Dobro jutro i sretno cure 🤞🍀
Mila-milica 28.12 aspiracija
Slavica83 28.12 uzv
GPgirl 28.12 beta
Rita2101 11 tt 28.12 uzv
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure koje ste u Osijeku u postupku, gdje se jos radi pcr test osim tamo preko puta bolnice? Ima neki drive in negdje ili?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Dobro jutro cure! 😍
Imala sam ovih dana problema sa prijavom, zab sifru 🤪 ali pratim sve
Ja danas imam FET. Pozelite mi srecu 😁😊
Sretno nam svima u bilo kojoj fazi da smo 🤞🙏
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Dobro sam, kako koji dan imam lagane mučnine i puno mi se spava. Nemam pojma, mislim da je ok tako jednom mjesečno uzv, ja sam bila 21.12, pa sad 25.01, s tim da to imam prvi pregled u trudničkoj ambulanti, i kombinirani probir će mi tad raditi jer ću biti 12+6. Ali ja ću već do tad napraviti nipt test i mini anomaly privatno, sad sam sva u tome i sad oko tog dramim 😂
Jel bi mi mogla malo objasniti kada i di radiš nipt i mini anomaly? Ja apsolutno ne znam ništa o tome. Pretpostavljam da će me i ginekologica malo uputiti..
Ovo i mene zanima, na koji test ces ici? Bas sam u fazi istrazivanja i ni sama ne znam sta bih i da li bih uopce 🤷♀️
Miss Ivy ti ces vec i spol saznati dok ja dodem na red za prvi UZV 🤣 kako se osjecas? Mene ce ove mucnine ubiti, krene sat vremena od budenja i dok navece ne legnem ne staje, bas mi se uzasno povraca cijeli dan..
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Ovo i mene zanima, na koji test ces ici? Bas sam u fazi istrazivanja i ni sama ne znam sta bih i da li bih uopce 🤷♀️
Miss Ivy ti ces vec i spol saznati dok ja dodem na red za prvi UZV 🤣 kako se osjecas? Mene ce ove mucnine ubiti, krene sat vremena od budenja i dok navece ne legnem ne staje, bas mi se uzasno povraca cijeli dan..
Hahahah! Da, vi u Rijeci baš sve - pomalo Ma ja sam super, moje mučnine su zbilja blage i trbuh me boli, ali ništa strašno. Pa se ponekad i pitam jel sve u redu, jer je netko tu napisao da joj trudnoca bez mucnina nije bila uspjesna! Ali valjda smo sve individue. Evo, ja znam da sam luda , ali ja bih zbilja bila sretna da mi je više muka hahaha. Bila bih sigurnija. Eto, nismo normalne
CURE sretno danas
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hahahah! Da, vi u Rijeci baš sve - pomaloMa ja sam super, moje mučnine su zbilja blage i trbuh me boli, ali ništa strašno. Pa se ponekad i pitam jel sve u redu, jer je netko tu napisao da joj trudnoca bez mucnina nije bila uspjesna! Ali valjda smo sve individue. Evo, ja znam da sam luda , ali ja bih zbilja bila sretna da mi je više muka hahaha. Bila bih sigurnija. Eto, nismo normalne
CURE sretno danas
Malo vas popratim da vidim novosti pa samo da na ovo odg -
Evo ja danas puna 34 tjedna trudna, ni jedan dan mučnine, vrtoglavice, ništa! Na preglede sam išla u grču da vidim jesam zbilja trudna 😂
Ovo je doslovno lutrija 😁
Do cca 20tt mi se vrijeme vuklo, nakon toga leti prebrzo. 😶
3 MPO postupka
💜 01/22.
Hahahah! Da, vi u Rijeci baš sve - pomaloMa ja sam super, moje mučnine su zbilja blage i trbuh me boli, ali ništa strašno. Pa se ponekad i pitam jel sve u redu, jer je netko tu napisao da joj trudnoca bez mucnina nije bila uspjesna! Ali valjda smo sve individue. Evo, ja znam da sam luda , ali ja bih zbilja bila sretna da mi je više muka hahaha. Bila bih sigurnija. Eto, nismo normalne
CURE sretno danas
Malo vas popratim da vidim novosti pa samo da na ovo odg -
Evo ja danas puna 34 tjedna trudna, ni jedan dan mučnine, vrtoglavice, ništa! Na preglede sam išla u grču da vidim jesam zbilja trudna 😂
Ovo je doslovno lutrija 😁
Do cca 20tt mi se vrijeme vuklo, nakon toga leti prebrzo. 😶
Hvala, volim te
Još malo pa upoznaješ ljubav svog života
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sretno cure danas! 🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Monkicakako si nam ti? Baš dugo moraš čekati. Ja sam mislila da nas "matore" češće naručuju 😀
Dobro sam, kako koji dan imam lagane mučnine i puno mi se spava. Nemam pojma, mislim da je ok tako jednom mjesečno uzv, ja sam bila 21.12, pa sad 25.01, s tim da to imam prvi pregled u trudničkoj ambulanti, i kombinirani probir će mi tad raditi jer ću biti 12+6. Ali ja ću već do tad napraviti nipt test i mini anomaly privatno, sad sam sva u tome i sad oko tog dramim 😂
Jel bi mi mogla malo objasniti kada i di radiš nipt i mini anomaly? Ja apsolutno ne znam ništa o tome. Pretpostavljam da će me i ginekologica malo uputiti..
Obzirom da smo mi ''starije'' trudnice, nama bi se trebala raditi amniocinteza koja je inače invazivna, da se to izbjegne možemo privatno napraviti nipt test, koji je neinvazivan i radi se između 11 i 13 tt, taman prije tih kombiniranih probira i amnio. E sad koji test, puno njih radi harmony ili nifty, ja naginjem na Panoramu jer je za sad najtočnija, kao jedina razlikuje fetalnu dna majke od dna djeteta pa daje manju mogućnost lažno poz/neg rezultata. To je ono što sam ja uspjela poloviti. Od klinika u ZG - Poliklinika Harni je radi, i u 12 tt radi mini anomaly. Ne plaća se na rate, posebno se plaća test, posebno UZV. Svakako prije vađenja krvi se radi uzv da se vidi kuca li srce. Podobnik je isto radi, i oni isto provjeravaju kuca li srce, i besplatna je amniocinteza ako nedaj bože budu loši rezultati nipt testa . Recimo Poliklinika Brayer radi Nifty, ali ne provjeravaju ultrazvučno ništa prije vađenja, što je meni suludo. Ne kažem da su Nifty ili Hamnony loši, jako puno trudnica baš njih radi, ali koliko sam čitala po ostalim forumima svakakvih iskustava ima... Nisam ni sama pametna šta da napravim Najviše me muči da li je potrebno raditi proširene pakete testova, navodno nema smisla... Moj ginekolog mi nije bio od nikakve pomoći, upravo suprotno, samo mi je uvalio letak od nekog svog ''pajde'' koji radi Hamony, kao da tamo napravim. Kao da sam od jučer i ne kužim te fore
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Anci prikupljamo jos papire 🥰 maslacak evo cekam postupak u 2mj i predajem papire za posvojenje, dakle napad na svim frontama 😂 kako si nam ti? Sretno danas svima 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji