Hvala Ana26. Nadam se da će ovaj put biti sve kako treba. 🤞
1. Da li npr mi možemo probati jedan postupak u bilo kojoj bolnici i onda se odlučiti u jednom trenu za neku kliniku i onda se prebaciti? Ako sam se dobro izrazila.
2. Doktori se ne biraju pretpostavljam nego tko nas zapadne ili?
3. S obzirom da ja imam ovulacije samo ako sam stimulirana lijekovima dakle imamo pravo na 4 pokušaja?
4. Nismo iz Zg, da li ja mogu uzv, folikulometrije obavljati u svom gradu ili sve mora biti u Zg u toj bolnici/klubovi za koju se odlučimo?
Svakako bi prvo probali preko hzzo, a ako ne uspije onda bi skupljene novci dali za Repromed.🤗
Hvala!
Klinici * pardon..
Da da, za Repromed znam. Hvala!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ponavljam svoj post od jucer…
Cure pratim vas vec neko vrijeme, ali do sada se nisam aktivno uključivala..
Vidjela sam da je Avocado trudna pa sam htjela pitati vezano za endometriozu… i sama imam endometriozu i to mi osim na nizak amh utječe i na kvalitetu stanica..
Imala sam jedan pokušaj ivf-a, ali stanice su bile jako loše kvalitete..
Cure sa endo… da li ste s ičim uspjele utjecati na endo i poboljšati kvalitetu js?
👱🏼♂️33 oligo
👩🏻🦰32 endometrioza, 2 operacije, endo na oba jajnika, niska rezerva i loša kvaliteta
2022 1.ICSI-2 stanice, 1embrij vraćen 3 dan, 👎🏼
2022. Prirodni IVF - ovulacija prije aspiracije
2023. 2.ICSI, 4 stanice, 2 embrija vraćena 3 dan, 👎🏼
Tratinčica 1. Da, možeš mijenjati kliniku ako nisi zadovoljna i ako želiš drugdje probati.
2. U mojoj klinici su pitali jel imam želju kod nekog dr.,a ja sam se odlučila za svoju jer je ona tamo svaki dan, a ostali se izmijenjuju.
3. Da, samo na 4 pokušaja, s tim da se FET ne broji kao novi postupak.
4. Ja sam išla na sve folikulometrije u Zg ,a udaljena sam 200 km. To ti ovisi od tvog mpo doktora hoće ti dati da ideš u svoj grad na folikulometrije. Neki doktori daju,a neki ne.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ana nemam nekih posebnih simptoma, grudi me bole ali većinom samo navečer a preko dana minimalno.
Žao mi je što si sve to morala proći, vjerujem da je ovo tvoja sretna trudnoća koju si čekala 🤞🤞 pokušaj se opustiti koliko možeš, znam da je teško. Nadam se da ćemo obje uspjeti izgurati do kraja 🤞
Tratinčica budući da idete na Rebro na microTese, oni surađuju s Petrovom pa je najbolje da tamo ideš na postupak. Jer npr ako hoćeš u neku drugu polikliniku on da moraš prenositi materijal tamo, a i to ti je procedura koja traje nekoliko mjeseci.
Samo ne znam kakva je sad situacija kad je petrova u obnovi....
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav svima 😊
Imam par pitanja 🙈
05.12. smo imali prvu inseminaciju u Rijeci koja je bila neuspjesna.
Ja imam problema sa štitnjačom pijem euthyrox od 50 i 75.
Trenutno mi je štitnjača super, tsh mi je 2, kod dragog je isto sve uredu.
Drugih zdravstvenih problema nemamo.
Sada u 1. Mjesecu bi trebali opet ići na inseminaciju.
Meni je čudno da mi nisu nikakve ljekove dali ni za prije ni poslije inseminacije, moze vaše iskustvo?
Zanima me i dali bi mi trebali "iskoristiti" sve 4 inseminacije da bi mogli ići dalje? Jer sam čitala da je mala šansa za inseminaciju.
Hvala svima i sretno ❣️
Hej, žao mi je što ti je postupak bio neuspješan, ja sam bila isti dan, možda smo se mimoišle 😅
Ja nisam dobila nikakve lihekove prije, a poslije sam samo dobila štopericu jer mi ovulacija nije bila na dan postupka. Možda ima još koja cura koja je dobila kakve lijekove, nadam se da će podijeliti info.
Sretno u sljedećem postupku😊💫
Hvala puno na odgovoru, moguće da smo se i vidjele hehe
Ahaaa, meni je bas bila ovulacija taj dan tako mi je doktorica rekla, ali eto nije uspjelo :/ ali idemo dalje.
Hvalaa i sretnoo
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Tratinčica 1. Da, možeš mijenjati kliniku ako nisi zadovoljna i ako želiš drugdje probati.
2. U mojoj klinici su pitali jel imam želju kod nekog dr.,a ja sam se odlučila za svoju jer je ona tamo svaki dan, a ostali se izmijenjuju.
4. Ja sam išla na sve folikulometrije u Zg ,a udaljena sam 200 km. To ti ovisi od tvog mpo doktora hoće ti dati da ideš u svoj grad na folikulometrije. Neki doktori daju,a neki ne.
Hvala ti puno, sada mi je malo jasnije...
Ako idemo i u bolnicu, imamo normalno prvo konzultacije? To se isto dobije relativno brzo termin?
Istu kilometražu imamo skoro.. 😜
Hvala puno na odgovorima.
I još nešto što me muči..
Imam PCOS, bila sam 4 mjeseca na letrozolu
Sva 4 mjeseca potvđena ovulacija i ugl je bilo ovako
1 vodeći folikul prepoznatljiv od 10dc i na svakom jajniku još 5,6 manjih. Sve skupa nekih 10- ak manjih..
Osim zadnjeg mj, kada sam imala 2 vodeca😂
Da li ću dobro reagirati na terapiju? Znam da je teško pitanje, ali pisale ste koliko žena inače ima, tako će biti i s terapijom.. možete malo pojasniti? 🙈🤷♀️
E sad, ako ja npr budem u stimuliranom postupku i obavi se aspiracija i ja dobijem hiper jajnjke😂 što onda? Ne mogu u fet prirodni jer nemam ovulacije bez lijeka.. ako bi dobila samo letrozol npr slijedeći mjesec čisto da se može obaviti fet, jel to onda broje kao 2 pokušaj? Iako je samo nadovezan na prvi..
Ili mi svakako transef rade tad jer ne mogu drugačije.
Trudimo se od 9/21.
Mimica, da.. svakako smo mislili ako se što nađe, 1 pokušaj imati u Petrovoj.. samo da, ne znam kakva je trenutno situacija?🤔🤔
Trudimo se od 9/21.
I da, koliko mi vrijede papa test i brisevi? Nalaze sam dobila početkom 12 mj. Sve uredno.
Trudimo se od 9/21.
Hvala ti puno, sada mi je malo jasnije…
Ako idemo i u bolnicu, imamo normalno prvo konzultacije? To se isto dobije relativno brzo termin?
Istu kilometražu imamo skoro.. 😜
Hvala puno na odgovorima.
I još nešto što me muči..
Imam PCOS, bila sam 4 mjeseca na letrozolu
Sva 4 mjeseca potvđena ovulacija i ugl je bilo ovako
1 vodeći folikul prepoznatljiv od 10dc i na svakom jajniku još 5,6 manjih. Sve skupa nekih 10- ak manjih..
Osim zadnjeg mj, kada sam imala 2 vodeca😂
Da li ću dobro reagirati na terapiju? Znam da je teško pitanje, ali pisale ste koliko žena inače ima, tako će biti i s terapijom.. možete malo pojasniti? 🙈🤷♀️
E sad, ako ja npr budem u stimuliranom postupku i obavi se aspiracija i ja dobijem hiper jajnjke😂 što onda? Ne mogu u fet prirodni jer nemam ovulacije bez lijeka.. ako bi dobila samo letrozol npr slijedeći mjesec čisto da se može obaviti fet, jel to onda broje kao 2 pokušaj? Iako je samo nadovezan na prvi..
Ili mi svakako transef rade tad jer ne mogu drugačije.
Posto nemas ovulaciju isla bi u stimulirani fet. To znaci sa estrofemom od 1 ili 2 dc, tada nema ovulacije i gleda se samo debljina endometrija. Kada je endo dobre debljine taj dan racunaju kao dan ovulacije (iako ovulacije nema) dobiješ utrogestan i dogovori se transfer nakon onoliko dana koliko je embrij star. A sad kako ces reagirati na lijekove to ti ne moze nitko reci, sa pcos-om je jos i teze to procjeniti. Treba biti dobro prilagođena doza lijekova. Zato i kazemo da je prvi postupak probni da se vidi kako koja od nas reagira na lijekove.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Ana odlična beta 💪 sretno dalje draga 😘🤞🍀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Sortiraj odgovore