Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    28. Prosinac 2021. 13:24

Elle hvala ti 🙂 i meni se čini da nam nije dugo pisala, Tweety javi nam se 🙂
    Divna_Sa želim ti svu sreću svijeta🥰
    nika0302 hvala ti 🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Divna 🎀
    28. Prosinac 2021. 13:25

elle 🙋‍♀️

Divna_Sa

PUPO 😍😍😍 prvi put mogu reci da trudna pa sta bude bude 😁 a ja se nadam da sam ja ta sretnica kojoj ce uspjeti iz prve 🤞

Kao jedna od tih sretnica držim ti fige da se dobro primilo i ne pušta 🤞💕

Hvala puno, tvoj primjer je bas odlicna motivacija 💞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Arnoldica
    28. Prosinac 2021. 13:43

GpGirl baš mi je žao 😔 ja si sad računam ako budem morala na histero da mi 21. dan ciklusa pada u nedjelju, znam da je i tebi padalo za vikend pa me zanima jesu ti na kraju radili za vikend ili prebacili?

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

GPgirl
    28. Prosinac 2021. 14:00

Arnoldica

GpGirl baš mi je žao 😔 ja si sad računam ako budem morala na histero da mi 21. dan ciklusa pada u nedjelju, znam da je i tebi padalo za vikend pa me zanima jesu ti na kraju radili za vikend ili prebacili?

meni su radili u ponedjeljak. Ali prije histero odi na UTZ da budes sigurna da je sve ok. Jer ako ima npr polipa onda se radi 6-8 dc. Meni je u mjesec i pol od super utza dosao polip. Kazu da je to cesto nakon stimulacija. Sretno🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    28. Prosinac 2021. 14:15

GPgirl zao mi je..vrlim te..odmori i onda u nove pobjede ❤️
    Asli jaoo drzim fige da bude sve uredu 🤞🥰
    Divna pupoo 🥳 kad je beta?
    Mila-Milica nek se sve oplode 🤞
    Nika tako i mi udaramo na dva fronta 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    28. Prosinac 2021. 14:18

maslačakxx2

Jutro cure, nisam popratila sve najbolje u zadnje dane, ali nadam se da nije bilo loših vijesti.
    Sretno cure danaaas, držim fige, a nadam se da ste sve provele blagdane u krugu obitelji i u ljubavi i veselju ❤
    Trudnice moje, Tweety, Elle, Asli, Josipa, Aurora, Amelie i ostale šaljem pozdrav 🤗
    Kako ste, pripremate li se pomalo, jeste uzimale šta od opreme?
    E i je li se Anđela javljala, kako je proša postupak, pratila sam je, ali zadnje dane nisam nista stigla pa nez jel javila šta.
    Anči, nadam se da ti je bilo lipo s femili doma, kako si, kako se spremaš za postupak, bliži se :)))
    Joka❤❤
    Miss, Tiki, Magnolija i ostale mame, kladim se da ste imale najlipsi Božić u životu ❤

Bas mi je bilo super..sad mi je srce puno ❤️🥰
    Krkam se dodacima i štrikam sa zivcima 😬 koliko sam sretna i uzbudena toliko me strah neuspijeha..bas sam ono li-la...sad cekam mengu da odem izvadit hormone i onda u drugom mjesecu kontrola i u trecem krecemo 💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Amelie
    28. Prosinac 2021. 14:21

Leky

⭐ Miss_Ivy ⭐

Leky

Ovo i mene zanima, na koji test ces ici? Bas sam u fazi istrazivanja i ni sama ne znam sta bih i da li bih uopce 🤷‍♀️
    Miss Ivy ti ces vec i spol saznati dok ja dodem na red za prvi UZV 🤣 kako se osjecas? Mene ce ove mucnine ubiti, krene sat vremena od budenja i dok navece ne legnem ne staje, bas mi se uzasno povraca cijeli dan..

Hahahah! Da, vi u Rijeci baš sve - pomaloMa ja sam super, moje mučnine su zbilja blage i trbuh me boli, ali ništa strašno. Pa se ponekad i pitam jel sve u redu, jer je netko tu napisao da joj trudnoca bez mucnina nije bila uspjesna! Ali valjda smo sve individue. Evo, ja znam da sam luda , ali ja bih zbilja bila sretna da mi je više muka hahaha. Bila bih sigurnija. Eto, nismo normalne
    CURE sretno danas

Ajme zeno vjeruj mi uzivaj jer ovo je strasno, dva puta sam vec grlila skoljku a nije jos ni podne 😰 zvala sam ginekologicu neki dan i rekla mi je simptomi su znak da je sve ok, pa se tjesim s tim 🤣
    Monkica ljetos sam bas s prijateljicom puno istrazivala na tu temu, ona je molekularni biolog i za sebe je gledala te testove. Na kraju nije isla, ali da isla bila bi isla na Panoramu bas zbog toga sta si napisala.

Slažem se.. nifty jedini radi prošireni test ako se ne varam, a navodno ima i puno lažno pozitivnih rezultata tako da ako se odlučite ja bih preporučila panoramu.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Arnoldica
    28. Prosinac 2021. 14:22

GPgirl

Arnoldica

meni su radili u ponedjeljak. Ali prije histero odi na UTZ da budes sigurna da je sve ok. Jer ako ima npr polipa onda se radi 6-8 dc. Meni je u mjesec i pol od super utza dosao polip. Kazu da je to cesto nakon stimulacija. Sretno🤞🤞

Ma idem iduci tjedan kod njih ponovo pa ce vidjeti hoce li raditi histero, ja ovo samo racunam unaprijed ako bude kad ce biti 😂 tnx 🤗

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Arnoldica
    28. Prosinac 2021. 14:24

Znaci muzu spermio ako ne uzima dodatke uvijek bude bolja ili losija oligoteratozoospermia (trenutno bolja), a sa dodacima dodje na normo. 

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Amelie
    28. Prosinac 2021. 14:24

Maslačak.. evo brojim sitno do idućeg pregleda i opet me hvata nervoza. Jedini simptom je da rastem🙈😂 I dobila sam koju kilu, a sad jel od kolača ili je beba ne bih se baš mogla kladiti😁 Baš je mirno ovo razdoblje i imam ful energije naspram onog u prva tri mjeseca i mučnina.. mislim da sam počela osjećati i neko migoljenje, ali nije baš redovito.. jedva čekam da to bude "to". Nadam se da iza 20-og tjedna neće tjedni baš letjeti jer imam puno toga u planu što još moram obaviti. Nisam ništa još kupovala, ali sam saznala što sve mogu dobiti od rodbine tako da polako radimo popis.. 
    Kako si ti? Jel znaš gdje ćeš roditi? Sori nisam popratila odakle si..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.