DomLeon, Asli, nika0302, Panda, Anemona, miss_Ivy, Aries85, Kacusha, Sunny, Kira, Divna, Anči, Stela_M, hvala na divnim željama. 😊🍀
Rainbow_hope, drugi mjesec bude to, to. Zasad čestitam na promaknuču! 😊🤗
Nika_0302, krumpirići riješeni! 😊☑️
Kacusha, taman 02.02 je od mm rođendan pa se nadam najboljem poklonu za njegov rođendan! 😊
Sunny, wuhuhu za transfer, uzbuđena sam sad zbog tebe! Petak bude brzo! 😊🥳🥳🍀
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Cure vezano za maca prah,ne zna tko je pisao,Anemona,mislim ,meni je nutricionistica rekla da oprezno s njom ukoliko je povisen cak i malo nalaz testosterona kod zena. Jos jedna stvar koja mi je bila zanimljiva pa ako netko zeli moze primjeniti.. sjemenke.. rekla mi je u predovuoacijskoj fazi da koristim lanene +bucine(samelju se i stave skupa u jednu teglicu-bucine se mogu malo istostirati) a u fazi nakon ovulacije suncokret +sezam(u drugu teglicu,isto se tostiraju malo u rerni i samelju) ove druge dobro podrzavaju rad progesterona. Ugl. Ja ih stavim na kruh sa abc sirom i npr sunkicom ili losoom :) pa eto ako je tko voljam ,ona tvrdi da to ful pomaze jer da ih malo unosimo :)
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Lila testosteron i svi hormoni su uredni osim tog amh. Ako mi ovaj postupak bude neuspješan, vjerojatno ću ponoviti nalaze i krenuti s novom terapijom. Možda se otkrije problem ako ga ima.
Stela očito nisu htjeli riskirati. Mislim da će ići na druge terapije ako budem morala ponovno. I sigurno amh nalaz ponoviti. Nadam se da to znači da nemam velikih poteškoća. 😁
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Lila testosteron i svi hormoni su uredni osim tog amh. Ako mi ovaj postupak bude neuspješan, vjerojatno ću ponoviti nalaze i krenuti s novom terapijom. Možda se otkrije problem ako ga ima.
Stela očito nisu htjeli riskirati. Mislim da će ići na druge terapije ako budem morala ponovno. I sigurno amh nalaz ponoviti. Nadam se da to znači da nemam velikih poteškoća. 😁
Ma ja bih ga na tvom mjestu svakako ponovila jer uz takav amh mora biti više stanica ja ti držim fige da će biti plusić na testu da se ne moraš više mučiti s postupcima 💕💕 budeš pišnula testić 🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure vezano za maca prah,ne zna tko je pisao,Anemona,mislim ,meni je nutricionistica rekla da oprezno s njom ukoliko je povisen cak i malo nalaz testosterona kod zena. Jos jedna stvar koja mi je bila zanimljiva pa ako netko zeli moze primjeniti.. sjemenke.. rekla mi je u predovuoacijskoj fazi da koristim lanene +bucine(samelju se i stave skupa u jednu teglicu-bucine se mogu malo istostirati) a u fazi nakon ovulacije suncokret +sezam(u drugu teglicu,isto se tostiraju malo u rerni i samelju) ove druge dobro podrzavaju rad progesterona. Ugl. Ja ih stavim na kruh sa abc sirom i npr sunkicom ili losoom :) pa eto ako je tko voljam ,ona tvrdi da to ful pomaze jer da ih malo unosimo :)
Vrijedi probati hvala na info 🤗🤭
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Kachusa, Stela hvalaaa❤️
Sen pa iskreno ne znam, nije mi uopste dr to spominjao nikada. Znam da rade, vidjela sam na stranici njihovoj, ali stvarno nijednom nije spomenuo, pa ne znam ni kakav mu je stav po pitanju toga. Zao mi je sto ti ne mogu konkretnije odgovoriti 🤷🏻♀️
Miss Ivy, bas kao sto Stela reče, kondomi su tu i lagano :) a mislim da utricima seks samo može pomoci, svaki put napominju duboookooo u vaginu, pa mislim da ces ih tako duboko dovoljno i nabiti😂
Sunny bravo macko, došlo vrijeme! Ovaj put neće lutati, nego se fino na mjesto pravo ugnijezditi🥰
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
ma2013, Miss_Ivy hvala vam 😁😁😁
Aries85 da, to sa sjemenkama se zove seed cycling. To sam i ja uvela prije par mjeseci 😁 ja sebi dodajem u granolu svako jutro. Prvih 15 dana ciklusa po žlicicu lana i bundeve, a drugih 15 dana ciklusa po žlicicu sezama i suncokreta. Neam pojma jel pomaže ciklusu, al generalno je zdravo pa ne može odmoc.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Aries85 nabrzinu sam ulovila da imaš urinarnu infekciju, pazi se s tim pliz. Sjećam se prošle godine da je na forumu mislim forumašica Nadja išla u Petrovoj u postupak s urinarnom, doktorica je znala za to i nije smatrala bitnim. Prilkom punkcije je doktorica slučajno sitno probušila iglom nešto što nije smjela i ne bi to bilo nista strašno da joj time nijebu trbušnu šupljinu prenijela bakteriju od urinarne infekcije 😔 Jaki bolovi i uzasna upala nakon aspiracije, ne sjecam se svih detalja pa ako netko od cura zna nek dopuni, ali pliz pripazi na to jer s razlogom se traze cisti brisevi prije postupka 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Puno srece zelim, nadam se da neces morat ponovo ! Meni je Amh isto povisen, testosteron normalan, ali LH previsok, iako sad ponovo ovuliram i imam redovite cikluse pa se to mozda smirilo. Sto se tice ultrazvuka, u tom i je problem, u nekim ciklusima mi jajnici djeluju povecano i policisticno, u nekima samo jedan, a nekad nijedan.... cudno
👩 33
PCOS, adenomioza, tanak endometrij
🧑 36
-sve ok
- 2020 - 1 kemijska trudnoca i 1 missed ab
2021 - vanmatericna
2022 - priprema za IVF
Stella ,nema na cemu,bit ce mi drago ako kome pomogne :)
Tako je Sunny seed cycling :) iliti kruzenje sjemenki za vrijeme ciklusa. Po meni -ne kosta puno a moze pomoci -mozda vise nego suplementi :) Jos je rekla obavezno za suplementaciju ,Folnu(aktivnu /to smo znali) Omega 3 jer ih svima fali(dha +epa) jer ono u Novalacu npr. nije skroz dovoljno ,plus jos Magnezij Glycinate (Kal npr) i D vit. uz prethodnu provjeru(a to smo ovdje svi vec znali) ugl. Da je to kompletan status i velika podrska zacecu. Ako netko ima propusna crijeva,Hashimoto ili neku autoimunu isto bi bilo dobro Lavtibiane tolerance da oporavi crijeva i da se svi suplementi ne izgube vec pravilno skladiste :)Inace zena je divna i radi -uz nalaze i detaljnu anamnezu -nutricionisticki plan prehrane ,koji je prije svega potpora zacecu. Da ima dovoljno svega u tijelu. Ja sam se iznenadila koliko sam imala slab (nutritivno )menu a mislila sam da se dobro hranim … eto ako koga zanima ,nutric. Mirna Nutrigurman :) ima sve moje preporuke :) Nadam se da sam nekom pomogla
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji