Cure dosli su mi nalazi trombofilije. Može objašnjenje ko kuzi.
Factor V Leiden - allelle 1:wild type, allele 2: wild type, genotyp: NORMAL
MTHFR C677T mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotyp: HETEROZYGOTE
Prothrombin G20210A mutation - allele 1: wild type, 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
PAI-1 675 4G/5G polymorphism - allele 1: 5G, allele 2: 4G, genotip: HETEROZYGOTE
CBS 844ins68 mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
Ako ja ovo dobro kužim onda mi je sve pozitivno (heterozigot) osim factor v leidena. Sta vi mislite jel ovaj nalaz indikacija za neku terapiju ili? Hvala ❤
Ja imam PAI1heterozigot i MTHFR heterozigot, hematolog preporucio clexan dan prije transfera i dalje a na klinici rekli da je dovoljno aspirin 100, mislim da su oko toga misljenja dosta podjeljenja.
Arnoldica koju količinu matične mliječni od Radosevica si koristila, koliko dnevno?
Na stranici piše Ženskim osobama koje ne mogu zatrudniti preporuča se 160 grama matične mliječi mjesečno, a cijena kompleta od 105 grama je 960 kuna. Pa zato pitam 😬
E da, ja sam pogriješila što nisam uzimala vit C sa željezom, tako da mi se feritin nije povećao nego još pao na 27 😞🤦 još čekam nalaz za vit D, nakon 3mj uzimanja ampula, nadam se da se barem on povećao 🤞
Jesi imala kakve nuspojave od tardyferona (bolove, zatvor i sl)?
Apsolutno nikakve, odlično ga podnosim, ali uzmem probiotik svaku večer. Popila sam zasad jednu kutiju u 7. mj., jednu u 9. i pola sam popila prije feta pa sam jučer nastavila, vadila danas sve nalaze i feritin 45 (početni u srpnju bio 11), željezo 23, tako da ipak diže. S tim da pazim da ga uzmem uz obrok u kojem nema mliječnih proizvoda, jaja i kave.
I ostali hormoni su mi došli apsolutno savršeni, nikad bolji, tak da očito fali samo malo sreće.
Odlično, znači da pomaže 🙂
Meni su rekli barem 2h željezo odvojeno od mliječnih proizvoda, sad ću si spremiti i odvojeno od kave i jaja. Hvala ti, držim ti fige da ti sljedeći fet bude dobitan 😇💞🙏🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Jutro, sretno svima danas!
Prijavljujem betu ipak sutra, Muller testic je pozitivan pa se nadam i beti dobroj 🍀
Daj testic 😍
Opet guzva na poslu, valjda sam uspjela staviti slikicu
https://ibb.co/D4cGb7H
Ajmeeeee😍😍😍😍😍😍😍
Ovo bode oči!!!! Prekrasno!!!! Čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Cure dosli su mi nalazi trombofilije. Može objašnjenje ko kuzi.
Factor V Leiden - allelle 1:wild type, allele 2: wild type, genotyp: NORMAL
MTHFR C677T mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotyp: HETEROZYGOTE
Prothrombin G20210A mutation - allele 1: wild type, 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
PAI-1 675 4G/5G polymorphism - allele 1: 5G, allele 2: 4G, genotip: HETEROZYGOTE
CBS 844ins68 mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
Ako ja ovo dobro kužim onda mi je sve pozitivno (heterozigot) osim factor v leidena. Sta vi mislite jel ovaj nalaz indikacija za neku terapiju ili? Hvala ❤
Ja imam PAI1heterozigot i MTHFR heterozigot, hematolog preporucio clexan dan prije transfera i dalje a na klinici rekli da je dovoljno aspirin 100, mislim da su oko toga misljenja dosta podjeljenja.
ja imam V Leiden i PAI. Hematolog rekao 7 tjedana nakon poroda, a da MPO dr odlucuje ako se ide na heparin u postupku. Ja idem tako da krecem sa heparinom od sutra🥰
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
E da, ja sam pogriješila što nisam uzimala vit C sa željezom, tako da mi se feritin nije povećao nego još pao na 27 😞🤦 još čekam nalaz za vit D, nakon 3mj uzimanja ampula, nadam se da se barem on povećao 🤞
Jesi imala kakve nuspojave od tardyferona (bolove, zatvor i sl)?
Apsolutno nikakve, odlično ga podnosim, ali uzmem probiotik svaku večer. Popila sam zasad jednu kutiju u 7. mj., jednu u 9. i pola sam popila prije feta pa sam jučer nastavila, vadila danas sve nalaze i feritin 45 (početni u srpnju bio 11), željezo 23, tako da ipak diže. S tim da pazim da ga uzmem uz obrok u kojem nema mliječnih proizvoda, jaja i kave.
I ostali hormoni su mi došli apsolutno savršeni, nikad bolji, tak da očito fali samo malo sreće.
Odlično, znači da pomaže 🙂
Meni su rekli barem 2h željezo odvojeno od mliječnih proizvoda, sad ću si spremiti i odvojeno od kave i jaja. Hvala ti, držim ti fige da ti sljedeći fet bude dobitan 😇💞🙏🤞
I ja tebi, jel znaš kad ideš?🤞 Ovo piše u uputama od Tardyferona, uključuje i crni čaj ako piješ. Ali važno je uzeti uz obrok jer inače teško padne na želudac.
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Leky predivna crta😍
Marija_92 meni je nalaz u tim jedinicama ali mi je referentna vrijednost manje od 34 a ne od 5
Zato mi i je neobicno, ne znam sta da mislim..u svakom slucaju je poviseno ali nije ekstremno. Ko ce sad docekat doktoricu da kaze sta misli 🙄
On: normoo
Ja: AMH 16.8 pmoI/l
Postupak nakon terapije Letrozola 🙏
TSH: 3.12 mIJ/L (0.35-4.9)
FT3: 4.89 pmoI/l (2.43-6.01)
FT4: 10.45 pmoI/l (9.00-19.00)
Anti-TPO: 45.88 kIJ/L (<=5.61)
Eto tocno tako pise, ovo u zagradama su ref. vrijednosti tocno kako mi na nalazu pise
Inace mi tsh varira od 3 do 3.66 za sad najvise
Hvala svima, isto zelim svima ❤
Maria ti si pitala za Hashimoto negdje prije jelda? Ja sam vadila prosli tjedan ATG 175 IU/ml, a interval je do 115 normalan, ali ovo kod tebe je neka druga mjerna jedinica, probaj je izguglati, pijes sta od terapije?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sortiraj odgovore
Najstariji