Bok cure pogubila sam se u čitanju više ne znam tko što ima 🙈 Anchy fakat ti se divim kako ti to sve pohvataš 🥰
Miss ivy beta je top a bit će uskoro i srčeko uvjerena sam u to ❤❤
Nikitta ti si jedno predivno stvorenje divim ti se i svim srcem ti želim da uskoro dođe tvoje klupko sreće fakat si to zaslužila ❤❤❤
Maslačak kako si?
DomLeon brzo ozdravite sin i ti 🙏❤❤
Sve druge cure čestitam na pozitivnim betama I radosnim vijestima a nama čekalicama puno strpljenja I živaca želim 🤗🤗
Ne stignem toliko često čitati neke lude smjene na poslu 😏
Btw moj androstendion je pao sa 34 na 8 ali mi je testosteron otišao u nebo 🙄 tak da idem dalje sa svojom klopom i skinuti još koju kg za sada sam u minusu 7 kg 🤭❤❤❤
I meni su androstendion (13.1) i testosteron povišeni (9.1), ne puno, ali jesu iznad granice. Jesu ti što rekli da to smeta? Kako si u biti androstendion smanjila? Meni su samo rekli da to ništa ne smeta i da mi je to povećano zbog PCOS.
Pa ja pretpostavljam zdrava prehrana, vježbanje i što sam kg skinula jer nisam od suplementa ništa dodala osim biotina i krom neki picoli nešto 🤣🤣 a meni je dr zbog nadbubrežna ostavila veći razmak između stimulacija jer više niti ona nije znala što ćemo, meni je Dhaes i dalje visok i on se nikako nije spustio e sad je i testosteron skočio pa ću googlati kako da ga spustim prirodnim putem i mene muči pcos zbog toga i je kaos sa hormonima ali ništa ne ide preko noći tak da uvijek neka borba... čitala sam dosta o lipoičnoj kiselini (mislim da se tako zove) da utječe na regulaciju nadbubrežne I regulaciju hormona pa ću još i to probati 🤷♀️ sorry na dužem postu 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala cure, probat cu se sabrat i sacekat dva dana novu betu. Sad me boli donji dio stomaka, kao da cu dobit svaki cas, citajuci vasa iskustva, nadam se da su to dobri znakovi i da ce ova jadna beta porast malo 😆
👧35 🧑34 -oboje ✔
AIH 10/21- ⛔
1. IVF- 11/21
- 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙
Ja sam dodala ad-blocker prije 7 dana i slova su ostala boldana i sad vidim unazad pola sata da su se sama od sebe slova vratila u normalu. 🤯😂
🤣🤣🤣ja mislila od glavobolje da mi se pricinjava 🤣🤣🤣🤣
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Jutro cure
Ne znam da li je do tel.ili do foruma al izkuckam 10 recenica i ne posalje. Sad kraca verzija 🙈. Ne javljam se redovno jer nemam nekih novosti, uglavnom se mučim sa ešerihijom, da mi je preko glave. Pratim kad stignem Anči žao mi je zbog bake i deke, nadam se da si bolje 💕😘DomLeon vidim i potpisu "covid" 😩😵😩 drzim figa da sto bezbolnije i brze prođe 😘 Nikitta 💕💕💕Lucka007navijam najjače da poslednji budu dobitni, mada mi je tesko i reci "poslednji". Svim curama stetno danas 🤞🤞🤞🤞🤞
Muz i ja u Ponedeljak radimokariotipe, jel radio tko od vas? Meni se cini bespotrebno jer tako je kako je, ne moze se nista promeniti. Al doktor misli da treba.
Ja sam stvarno izgubila nadu u sve
Pozdrav Tanja🙂 nakon tri neuspjela postupka od toga dvije biohemijske ja i suprug smo radili nalaz kariotipa koji nam je uredan a nakon toga genetsku analizu embrija koji je pokazao gresku kod embrija. Dalje ne znam sta da radim jer iskreno, ako imamo malo embrija cemu analiza istih, ili ce se primiti ili ne😔meni se isto cijelo vrijeme provlaci prica godina ali moram ti reci i jednu prelijepu pricu, prvi postupak, jedan embrij i rodio se predivan djecak💙mama 43 godine, tako da je sve moguce.
Miss Ivy super za uzv 🥰🥰 jos je rano za srceko, to budeš na idućem vidjela ❤❤
Ja sam zadnju menstruaciju imala 31.10.i po njoj mi računaju, danas sam 6+3
Nikitta 🥰🥰
Lucka007 🍀🍀❤❤
Malala ako mislis da nisi spremna na postupak odmori mjesec,dva...nemoj na silu ❤ bitno je da se i mi osjećamo spremne za dalje
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Cure dosli su mi nalazi trombofilije. Može objašnjenje ko kuzi.
Factor V Leiden - allelle 1:wild type, allele 2: wild type, genotyp: NORMAL
MTHFR C677T mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotyp: HETEROZYGOTE
Prothrombin G20210A mutation - allele 1: wild type, 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
PAI-1 675 4G/5G polymorphism - allele 1: 5G, allele 2: 4G, genotip: HETEROZYGOTE
CBS 844ins68 mutation - allele 1: wild type, allele 2: mutant, genotip: HETEROZYGOTE
Ako ja ovo dobro kužim onda mi je sve pozitivno (heterozigot) osim factor v leidena. Sta vi mislite jel ovaj nalaz indikacija za neku terapiju ili? Hvala ❤
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Leky čestitam na +🎉🎉🎉
Lucka držim fige da ovaj bude dobitan 🤗
Belinda super broj.. 🤞🏻da ih se sad što više oplodi.. Ja bi se poslije utrića dovukla do stolca, digla noge na drugi stolac..20ak minuta
Malal, pa možda bolje da onda uzmeš neku pauzu mjesec-dva od svega
Nikita sada je ambulanta skroz na drugoj strani od glavnog ulaza na SD, gore na onom brijegu je novi dio Dnevne bolnice i u sklopu te dnevne je i IVF, najbolje ti je spustiti se u garažu i liftom dođeš ispred ambulante, i muž je išao svaki put samnom, ne treba niti potvrde niti ništa
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Cure slabije pratim, ali bodrim svaku 🥰 missIvy bit ce sve ok ❤️ peanut odlican broj stanica 🍀💪 domleon 😘 za brzi oporavak. Stella bravo za kg 🦾
Svima sretno 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Hvala cure, probat cu se sabrat i sacekat dva dana novu betu. Sad me boli donji dio stomaka, kao da cu dobit svaki cas, citajuci vasa iskustva, nadam se da su to dobri znakovi i da ce ova jadna beta porast malo 😆
Bitno da se dupla 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro, sretno svima danas!
Prijavljujem betu ipak sutra, Muller testic je pozitivan pa se nadam i beti dobroj 🍀
Daj testic 😍
Opet guzva na poslu, valjda sam uspjela staviti slikicu
https://ibb.co/D4cGb7H
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sortiraj odgovore
Najstariji