Mene jajnici još probadaju + dopao me i neki iscjedak, onakav kao pred ovulaciju 🤔, sad paničarim oću li i dočekat punkciju, imam osjećaj da će mi jajnici popucat, a ne samo folikuli. Dr. veli kao mogli bi u petak kontrolni uzv pa punkciju za nedjelju, ponedjeljak.. 🙄 U ponedjeljak mi je 15 dc, ciklus 25/26 dana. Pa to je u ponedjeljak već piši kući propalo.
Sutra idem ujutro svakako zamolit nek škicne stanje pa šta bude 🤞
Bit će sve ok! Moji ciklusi su 28 dana i ovulacija mi je uvijek oko 11dc. Prosli postupak su me aspirirali na dan kad inace ovuliram (tako su procijenili na temelju folikula) i dobila sam 4 oocite. Sad su me aspirirali na 15dc (danas) i dobila 11 oocita 😇 Imala sam osjecaj da više nemam folikula jer sam se osjecala tako lagano, kad danas 15 folikula! 🤗 ovisi ti i o lijekovima koje iniciras.
Ma nadam se. Greška mi je što stalno usporeďujem sa prošlim postupkom pa ono... na ovaj dan sam imala aspiraciju, a u ovom postupku ni na vidiku još 🙃 vidjet ćemo, bude dobro valjda 🥰
Noć! 💞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Anči ja sam super! I ja i mm. Izašli iz izolacije napokon,uživamo u poslu i zraku! Bogu hvala da je sve dobro prošlo!
Još 10tak dana i krećemo u postupak ! Pošto sam se i cijepila i prebolila u ovom ciklusu ne znam oće li kasnit
Kako ste ti i muž? jeli ide na bolje ?
Curke koje idu il planirjau u CIto, pauza ni između cijepljenja ni preboljenja kod dr. P nije potrebna
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Anči, transfer mi je bio 10.12, a betu bi trebala vaditi 22.12. ☺
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Anči, transfer mi je bio 10.12, a betu bi trebala vaditi 22.12. ☺
Blastice? Mozes piskit 6-7 dnt ako imas neke osjetljive testiće, npr one iz mullera 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči ja sam super! I ja i mm. Izašli iz izolacije napokon,uživamo u poslu i zraku! Bogu hvala da je sve dobro prošlo!
Još 10tak dana i krećemo u postupak !Pošto sam se i cijepila i prebolila u ovom ciklusu ne znam oće li kasnit
Kako ste ti i muž? jeli ide na bolje ?
Curke koje idu il planirjau u CIto, pauza ni između cijepljenja ni preboljenja kod dr. P nije potrebna
Meni nakon cijepljenja nije nista kasnilo 🤷🏽♀️
Bas mi je drago da ste dobro i da je sve uredu.. 🤗
On je odlično, meni ide na bolje..jos me malo drzi ali bitno da je bolje..danas sam isla izvadit papu i briseve i bas sam pisala tu da su mi instant proradili leptirići jer sam shvatila da se blizi postupak 🤭 bas ne mogu dočekat 🤭
Juuuj još deset dana 😍 bas sam sretna zbog tebe i drzim fige na najjačeeee 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Dada, blastice. Ja bi, bas bi htjela, a strah me da se ne razočaram 😪
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Gpgirlhvala ti, jučer sam pretjerala s poslom od doma, išla sam prvi put nakon mjesec dana raditi nužne zaostatke, mailove, plaće, dokumentaciju u registratore, dizala teško, a ne smijem, i natekla mi rana od carskog reza (imam 5 lpsc rezova na abdomenu i jedan dolje nisko kao polu carski rez gdje mi je vađeno crijevo), bolila me cijela utroba, jako sam se uplašila, ali danas opet mirujem, pa je bolje. Zatvor me danas isto satrao, tako da umiranje na kvadrat, trebat će nekih godinu dana da se ustabili probava, ili idem na wc previše, ili ne idem uopće, koma. Ali, i to će proći. Hvala na dobrim željama, bit će sve dobro, samo treba dati vremena, a to je baš vježbanje strpljivosti, što mi i dalje malo teže ide. ❤️
Anči grlim nazad! ❤️
Koki333ostavi mi mail, pa ti se javim. 😊
Joj molim te miruj☝️❤️ Te operacije abdomena uvijek zeznu probavu. Ja nakon operacije zeludca nisam bila na wcu 3 tjedna i mislila sam da cu krepati🤦♀️ (a “jela” ensure samo). Pazi se i sve ce to pomalo na svoje doci. Protiv oziljaka ti je super Dermatix :)
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Nikita, pozdrav. 👋👋👋 Da ti ubrzo prođu sve tegobe. 🤗🤗🤗
Lucka, već sam rekla, 🤞🤞🤞 na najjjaaaačččeeeeeee
Cure, pogledala video dr.Domazeta Loše. On tvrdi da se mRNA cjepiva integriraju u genom i ovisno o tome na koji genom se zakače može dovesti do toga da oboliš od raka ili prenosiš neku genetsku bolest na potomke. 😓😓😓 Nisam antivakse, feak ili ne znam što….ali ovo me baš preplašilo. Zašto nas prije postupaka toliko "savjetuju" da se cijepimo?? Nuspojave cjepiva su mi 😳😳😳😳 a u uputama samo piše da MOŽE zaštititi od covida.
Mislim da je to individualno do doktora ili do bolnice, meni je moja rekla da se ne cjepim, pogotovo sto u Ri onda moras 3mj pauzirati ako se ti ili partner cijepite..naravno svatko zna za sebe
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Nanajna dobrom si putu, uspjeh nebi trebao izostat, drzim 🤞
Ancija sam jos uvijek poprilicno smirena, uzivam u PUPO stanju 😊, a ne planiram piskit prije 6tog dana (petak), do sada mi je to bio dan D, pa ak njega prezivim bez naznaka krvarenja, piskim 7.dan sigurno
Nikitta 🤗
Kad ti je beta ponedeljak, utorak?
Mislim da ni ja neću sljedeći postupak piškit do dana bete...samo stres 😬
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Nikita, pozdrav. 👋👋👋 Da ti ubrzo prođu sve tegobe. 🤗🤗🤗
Lucka, već sam rekla, 🤞🤞🤞 na najjjaaaačččeeeeeee
Cure, pogledala video dr.Domazeta Loše. On tvrdi da se mRNA cjepiva integriraju u genom i ovisno o tome na koji genom se zakače može dovesti do toga da oboliš od raka ili prenosiš neku genetsku bolest na potomke. 😓😓😓 Nisam antivakse, feak ili ne znam što….ali ovo me baš preplašilo. Zašto nas prije postupaka toliko "savjetuju" da se cijepimo?? Nuspojave cjepiva su mi 😳😳😳😳 a u uputama samo piše da MOŽE zaštititi od covida.
Na linku ispod 4 znanstvenika komentiraju njegove iskaze i pozivaju da se u znanstvenoj zajednici prestanu širiti dezinformacije. Institut na kojem radi (IRB) se ogradio od njegovih izjava.
A svatko ima pravo za sebe odlučiti hoće li se cijepiti ili ne. I svima je sad već jasno da i cijepljeni mogu oboljeti samo se ističe da se u tom slučaju prolazi (uglavnom) s lakšim simptomima. Nuspojave na cjepivo su u velikoj većini ljudi uistinu blage i ne zahtjevaju medicinsku skrb. A zašto sada svi potiču da se cijepe žene koje planiraju trudnoću.. baš zato što se pokazalo da se kod trudnica covid moze jako zakomplicirati, posebno u trećem tromjesečju. Pa sad tko želi preuzeti taj rizik neka se ne cijepi i dobro.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/siri-se-video-domazetlose-o-mrna-cjepivima-znanstvenici-razina-teorije-zavjera/2324091.aspx
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji