Ajme Zg cestitke, twinsi su san snova :)
Drugo nisam upratila, puno je tu dogadanja, cestitke svima na dobrim vijestima i sretno svima koji imaju nesto!
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Rita2101 koju si terapiju imala da ste dobili 5 blastica?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nikitta nadam se da oporavak ide svojim tijekom❤️❤️ I da bol ce ostati zauvijek iza tebe. To ti od srca zelim🤞❤️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Lucka nadam se da je sve ok 🤞
Zg ajme blizići..divno 🥰
Rita super vijesti 🥰
Joka kako si? Još malo i krećes 🥰
Domleon kako ste?
Alstromenia zao mi je jako 🥺
Maslacak kako si?
GPgirl tebe je bas svasta potrefilo 🥴
Nika ne znam jesam ti čestitala na srceku pa čestitam još jednom 🤭
Betty saljem zagrljaj ❤️
Anemona napokon i tvoj red 🥳
Mattan, JosipaB, Lorena, Rina i ostale trudnice kako ste?
Meto, Dada, Sanjich i ostale mame kako ste vi i bebice 🤗
Čupica jesi ti još piškila ili?
Antoneta jel te još boli? Nadam se da ce bit sve uredu..probaj ih nazvat ujutro cisto da vidis sta ce ti rec dal da dolazis ili ne 🤞
Arnoldica zao mi je sto toliko moras cekat 🥺 tako se i meni 6 mjeseci čekanja cinolo kao vječnost, a evo danas sam isla radit papu i briseve i bas sam osjetila leptiriće ujutro jer se blizi to sve opet...ali nadam se da ce vam uspijet do tad i prirodnim putem 🤭❤️
Sanjarka, Sani i ostale pupice kako ste? Jel planirate piškit?
Nikita, Sunny, T_Ivy, MTB, Miss_Ivy, Peggy, Stela, Avocado, Erika, Rainbow, Aurora, Malala, Roxy, Ella, Asli, Nadalica, Bajo, Tiki, Sara, Pami, Miss, Ruska, Andela i sve ostale cure saljem zagrljaje ❤️💙
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sunny grlim!🧡😘🥰😇
Koki333 imam adenomiozu, dijagnosticirana krajem 2019, sad na operaciji ekscizije endometrioze IV stadija i resekcije crijeva na kraju je nisu dirali, jer ima 4 vrste adeno (difuzna, nodularna, sklerotična i cistična) neke se trebaju rezati, neke ne, ovisno je li rodila žena ili još pokušava ostvariti trudnoću. Ja imam takvu adeno koju je bolje ne dirati ako i dalje postoji želja za majčinstvom i svega je 2 mm. Kakvu “klasičnu” op. doktor predlaže? Jedini “klasični lijek” za adeno je vađenje maternice, što je radikalno rješenje & it’s a NO from me like forever, rodila ne rodila, moja maternica ostaje unutra.
Nikitta, sry ne baratam baš izrazima s obzirom da sam eto prošli tjedan doznala dijagnozu, pod klasičnu sam mislila na klasičan rez, a ne laparaskopski. Imam adenomiotički čvor. Kaže da je operacija zahtjevna. Nisam puno pitala jer sam bila u šoku.. imaš li mail gdje bih ti se mogla javiti da ovdje ne spamam? Pošto ti imaš očito puno više iskustva, a ja osobno ne poznajem nikog s tim problemom, koji se meni sad čini kao najveći..
Ja: 31, PCOS, AMH 63, endometrij se ne zadebljava
On: tvrdoglav
2 blastice čekaju i čekaju endometrij..
Mene jajnici još probadaju + dopao me i neki iscjedak, onakav kao pred ovulaciju 🤔, sad paničarim oću li i dočekat punkciju, imam osjećaj da će mi jajnici popucat, a ne samo folikuli. Dr. veli kao mogli bi u petak kontrolni uzv pa punkciju za nedjelju, ponedjeljak.. 🙄 U ponedjeljak mi je 15 dc, ciklus 25/26 dana. Pa to je u ponedjeljak već piši kući propalo.
Sutra idem ujutro svakako zamolit nek škicne stanje pa šta bude 🤞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Lucka nadam se da je sve ok 🤞
Zg ajme blizići..divno 🥰
Rita super vijesti 🥰
Joka kako si? Još malo i krećes 🥰
Domleon kako ste?
Alstromenia zao mi je jako 🥺
Maslacak kako si?
GPgirl tebe je bas svasta potrefilo 🥴
Nika ne znam jesam ti čestitala na srceku pa čestitam još jednom 🤭
Betty saljem zagrljaj ❤️
Anemona napokon i tvoj red 🥳
Mattan, JosipaB, Lorena, Rina i ostale trudnice kako ste?
Meto, Dada, Sanjich i ostale mamekako ste vi i bebice 🤗
Čupica jesi ti još piškila ili?
Antoneta jel te još boli? Nadam se da ce bit sve uredu..probaj ih nazvat ujutro cisto da vidis sta ce ti rec dal da dolazis ili ne 🤞
Arnoldica zao mi je sto toliko moras cekat 🥺 tako se i meni 6 mjeseci čekanja cinolo kao vječnost, a evo danas sam isla radit papu i briseve i bas sam osjetila leptiriće ujutro jer se blizi to sve opet…ali nadam se da ce vam uspijet do tad i prirodnim putem 🤭❤️
Sanjarka, Sani i ostale pupice kako ste? Jel planirate piškit?
Nikita, Sunny, T_Ivy, MTB, Miss_Ivy, Peggy, Stela, Avocado, Erika, Rainbow, Aurora, Malala, Roxy, Ella, Asli, Nadalica, Bajo, Tiki, Sara, Pami, Miss, Ruska, Andelai sve ostale cure saljem zagrljaje ❤️💙
Ajme ovo mi je trebalo. Kad da piškim? 😁
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Sanjarka kad bi trebala bit beta, tj kad je bio transfer? 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mene jajnici još probadaju + dopao me i neki iscjedak, onakav kao pred ovulaciju 🤔, sad paničarim oću li i dočekat punkciju, imam osjećaj da će mi jajnici popucat, a ne samo folikuli. Dr. veli kao mogli bi u petak kontrolni uzv pa punkciju za nedjelju, ponedjeljak.. 🙄 U ponedjeljak mi je 15 dc, ciklus 25/26 dana. Pa to je u ponedjeljak već piši kući propalo.
Sutra idem ujutro svakako zamolit nek škicne stanje pa šta bude 🤞
Bit će sve ok! Moji ciklusi su 28 dana i ovulacija mi je uvijek oko 11dc. Prosli postupak su me aspirirali na dan kad inace ovuliram (tako su procijenili na temelju folikula) i dobila sam 4 oocite. Sad su me aspirirali na 15dc (danas) i dobila 11 oocita 😇 Imala sam osjecaj da više nemam folikula jer sam se osjecala tako lagano, kad danas 15 folikula! 🤗 ovisi ti i o lijekovima koje iniciras.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Leia3.0 PUPO 🍀🍀🙏🤞❤
Lucka čitajući tvoj opis baš me ganulo. Nek se čvrsto prime i nek bude ovaj transfer najsretniji!!!
Slavica woooow! Neka raste!
Ma2013 toooooo, čestitaaaaam ❤
Alstromenia od srca mi je žao
Zg čestitaaaam draga!!!
Mis Ivy ženoooo! Presretna sam zbog tebe! jedva čekam uzv
Rita divne vijesti ženo!
Maslačak kako si ?
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔