Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 09:07

Kira puno ti hvala 😘
    Anci cekam vas dodite evo prasina stize 💫💫💫💫
    Ma sretno danas neznam koliko vracas bebica al neka se primi cvrsto 🤞🤞🤞🤞🤞💜💜
    Ostale curke : stela,divna,anemona , seni,roxy,hani,nikitta,mashkica ,mrvica,asli,petra ,maslacak,sunny,coco,miss ivy,ivy , elle ,panda ,belinda , slavica ,leky ,nika ,peanut,monikica , AKO SAM KOG IZOSTAVILA 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 09:09

Panda.

Tiiina čestitam ti od ❤🥰
    Mrvica72 nastojim samo biti realna jer se ne želim razočarati, ali znam da ništa ne znam dok se ne potvrdi. Neke stvari su izvan naše moći. Drago mi je da se ovdje imam na koga osloniti i dobiti toliko korisnih savjeta. Nadam se i ja lipim vijestima. I da put ne mora uvijek biti baš predug i trnovit. 😅
    Anči s prvih stranica sam čitala da je još rano za testiće. Je li? Stvarno ne znam kad se to može. Ne bi htjela uraniti pa da budu negativni pa da se još više izbediram. Danas mi je taman 7.dpt i nisam ni kupila testove. 😄

Da pricekas jos 2dana barem ? MOJ PRIJEDLOG ja sam isto vracala dvodnevne i naganjala sjene 😒🙄

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 09:10

belinda09

I kod mene odgoda za sljedeci ciklus. Endometrij nije dobar, a i lijevi i desni folikul na 18.
    Idemo na old school veceras💥💥😎

Bolje da odgode nego te bezveze izmuce a ne valja endometrij.to ti ja sve gledam kao dobre znakove 🤞🤞🤞💫💫💫💜💜😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Sunny_🐣
    21. Siječanj 2022. 09:11

DOMLeon jučer si napisala da je dr na uzv potvrdila da je trudnoća 100% prirodna. Šta se na uzvu može vidjet dal je prirodna trudnoća ili ivf? kako? 😄 zanima me iz znatiželje hhh

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Mrvica722
    21. Siječanj 2022. 09:12

Panda.

Tiiina čestitam ti od ❤🥰
    Mrvica72 nastojim samo biti realna jer se ne želim razočarati, ali znam da ništa ne znam dok se ne potvrdi. Neke stvari su izvan naše moći. Drago mi je da se ovdje imam na koga osloniti i dobiti toliko korisnih savjeta. Nadam se i ja lipim vijestima. I da put ne mora uvijek biti baš predug i trnovit. 😅
    Anči s prvih stranica sam čitala da je još rano za testiće. Je li? Stvarno ne znam kad se to može. Ne bi htjela uraniti pa da budu negativni pa da se još više izbediram. Danas mi je taman 7.dpt i nisam ni kupila testove. 😄

Nemoj sebi to radit sa testovima znaju bit negativni a bude beta dobra, mozes vec za 3 dana izvadit krv 

Asli 🌱
    21. Siječanj 2022. 09:20

Nije nam se dugo javila zg123? Ili sam ja propustila 🤔

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    21. Siječanj 2022. 09:23

Sunny_

DOMLeon jučer si napisala da je dr na uzv potvrdila da je trudnoća 100% prirodna. Šta se na uzvu može vidjet dal je prirodna trudnoća ili ivf? kako?😄 zanima me iz znatiželje hhh

Da,kad se usporedi dan zadnje M,beta i dani tj tj trudnoce s mojom papirologijom😎drugim rijecima nema veze s ivf postupkom id 11 mj kad sam zadnji put bila.Jos koje pitanje? 😁

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Sunny_🐣
    21. Siječanj 2022. 09:31

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Sunny_

DOMLeon jučer si napisala da je dr na uzv potvrdila da je trudnoća 100% prirodna. Šta se na uzvu može vidjet dal je prirodna trudnoća ili ivf? kako?😄 zanima me iz znatiželje hhh

Da,kad se usporedi dan zadnje M,beta i dani tj tj trudnoce s mojom papirologijom😎drugim rijecima nema veze s ivf postupkom id 11 mj kad sam zadnji put bila.Jos koje pitanje? 😁

ahaa, ok kužim 😁 mislila sam da se nekak razlikuje embrij iz ivf-a i prirodni 🙈 
    uživaaaaj u trudnoći maksimalno 😎😎😎

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Kacusha
    21. Siječanj 2022. 09:37

Callista

Bok Lila 😊Naravno da želiš dijete. I to je ok, dobit ćeš ga. Netko ga dobije lakšim načinom, netko težim. Nekome je taj teži način ono što će se tebi činiti kao lakši, i obrnuto. Neki ljudi dobiju dijete i kad ga nisu željeli ili planirali. Neki ljudi dobiju dijete s posebnim potrebama. Neki se žale na svoje dijete i kad im je sve išlo kao podmazano, pa eto, žale se. Neki ne dobiju dijete nikada. Neki posvoje dijete. Kao što sam rekla i curama, dijete ćeš dobiti, na ovaj ili onaj način, to je jedino što je bitno. Nestrpljivost i forsanje ne rade ništa dobro na tvom putu do djeteta. Kao ni frustracije s kojima se svaka od nas susretne. I to je isto ok i normalno je. Ne očekuj da to shvate ljudi koji nemaju kapacitet za shvaćanje. Ali daj ti shvati sebe, borac si. Kužiš? Iz moje perspektive gdje sam samo prošla razočaranje dobivenom mengom (prije dijagnoze i dok smo pokušavali doma) pitam se od kud snaga da si uspjela stisnuti zube, obrisati suze i krenuti ponovno. Zašto te nerviraju drugi i zašto razmišljaš koliko si ti teška onima koji ni ne shvaćaju što si ti prošla i s čime se ti boriš? Pa jača si od njih 5 puta! Ljudi uglavnom imaju vrlo malo empatije za druge. Ti razumiješ i zato govori o tome. Bez straha i bez srama. Tvoja (naša) borba nije kuga, nije nešto čega bi se trebalo sramiti, o čemu bi trebalo šutjeti ili bi nam trebalo biti neugodno. Naprotiv, ova borba bi se trebala poštovati i zato visoko digni glavu i reci da, idem na IVF, želite razgovarati o tome? Budi realna u svemu ovome.Zauzmi svoj stav oko svog ivf-a i jasno ga svima reci, postavi granice do kojih ti je ugodno govoriti i granice koje nećeš drugima dati da pređu. Kome nije jasno, objasnit ćeš. To što je intimno nije razlog da nas bude sram govoriti o tome. Treba govoriti. Svaka od nas ovdje je dovoljno jaka da "ispruži ruku" i glupim komentarima kaže dosta. I same sebi trebamo postaviti granice preko kojih ne idemo i trebamo se podsjetiti da to možemo.

❤️❤️❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Aries85🐏
    21. Siječanj 2022. 09:47

Jutro cure. Mali update.Evo odrađen prvi utz ,danas na 9.dan ciklusa..situacija je malo neobicna,vodeci folikul 19,4 endometrij 9 mm . Trebala sam pocet koristiti lh trakice kad bude 14mm i sad je ovo prenaglo. Nisam uopce pila kozel ni ciklu jer imam glupu urinarnu i uzimam antibiotik..moguce da je do akup…sad je pitanje kad ce biti O. i kako ce se sve ponasati..veceras krecem s trakicama iako sam sinoc umocila jednu iz znatizelje i bila je onako blaga crtica..jel tko imao slicnu situaciju? Veliki hug svima 🤗

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.