve biti uredu.
Nego kakva su Vam iskustva sa dr Hafner? Čula sam da je dobar doktor. Trebam li znati nešto prije nego dođem kod njega?
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Bok svima, nažalost nisam uspjela poloviti sve, ali iskrene čestitke na pozitivnim testovima i betama, i žao mi je zbog negativnih ishoda.🥺😔❤️
Evo, mi smo danas imali UZV i konzultacije za novi postupak. Dr.B je odlučila ići sa agonističkim postupkom ovog puta obzirom da je odgovor bio lošiji od planiranog u prvom postupku, tako da ću si davati Decapeptyl od 1DC i Ovaleap 200IU od 2DC. Također je Dr spominjala "aktivaciju jajnih stanica" obzirom na loš odgovor, pa mene zanima da li je ista metoda rađena kod koje od vas i kakav je bio ishod? Sada samo čekamo da stigne M i krećemo sa pikanjem, jako smo nestrpljivi i uzbuđeni i radoznali kakav će biti odgovor obzirom na suplemente i drugačiju stimulaciju. 🤞🍀
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Iz Panorame mi je žena rekla da je uzrok tome težina. Da se razumijemo ja jesam velika ali i puno većih žena od sebe znam koje nisu imale nikakvih problema. Vidjeti ćemo što Hafner kaže. Sad to moram izgurati do kraja pa kako bude. Nije mi ni rješenje gristi se slijedećih 6 mjeseci hoće li sve biti uredu.
Nego kakva su Vam iskustva sa dr Hafner? Čula sam da je dobar doktor. Trebam li znati nešto prije nego dođem kod njega?
Draga Afridita ja čvrsto vjerujem da je sa tvojim bebama sve super.
Potpuno te shvaćam da te izluđuje ova situacija u kojoj se nalaziš i da bi samo htjela konačno potvrdu da je sve ok, ali sve pretrage do sad su bile super pa i mini anomali.
I nije mi ok da se ovi izvlače na težinu jer težina nema nikakve veze sa nalazima krvi. Btw koliko si okvirno teška (zanima me zbog mene jer sam ja 100+ 😱 ali u moju obranu prije ivf sam imala 95kg, za svoju težinu krivim tugu nakon propalih trudnoća a možda mi je to samo opravdanje...) više ili manje od 100kg?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Potpuno te shvaćam da te izluđuje ova situacija u kojoj se nalaziš i da bi samo htjela konačno potvrdu da je sve ok, ali sve pretrage do sad su bile super pa i mini anomali.
I nije mi ok da se ovi izvlače na težinu jer težina nema nikakve veze sa nalazima krvi. Btw koliko si okvirno teška (zanima me zbog mene jer sam ja 100+ 😱 ali u moju obranu prije ivf sam imala 95kg, za svoju težinu krivim tugu nakon propalih trudnoća a možda mi je to samo opravdanje…) više ili manje od 100kg?
Ni manje ni više nego 106 kg
Znam da je puno, znam da nije zdravo ali eto, nisam ništa skinula prije ivf-a. Trudna sam 14+5 sa blizancima i udebljala sam se ravno 0 kg.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
afrodita060606@gmail.com
I nije mi ok da se ovi izvlače na težinu jer težina nema nikakve veze sa nalazima krvi. Btw koliko si okvirno teška (zanima me zbog mene jer sam ja 100+ 😱 ali u moju obranu prije ivf sam imala 95kg, za svoju težinu krivim tugu nakon propalih trudnoća a možda mi je to samo opravdanje…) više ili manje od 100kg?
Ni manje ni više nego 106 kg
Znam da je puno, znam da nije zdravo ali eto, nisam ništa skinula prije ivf-a. Trudna sam 14+5 sa blizancima i udebljala sam se ravno 0 kg.
Ja se kladim da si i visoka žena tako da to nije tako strašno. Možda imaš i krupniju gradu. Ja sam sva velika i krupna i bila sam poslje one biokemijske trudnoće nagurala na 128kg. Sad sam nakon ove zadnje polutrudnoce skinula na 119kg. Velike su to brojke ali i deblje žene rađaju zdravu djecu. Moja psihologica kaže da je ivf grozan sam po sebi jer se od romantičnog para koji želi bebu preko noći pretvorimo u pacijente a onda se još na nas teškašice 💓 vrši pritisak zbog kg.
Meni je super da ti nisi dobila ni kg što znači da paziš i da vjerojatno nećeš dobiti ni dijabetes. Btw sad je rodila moja prijateljica koja je sa 65g popela se u trudnoći na 101kg i dobila je trudnicki dijabetes koji ona nije ni kontrolirala jer se bojala da će je staviti u bolnicu na dijetu. I na kraju rodila zdravu bebu.
2/22 FET 2xmorula👎
Panda,Roxy,Stela, Rain hvala cure ! ❤️
Marijana nema na čemu. Sretno dalje! Jel ti spominjala dr za postupak ili bi da prvo ispucaš 4 inseminacije?
Monolena nadam se da će sve biti ok i da ćete uskoro kući.
Baš ništa mi nije spominjala osim što mi je kao rekla ako ne uspije inseminacija ovaj put, da se čujemo za drugi put. Razmišljala sam i ja da iskoristim sve 4 možda pa onda dalje, ali nisam pametna :/
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Ma klinac sam visoka ali što je tu je. Doduše nitko mi od liječnika nije pravio probleme zbog kilaže. I najmanje sam očekivala ovako nešto. Čak sam negdje pročitala da za Panoramu piše da može biti teže dobiti rezultat za žene čija je kilaža veća od 85 kg, što mi je onako super mala kilaža jer što je ženi od 180 cm imati 85 kila. Ne govorim o tome da li je zdravo, već samo da nismo svi isti.
Sad ću od ovog stresa i skinuti kile na kraju. Užas.
Rekla sam si danas dok mi netko ne napiše pismeno moja djeca su zdrava i točka.
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
afrodita060606@gmail.com
Ma klinac sam visoka ali što je tu je. Doduše nitko mi od liječnika nije pravio probleme zbog kilaže. I najmanje sam očekivala ovako nešto. Čak sam negdje pročitala da za Panoramu piše da može biti teže dobiti rezultat za žene čija je kilaža veća od 85 kg, što mi je onako super mala kilaža jer što je ženi od 180 cm imati 85 kila. Ne govorim o tome da li je zdravo, već samo da nismo svi isti.
Sad ću od ovog stresa i skinuti kile na kraju. Užas.
Rekla sam si danas dok mi netko ne napiše pismeno moja djeca su zdrava i točka.
Ajmo realno. Iako bi i ja išla na taj test mislim da je to bacanje para. U nekom postotku izbaci dobre rezultate a opet i ti rezultati ne moraju ništa značiti. Kod nas najveći broj djece sa posebnim potrebama imaju probleme zbog nestručnog poroda a za tebe već znamo da ćeš ići na carski tako da je i to isključeno. Ovo se čini kao zaplet dobre knjige. Prvo nemogućnost začeća, pa ivf, pa ovo i na kraju će sve biti super. Ali stvarno te razumijem. I zamisli mi svi rođeni bez tih testova i svi živi, zdravi i pravi, kako je to moguće. Imaš urednu trudnoću blizanaca, čeka te lijepa budućnost i bas te briga. A kile će same otići kad rodiš, bez brige.
2/22 FET 2xmorula👎