Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia3.0
    12. Prosinac 2021. 17:23

Mrvica smiri retoriku. Ako se ne slazes to je tvoje pravo, ali nemoj se istresati na druge. S takvim stavom, pa makar bila u pravu, ne pomazes nikome. 
    Sve smo tu, ili bi barem trebale biti, jer zelimo pomoci jedna drugoj. Meni su tako objasnili kada sam bila trudna i ja cu vjerovati svom lijecniku, to mi uostalom ima najvise smisla. Isto tako svi znamo da savjeti na forumu nisu savjeti strucnjaka i da ih treba uzeti s oprezom, a tocnu informaciju potraziti od svog doktora. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Prosinac 2021. 17:23

Mrvica72

Leia3.0

Cure za racunanje trudnoce, mislim da nema univerzalnog rjesenja (premda ce ginekolozi koji nisu subspecijalisti vjerojatno racunati po zadnjoj m) dok mpo-ovci imaju “tocniju” racunicu.
    ne bi htjela da nasa Miss Ivy ili druge cure budu pod stresom jer im netko objasnjava da su u kasnijim tt i da se sa 6,7 tt “mora” cuti srce i slicno a to se ne dogodi jer njihovi embriji jednostavno nisu toliko staru. Dakle, po nekoj logici stvari nije bitno kod FET-a kad je bila zadnja menstruacija jer tvoj embrij nije dosao iz tog ciklusa. Starost zametka se moze racunati samo prema ciklusu iz kojeg je dosao taj zametak. A to se kod nas kad idemo na FET na dan transfera tocno zna. Dakle, na dan aspiracije je zametak star 2 tjedna plus ako su blastice na dan transfera dodas tome 5 dana. Nikako ne mozemo uzeti produljeni ciklus u mjesecu kad je bio FET kao mjerodavan za racunanje starosti zametka jer zametak nije uskladen s tim ciklusom, ako me razumijete.
    Druga je situacija ako je netko imao svjezi transfer onda racunanje prema zadnjoj mengi ima smisla jer je zametak dosao iz tog ciklusa.
    Miss Ivy, ja bih na tvom mjestu racunala 2tj do aspiracije + 5dana za blastice na dan transfera i dodala vrijeme koliko je proslo od transfera do tog uzv i u skladu s tim ocekivala stanje na uzv. Bit ce sve ok, no sikiriki. Rasturas 😘

Peanut naravno da postoji sansa za ohss, do kojeg obicno dode neposredno nakon aspiracije radi stoperice koja sadrzi bhcg. Postoji i kasni ohss ako imas svjezi transfer pa do ohss-a dode jer je doslo do trudnoce i lucenja prirodnog bhcg-a. Imas na prvim stranicama teme dosta o tome.

Rainbow hope draga, jako mi je zao. Ali i sama kazes- znanstvenik u tebi je svjestan da je ovo igra brojeva i vjerojatnosti. Sigurno ce jednog dana biti uspjesno, kada dode zlatni emrbijic, mozda je to vec iduci 😘😘😘

Koje vi gluposti pipete a luđa ja sta se raspravljam ajd emeni objasni ako je moj trodnevni i nije svjež ciklus a imam pcos a opet računaju od 1.dana menge 🤷‍♀️jel znate vi sta su lunarni mjeseci? Ne vaše trudnoće traju 11mj po vašem računanju

Mislim da ti od pocetka ne razumijes sta ja pitam.. Uglavnom, sve ok, ne moras se uzrujavati..
    Žao mi je ako sam digla prašinu.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Prosinac 2021. 17:43

Cure, može pomoc. Frendica krvari 15 dnt i nakon bete 570 (12dnt), sutra je trebala ponavljati betu. Boli ju trbuh i prestrasena je. Kad bih isla na hitnu, di joj je najbolje ici? 

👩 40 👨 39

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Prosinac 2021. 17:45

Iz zagreba je tj Ivanja reka

👩 40 👨 39

GPgirl
    12. Prosinac 2021. 17:48

Sutra punkcija. Malo je reci da sam zivcana. Ribic i ostale cure u ivf poliklinici - jel moram i za punkciju nositi svoju spavacicu kao i za histero? Nisam ih mogla dobiti na tel u petak i jucer. Hvala! ❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Asli 🌱
    12. Prosinac 2021. 17:55

⭐ Miss_Ivy ⭐

Cure, može pomoc. Frendica krvari 15 dnt i nakon bete 570 (12dnt), sutra je trebala ponavljati betu. Boli ju trbuh i prestrasena je. Kad bih isla na hitnu, di joj je najbolje ici?

Pa ja bih otišla u Petrovu, tamo sam bila nekoliko puta na hitnoj 😑 i uvijek su me brzo primili

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    12. Prosinac 2021. 18:11

Asli 🌼

⭐ Miss_Ivy ⭐

Pa ja bih otišla u Petrovu, tamo sam bila nekoliko puta na hitnoj 😑 i uvijek su me brzo primili

Hvala ❤️

👩 40 👨 39

Asli 🌱
    12. Prosinac 2021. 18:15

⭐ Miss_Ivy ⭐

Asli 🌼

⭐ Miss_Ivy ⭐

Hvala ❤️

Može odmah na glavni ulaz, na porti samo kaže da je trudnica da je došla na hitnu i onda oni pozovu sestru i ona dođe po nju i odvede ju na pregled. Hitna ginekološka je dolje odmah u prizemlju kod ulaza. Nadam se da će biti sve ok 🙂❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Arnoldica
    12. Prosinac 2021. 18:27

GPgirl

Sutra punkcija. Malo je reci da sam zivcana. Ribic i ostale cure u ivf poliklinici - jel moram i za punkciju nositi svoju spavacicu kao i za histero? Nisam ih mogla dobiti na tel u petak i jucer. Hvala! ❤️

Ja sam nosila svoju, jednom sam bila zaboravila pa su mi dali njihovu tako da nije bed i ako je nemas. Svaki put su me pitali imam li svoju.
    Sretno ❤️

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Sanjarka
    12. Prosinac 2021. 18:43

Curke pozdravljam vas sve. Svima čestitam na lijepim vijestima, a onim manje lijepima šaljem zagrljaje i dobre vibracije ❤❤❤
    Ja sam najavila fet u 11 ili 12 mjesecu ove godine. I to se i dogodilo imam sam prekjučer fet dviju blastica. 
    Jako sam vam sretna i vjerujem u svoje blastice svim srcem!!!!!!! Zasad još nemam nikakvih simptoma, osim nekad nekad bol u trbuhu i sise me nekad zabole, bolile su prije transfera, ali onda su poslije transfera splasnile ili ja mislim da su splasnile 😀  
    Nastavljam sa utrogestanima 3x200mg i 3x1 etrofema. 
    I beta mi je najavljena 22.12.  Nadam se da ce nam to biti najljepši Božićni poklon 🙈🙏
    E sad imam pitanje za curke koje su radile transfer u Petrovoj. Na otpusnom pismu mi piše da su moje blastice ocije je kao 4BB i 3AB. Je li se neka ženica susrela s tim ocjenjivanjem i što to znači? 
    Hvala puno svima!

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.