Miss_Ivy kakva brutalnu beta. Sad ti sve sretno dalje. Da bude školski. 😘
Mrvicameni se trbuh nadzire od transfera🤣🤣🤣
Je*ote pas, stalno sam u širokim kosuljama ili trenerci, jer mi puno ljudi ne zna da sam trudna pa se moram sakrivati. Nisam mislila da ću to morati već sad ,zapravo odmah 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahha blago tebi ja smršavila 6 kg prije postupka pa sad slusam samo jaooo premršava si (nisam al bližnjima nikad taman) tako da mislim da cu ja morat bit u onom djelu pa jel beba raste? Premal ti je stomak? Jer Bože moj nikad taman, šenixe moja ja se vec sad pripremam na novu turu pitanja a kad će drugo 🤣🤣🤣🤣
A ja inače nemam stomak, tako da mi je ovo baš bio šok. Kako je krenuo mislila sam da će to do 9mj biti ogromno. Ali za sad je stao,nije išao više. Plus su mi se jajnici smanjili od hiper. Pa sam i manje napuhnuta. 😊 okej mi bude tokom dana ali navečer, isuseee, ne mogu ništa obuci. Neki dan smo išli na ročkas pa sam hulahopke obukla, nakon dvi ure sam ih rezala škarama oko struka da dobijem lufta hahaaha
Ah ta pitanja su mi toliko draga,da mi se na face vidi odmah odgovor 🤣🤔
Cure, oprostite sto se tek sad javljam, kaos mi je na poslu. Uglavnom, 2 su gestacijske vrecice 🥰 iduci ultrazvuk je za mjesec dana ❤️
🥳🥳🥳🥰🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
11+2 5.23cm, bila kod prim. Hafnera (preporucam za vodenje trudnoce svima) anomaly scan uredan… hematom se povukao ❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻💪💪💪 idem na kontrolu za 2 tjedna pa ako bude sve ok da krenem sa skidanjem sa utrogestana … skinulo mi se 6 tona tereta sa leda.. sretno svima za dalje
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Mrvica meni su ti mučnine malo popustile,bilo mi je baš grozno. Inače jedem zdravo,povrća baš dosta. meso,riba, shakeove. Volim to i volim trenirati. Ali sada, ne jedem ništa osim svaki dan obiđem pekaru i ne znam od srice što ću prije 🤣🤣🤣🤣 hahahha. Evo sad zadnjih dana kako se smirila malo mučnina,onda sam i pojela nešto konkretnije. Iako mi i dalje sve ima drugačiji miris. Tako da nadam se da ću se uskoro vratiti svojoj prehrani. Ja isto nisam nigdi bila skoro mjesec dana ,kažem ti jer mi je baš loše bilo.
A što se tiče grudi I jajnika,meni ti je isto sve na dane, nekad ih ne mogu taknuti nekad mogu,ali ja ti se s tim ne opterećujem uopće. Mislim da te to uopće ne treba sekirati. Neke žene uopće nije ništa bolilo pa je sve u redu. Hahaha ,samo ti uzivaj u mortadeli,jedi što ti paše. Nadam se da ti neće biti velike mučnine ili povraćanje 😊
Ja danas bila kod svog ginica na kontroli nakon medikamentoznog. Kaze da je sve ok, sve se lijepo očistilo. Miom se smanjio na 3cm, tako je nešto bilo i prije trudnoće.
Rekao je da on ne preporučuje ići odmah na fet nego sačekati 3mj da prodju tako da me krajem 2.mj narucio da dodjem ponovo da mi napravi papu i briseve. Malo sam tuzna sada jer sam ja htjela ici ranije po smrzlice, ako tel krajem drugog to radim, dok dodju rezz pa menga, fet ce bit tel u 4.mj. to ki bas kasno zvuci!
I znate mozda ima li neki nacin da se smanji miom? Nesto prirodno?
Velika podrška da sljedeći postupak završi trudnoćom i zdravom bebom ❤️❤️
Hvala ti 😘❤️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Zg, divno 💕
Rita, drago mi je da je sve ok, zaslužila si da malo uživaš 😉
Malala, nadam se da će biti uspješno 🤞🤞🤞
Miss_Ivy, betaaa 😍😍😍
Arnoldica, držim fige za dalje 😉🤞🤞🤞
GpGirl, sretno dalje 🤞🤞🤞
Anči, nadam se da ćeš ubrzo biti još bolje 😉
DOMLeon, ako nas čitaš, nadam se da ti je barem malo lakše danas. Inhaliraj se barem 3x dnevno, jako pomaže 💓😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Samo da prijavim da sam danas bila na kontroli, uredan nalaz phd histero 🎉
Čekamo mengu ovih dana i krećemo s folikulometrijama za prirodan FET 🙏🙏🙏
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Miss Ivy super treća beta 🥳
Curke zg123, Rita, Nika čestitam na super pregledima 🥰🥰🥰, nadam se da nisam nekog preskočila 🤭
Maslačak kako si?
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji