Stela1987 hvala ti, ti si isto baš divna i topla osoba, i prelijepa. Mislim da su na ovom forumu same ljepotice i lavice hrabrog i suosjećajnog srca. ❤️❤️ A ovo tko je što zaslužio, razumijem što si htjela reći, lijepo je to, no ja u zasluge ne vjerujem, da parafraziram Bibliju “Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicima.”
Tako da, mislim da ovdje svaka zaslužuje dijete, ali da se tako gleda, mnoge zle osobe ne bi trebale imati dijete, jer ga nisu zaslužile. Mislim da Bog, ako postoji, ne daruje dijete roditeljima po zaslugama, nego po vjeri. Ono s čime ja imam problem, jer ja ne vjerujem nikome i u ni šta. Gora od najgoreg nevjernog Tome. 🙉😂❤️
DomLeon ja sam se baš razveselila, mene glava bolila od tog bolda ludog. 😂
Nika0302 mila čestitam na bebaću, i šaljem hug! 🧡
Leky test ti je perfect, posebno me vesele trudnoće endo sisterica! You go girl! 😘
Hvala ti, pratila sam tvoju pricu od nedavno doduse ali stvarno ti se divim koliko si hrabra i svaka ti cast, zasluzujes samo najbolje ❤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Hvala svima, isto zelim svima ❤
Maria ti si pitala za Hashimoto negdje prije jelda? Ja sam vadila prosli tjedan ATG 175 IU/ml, a interval je do 115 normalan, ali ovo kod tebe je neka druga mjerna jedinica, probaj je izguglati, pijes sta od terapije?
Ne pijem nista, prvi put sam sada vadila anti tpo, do sad samo tsh koji je ovako opcenito normalan ali za MPO cu morati snizavati 😕 kako ce me i tko to uputiti vidjet cemo. Ali bas me ta jedinica mucila, po nalazu i svemu je to previsoko iako nije ekstremno i jos je to na nalazu jedino podebljano ono kao ne valja 😂
On: normoo
Ja: AMH 16.8 pmoI/l
Postupak nakon terapije Letrozola 🙏
Hvala svima, isto zelim svima ❤
Maria ti si pitala za Hashimoto negdje prije jelda? Ja sam vadila prosli tjedan ATG 175 IU/ml, a interval je do 115 normalan, ali ovo kod tebe je neka druga mjerna jedinica, probaj je izguglati, pijes sta od terapije?
Ne pijem nista, prvi put sam sada vadila anti tpo, do sad samo tsh koji je ovako opcenito normalan ali za MPO cu morati snizavati 😕 kako ce me i tko to uputiti vidjet cemo. Ali bas me ta jedinica mucila, po nalazu i svemu je to previsoko iako nije ekstremno i jos je to na nalazu jedino podebljano ono kao ne valja 😂
Po nalazu bi se reklo da je poviseno, ja bi ti savjetovala da se narucis odmah kod endokrinologa jer ce te i mpo doktor vjerovatno na to uputiti pa da si imas spremno a i ako treba neka terapija da pocnes s njom prije postupka
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Inace mi tsh varira od 3 do 3.66 za sad najvise
Sad si me zainteresirala pa sam isla kopat i tek onda skuzila da je kod tebe druga mjerna jedinica kIj/L koju ja iskreno prvi put vidim. Mozda ce netko drugi znat.
I tsh je izrazen u drugoj jedinici.
Kod mene uvijek naopako 😂 javila sam se dr. sa nalazom valjda ce mi dat uputnicu za endokrinologa tj imam jednu odlicnu endokrinologicu od mame pa cu joj odma napomenut da je za mpo 🤷♀️ valjda ce mi dr. odgovoriti ove godine 🙄
Nikkita ne znam jel se sjecas mene, dala si mi par savjeta kada sam sumnjala na endo. Uglavnom vidim da si prosla tu dugo ocekivanu operaciju 🥳 zelim ti svu srecu, da brzo zaboravis sve lose i bolne dane, neka ih tamo u proslosti gdje i pripadaju ❤️
Stela1987 hvala ti, ti si isto baš divna i topla osoba, i prelijepa. Mislim da su na ovom forumu same ljepotice i lavice hrabrog i suosjećajnog srca. ❤️❤️ A ovo tko je što zaslužio, razumijem što si htjela reći, lijepo je to, no ja u zasluge ne vjerujem, da parafraziram Bibliju “Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicima.”
Tako da, mislim da ovdje svaka zaslužuje dijete, ali da se tako gleda, mnoge zle osobe ne bi trebale imati dijete, jer ga nisu zaslužile. Mislim da Bog, ako postoji, ne daruje dijete roditeljima po zaslugama, nego po vjeri. Ono s čime ja imam problem, jer ja ne vjerujem nikome i u ni šta. Gora od najgoreg nevjernog Tome. 🙉😂❤️
DomLeon ja sam se baš razveselila, mene glava bolila od tog bolda ludog. 😂
Nika0302 mila čestitam na bebaću, i šaljem hug! 🧡
Leky test ti je perfect, posebno me vesele trudnoće endo sisterica! You go girl! 😘
Hvala draga 🥰 ma ja tebi šaljem svu sreću svijeta, da se oporaviš lijepo i u nove pobjede koje got izabereš za sebe u životu ❤ tvoja snaga u svemu što si prošla su čudo ženo draga, ti si čudo i svaka bi se trebala ugledati na tebe 😊 samo hrabro dalje
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Nikita ja osobno smatram da za tvoju zrtvu i muku u nekom trenutku mora doci nagrada.I da ce i tebi zasjat sunce nekako sve u zivotu ima svoju krug kretanja i misljenja sam da oni koji jako pate u jednom trenu budu isplaceni za to.Stvarno vjerujem da je tako♥️♥️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Antoneta jesi bila danas na uzv?
Lucka nemam ti sta pametno reć, jer i sama sve znas i to puno bolje od mene, al samo cu ti rec da se nadam da sljedi najljepša nagrada za kraj ovog putovanja 🤞❤️
Sto se tiče MTB nije se vise javljala 😔 nadam se da je dobro i da su ona i muz nasli snage za ić dalje...
Nikita ja stvarno jedva cekam tvoju knjigu 😍 pišeš tako divne postove, a mogu mislit kakva ce tek bit knjiga ❤️ jako mi je drago da se nakon svega sto si prosla sada okreće neka ljepša strana, a zivot piše svakakve priče ko zna kakav kraj ima tvoja ❤️
Belinda nek se sto vise oplodi 🤞
Tanja hvala ❤️ znam da ako ne valja nesto sa kariogramima da se ide kod geneticara i ond on odlučuje o daljnjim koracima...
Malala ako mislis da nisi spremna uzmi si vremena..uzivaj u blagdanskoj čaroliji..izadi van, diši i zivi punim plućima, popij koju čašu vina i nek ide zivot..kad osjetis da si spremna onda kreni...ako nisi opuštena i hladne glave nećeš si nista dobro napravit...ako u ovo ides, sto bi se reklo, samo da odradis eto radi reda onda to nije to...glavu gore i samo hrabro ❤️
Mashkica 🤞🤞🥳
Stela ne pohvatam nekad ni ja sve 🙈 super za kilice..samo jako dalje 💪 moja gospođa vaga je zablokirala i stoji na istoj kilazi vec danima..izgubila sam tri kile, ali mislim da je utjecalo ovo sto sam bila bolesna i nisam bas pazila sta jedem..sad imam u planu napravit 4-5 dana detox malo pred Božić da se očisti tijelo, pa jedan poslje nove godine i jos jedan od tjedan dana prije postupka 🙈
Monkica nadam se da ce to obić i da nisi pokupila 🤞
Panda koliki ti je bio vitamin D? Sorry ako si vec pisala..mozda je bolje da ga opet provjeris prije tako velikih doza...
Maslačak jesi doma ili si još u bolnici ❤️
Mariaa_94 uff nadam se da je sve uredu ❤️ kakvi su ti sad planovi za dalje?
Domleon, Joka, Sunny, Asli, Miss_Ivy, Rainbow, Amelie, Ribic, Gpgirl i sve ostale cure mah-mah ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
SenniRemmus, Sen, GPgirl hvala vam cure ❤ poslat cu nalaz mpo dr pa cu vidjet sto kaze. Bas nisam ocekivala da ce sad i to bit problem 🙄
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Nikitta i ja se nadam da nije 😔 skuzila sam da kad prestanem misliti o tome nema ni tih simptoma, samoj sebi sam ovaj mj rekla "ajde malo ohladi" i stvarno nisam primjecivala bol tokom odnosa, a samim tim sam i dobila volju da to vise radimo 😁 menge su ki prije bile bolnije, sad prodem s jednom tabletom cak i lupocet zna upaliti. Ali opet jel se sve smirilo radi tog sto se ja pokusavam smiriti ili nije nikad ni bilo nesto strasno nego sam ja u glavi preuvelicala to me kuci. Gin. mi na zadnjem pregledu na moju zamolbu da obrati paznju na tu i ak mi koze neku uputnicu dati napravio samo papu, nije me ni pregledao ni dao uputnicu vec brbljao na telefon i ajd bok. Ne znam iskreno od kud da pocnem 😔
Nesto sam vidjela da si dala naslutiti da se sprema neka knjiga pa eto definitvno imas zainteresiranu. Sada samo neka nadoknadi vrijeme koje si izgubila i radi sve sto te veseli 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji