Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda.
    15. Prosinac 2021. 09:47

Panda.

Pozdrav svima. Nije me bilo neko vrijeme dok sam čekala konzultacije. Nažalost nisam uspjela sve pohvatati. Nadam se da je u međuvremenu bilo puno pozitivnih testova i visokih beta. I čestitam svim sretnicama.😊
    Evo da prijavim početak postupka krajem ovog mjeseca. Dobila sam Gonal, ali u smanjenoj dozi zbog policističnih jajnika. Također, preporuka je uzimanje nano koenzim q10 i folat 800, uz kendural c i d vitamin koje uzimam već. Vidila sam da ima neki od Solgara za uzeti, ali prije bih svakako voljela čuti vaše preporuke. Također, zanima me koliko dugo mogu uzimati D-vital jer mi je ostala još jedna ampula.

Anči ponavljam post jer je očito promaknuo. Eto ponovno pitam za preporuke nano koenzim Q10 i folat800 koji uzeti. Dobila sam dijagnozu blago Pco jajnika pa idem s blažom terapijom. 
    Sretno curama danas koje imaju nešto. 🙂

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Amelie
    15. Prosinac 2021. 09:50

maslačakxx2

E i od glupe korone sam zaboravila haha
    Trudnice, moje su- i oko-terminke 😂, kako ste mi, Asli, Elle, Tweety, Aurora, Josipa, Amelie ❤❤❤❤❤❤

Hej, dobro sam iako su počela neka boluckanja pase pitam jel da se brinem ili je sve normalno. Možda sam čak imala BH već, ali u snu 🙈🙈i sad ni sama ne znam jesam sanjala ili me stvarno zaboljelo .. a čitala sam da oni ne bi smjeli boljeti pa me zbunilo dodatno.. i malo imam problema sa zatvorom tako da idem po Mg.. posebno sad pred Božić, neće vjerojatno biti ništa lakše 🤭 Drago mi je da si bolje i nadam se da ideš kući uskoro!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    15. Prosinac 2021. 09:54

Panda.

Panda.

Pozdrav svima. Nije me bilo neko vrijeme dok sam čekala konzultacije. Nažalost nisam uspjela sve pohvatati. Nadam se da je u međuvremenu bilo puno pozitivnih testova i visokih beta. I čestitam svim sretnicama.😊
    Evo da prijavim početak postupka krajem ovog mjeseca. Dobila sam Gonal, ali u smanjenoj dozi zbog policističnih jajnika. Također, preporuka je uzimanje nano koenzim q10 i folat 800, uz kendural c i d vitamin koje uzimam već. Vidila sam da ima neki od Solgara za uzeti, ali prije bih svakako voljela čuti vaše preporuke. Također, zanima me koliko dugo mogu uzimati D-vital jer mi je ostala još jedna ampula.
    Anči ponavljam post jer je očito promaknuo. Eto ponovno pitam za preporuke nano koenzim Q10 i folat800 koji uzeti. Dobila sam dijagnozu blago Pco jajnika pa idem s blažom terapijom.

Ja sam ubiquinol uzimala preko iHerba, marku New now čini mi se.. poštarina nije bila mala, ali nisam našla nešto bolje tada.. folnu sam pila običnu od 5mg prema uputi ginekologa.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Rainbow_Hope 🌈
    15. Prosinac 2021. 09:55

Panda.

Panda.

Ja uzimam q10 ubiquinol lifextension europe, ima dodatak shijalita koji je odličan za spermiogram ako vam treba i taj element. Sad sam naručila i neku novu vrstu koja je malo skuplja pa ćemo vidjeti. Danas im je još besplatna dostava. Stiže u roku od par dana.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Anči 💕
    15. Prosinac 2021. 10:02

Panda.

Panda.

Ja sam uzela na tvornici zdrave hrane ja mislim new food da se zove od 100mg...uzela sam slabiji jer pijem još sto cuda i cudesa za jajne stanice...
    Sto se tice folne znsm da se tu pisalo o solgarevoj ali ja uzimam novalac...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Monkica24 🍀
    15. Prosinac 2021. 10:04

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anči 💕

Evo cure provjerite listu pa ako nesto fali ili je krivo upisano recite da popravim 🤗❤️
    Miss_Ivy sanjala sam noćas da smo se srele u čekaonici i da kad si izasla rekla si da si trudna 6+2 i da si čula dva srceka..od srca ti zelim taj scenarij 🤭🤞🤞🤞❤️

Hahaha, baš me zanima kako sam izgledala u tvom snu 😀
    Evo mene sa uzva. Vidi se jedna gv, žv i plod, ali kaže da je još vrlo rano. Uglavnom, jako sam zahvalna doktorici, naručila me za tjedan dana na uzv, 22.12 iduci uzv.
    Rekla je da ćemo zanemariti tu zadnju betu, jer nije realna s obzirom što ona vidi. Kaže da sve izgleda ok, pa cu joj pokusati vjerovati, makar imam 100 pitanja sad u glavi.
    Puse svima 😘

Znači računaju ti da si sad 5+3? Ako je tako da to je rano još, možda će i idući tjedan čak biti rano...

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Prosinac 2021. 10:11

Monkica24 🍀

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anči 💕

Evo cure provjerite listu pa ako nesto fali ili je krivo upisano recite da popravim 🤗❤️
    Miss_Ivy sanjala sam noćas da smo se srele u čekaonici i da kad si izasla rekla si da si trudna 6+2 i da si čula dva srceka..od srca ti zelim taj scenarij 🤭🤞🤞🤞❤️

Hahaha, baš me zanima kako sam izgledala u tvom snu 😀
    Evo mene sa uzva. Vidi se jedna gv, žv i plod, ali kaže da je još vrlo rano. Uglavnom, jako sam zahvalna doktorici, naručila me za tjedan dana na uzv, 22.12 iduci uzv.
    Rekla je da ćemo zanemariti tu zadnju betu, jer nije realna s obzirom što ona vidi. Kaže da sve izgleda ok, pa cu joj pokusati vjerovati, makar imam 100 pitanja sad u glavi.
    Puse svima 😘

Znači računaju ti da si sad 5+3? Ako je tako da to je rano još, možda će i idući tjedan čak biti rano…

Da, računaju mi po ovulaciji, ne po zadnjoj M. Pa ne znam zasto me narucila iduci tjedan, necu se žaliti. Nadam se da ce se dobro razvijati. Nabrijale ste me zbog visine bete, pa sam ocekivala cuda, sad sam samo zabrinuta 😀
    Dosta me ispitivala za bolove, mozda želi i provjeriti da nije drugi negdje zalutao. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Prosinac 2021. 10:13

belinda09

Dobili 9🥚. Dotor je zadovoljan a ja presretna. Javit ce kad je transfer. Dobila sam danas 2 utrogestana a od sutra 3. Kad ih stavite na poslu sta onda radite?

Super, sretno! 🤞
    Staviš ih i ideš dalje! 

👩 40 👨 39

⭐ Miss_Ivy ⭐
    15. Prosinac 2021. 10:16

I doktorica mi je pokazala ekran i rekla vidi se plod, a sad vidim da mi piše- za sada bez EO. E tek sam sad zbunjena 🤣🙈

👩 40 👨 39

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Prosinac 2021. 10:23

Tanja, Roxy hvala vam curke ♥️♥️♥️😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.