GP girl, Peanut, Sanjarkasretno! 🍀🤞
Sanjarka meni su rekli da pišu mirovanje u otpusno pismo da bi soc. gin. imao na temelju čega otvoriti bolovanje onima koji žele, ali da nije potrebno nikakvo posebno mirovanje, ne dizati teško i baš teške fizičke aktivnosti
E pa vidiš ima logike 😁 ali nije loše malo sad iskoristit mirovanje hahahaha.
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Curke pozdravljam vas sve. Svima čestitam na lijepim vijestima, a onim manje lijepima šaljem zagrljaje i dobre vibracije ❤❤❤
Ja sam najavila fet u 11 ili 12 mjesecu ove godine. I to se i dogodilo imam sam prekjučer fet dviju blastica.
Jako sam vam sretna i vjerujem u svoje blastice svim srcem!!!!!!! Zasad još nemam nikakvih simptoma, osim nekad nekad bol u trbuhu i sise me nekad zabole, bolile su prije transfera, ali onda su poslije transfera splasnile ili ja mislim da su splasnile 😀
Nastavljam sa utrogestanima 3x200mg i 3x1 etrofema.
I beta mi je najavljena 22.12. Nadam se da ce nam to biti najljepši Božićni poklon 🙈🙏
E sad imam pitanje za curke koje su radile transfer u Petrovoj. Na otpusnom pismu mi piše da su moje blastice ocije je kao 4BB i 3AB. Je li se neka ženica susrela s tim ocjenjivanjem i što to znači?
Hvala puno svima!
Pa cestitam PUPO!! 🤩 Neka se cvrsto prime 🤞🤞🤞
Meni na otpusnom nije pisalo nista takvo…imala sam transfer treci dan i isto su rekli da bi vratili dvije, jedna je kao bolja, druga losija, ali ih nitko nije ocijenio na taj nacin niti je ista detaljnije pisalo na otpusnom.
Hvalaaaaaa🥰🥰🥰🥰Jako sam sretna!!!! Prvi put sam u ovom i kad su mi bili zadnji put rekli da moram sve zamrznuti jako sam bila tužna. Ali vjerujem da se sve događa sa razlogom pa mi se tako štitnjača izregulirala i d vitamin. Tako da je sad sve u Božjim rukama i navijam za moje male borce!
Kad si ti piskila test? I kad su ti krenuli prvi simptomi i koji?
Sta misliš kad bi meni mogli s obzirom da sam ja imala fet blastica?
Ja nisam piskila test, ja sam 13. dan vadila betu...ne znam, nisam bas bila spremna na to psihicki 🤭
Ja sam prva dva dana malo usporila, malo me i boljelo, al nakon toga sve normalno. Radila sam cijelo vrijeme tak da mi je to okupiralo vrijeme. Od simptoma ne mogu bas reci da je nesto bilo ziher simptom trudnoce...sve skupa je ko neko PMS stanje, malo nabrekle grudi, bolovi tu i tamo ko menstrualni...ne znam ti ni rec sta bi bili prvi simptomi jer je to zbilja sve jako rano i kazem, moze znacit i jedno i drugo 🤷
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Sanjarka sretno! Ja sam isto u petrovoj i nisam imala na otpusnom ocjene blastica.. Mislim da se ne trebas zamarati s time. Svi se imaju šansu primiti. Drzim ti fige!
Ja moram priznati da nisam previse mirovala, kako sam inace aktivna, tako sam i nastavila biti, naravno malo smanjenim tempom. Ja sam prvi put piškila 6dnt i bila je slaba crtica, dok sam ovaj put bila kukavica, pa sam tek 10dnt pišnula divnu crticu.
Hvala, hvala!! Naravno ja vjerujem u sve njima! Ma da, tako i planiram. Nastaviti svoj život normalno kao i do sad ☺ kao što kažu ako treba primit će se! 🙏💕
Upravo tako! Ja sam dva dana bila grpzno zbunjena jer neki kazu lezi na trbuh, neki samo da povines blago noge i tako i za druge stvari...ja sam na kraju sjedila, spavala u polozaji a koji su mi odgovarali i to je to! Dalje je sve izvan tvoje moci...naravno, pod uvjetom da ne radis neke ekstremne stvari.
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Cure da li je netko imas ohss nakon transfera? Meni zadnja dva dana neki neobjasnjivi tupi bolovi u jajnicima, rezanje, mucnina, tvrd trbuh, piskim non stop ali po malo. ET je bio 26.11. Da li je moguce uopce toliko nakon ohss?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Bok cure,
Zame je sve to novo i eto sad čitam vaše komentare i vidim koliko nas ima u tome
Ja i mm smo prvi puta sad prošli IVF, 08.12 je bila aspiracija, 11.12 to jest jučer sam imala transfer. Preporučeno 3 dana mirovanje, iako ne mogu skroz strogo. Ali sad kako sam posli postupka, reagiram na svaki osjecaj u jajnicima. Pa na momente kao menzes. Jeli to i kod vas često. A inače znam nekih 10ak dan prije več osjetiti dolazak. Pa me sve strah. Do Božiča če sad biti ko 100 godina. 🤯
Izvinite što sam malo na duže se razpisala 😊
Leky ja sam imala kasni ohss, meni se pojavilo 8dnt, kad se pocela luciti bhcg..imala si jednu jajnu stanicu? Obicno se ohss javi kod cura s visokim amh, kad se puno folikula stvori stimulacijom.
Meni se ohss manifestirao tako da mi je narastao opseg trbuha za 15tak cm, nisam mogla ni sjedit ni saginjat se od bolova i napuhnutosti. I lezanje je bilo bolno. Nisam imala nikakvo posebno rezanje u jajnicima nego mi se napuhao citav abdomen u kojem je bilo slobodne tekucine. Ako sumnjas na to, javi se svom dr, bolje da te pogledaju pa vidis na cemu si.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Bok cure,
Zame je sve to novo i eto sad čitam vaše komentare i vidim koliko nas ima u tome
Ja i mm smo prvi puta sad prošli IVF, 08.12 je bila aspiracija, 11.12 to jest jučer sam imala transfer. Preporučeno 3 dana mirovanje, iako ne mogu skroz strogo. Ali sad kako sam posli postupka, reagiram na svaki osjecaj u jajnicima. Pa na momente kao menzes. Jeli to i kod vas često. A inače znam nekih 10ak dan prije več osjetiti dolazak. Pa me sve strah. Do Božiča če sad biti ko 100 godina. 🤯
Izvinite što sam malo na duže se razpisala 😊
Sve je to normalno... Ja sam imala menstrualne bolove cijelo prvo tromjesecje. Nema velike razlike u simptomima trudnoce i pms-a, posebno u stimuliranim postupcima kad smo puni hormona. Sretno 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Leky ja sam imala kasni ohss, meni se pojavilo 8dnt, kad se pocela luciti bhcg..imala si jednu jajnu stanicu? Obicno se ohss javi kod cura s visokim amh, kad se puno folikula stvori stimulacijom.
Meni se ohss manifestirao tako da mi je narastao opseg trbuha za 15tak cm, nisam mogla ni sjedit ni saginjat se od bolova i napuhnutosti. I lezanje je bilo bolno. Nisam imala nikakvo posebno rezanje u jajnicima nego mi se napuhao citav abdomen u kojem je bilo slobodne tekucine. Ako sumnjas na to, javi se svom dr, bolje da te pogledaju pa vidis na cemu si.
5 su mi aspirirali ali transfer jedne je bio. Da malo citam simptome, nema krvi nigdje pa se nadam da nije spontani, i bas me jajnici bubaju kao kod stimulacije. Kad ti je prestalo? Sutra idem kod doktorice po uputnicu za betu pa cu je pitati da me pogleda da se umirim
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Leky, to je najbolje. Neka te pogleda pa ces bit pametnija. Meni je prestalo kad sam prosla prekid trudnoce i beta je pala jer je kod mene bio blighted ovum u pitanju. Kod urednih trudnoca zna potrajati do kraja prvog tromjesecja..
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Curke pozdravljam vas sve. Svima čestitam na lijepim vijestima, a onim manje lijepima šaljem zagrljaje i dobre vibracije ❤❤❤
Ja sam najavila fet u 11 ili 12 mjesecu ove godine. I to se i dogodilo imam sam prekjučer fet dviju blastica.
Jako sam vam sretna i vjerujem u svoje blastice svim srcem!!!!!!! Zasad još nemam nikakvih simptoma, osim nekad nekad bol u trbuhu i sise me nekad zabole, bolile su prije transfera, ali onda su poslije transfera splasnile ili ja mislim da su splasnile 😀
Nastavljam sa utrogestanima 3x200mg i 3x1 etrofema.
I beta mi je najavljena 22.12. Nadam se da ce nam to biti najljepši Božićni poklon 🙈🙏
E sad imam pitanje za curke koje su radile transfer u Petrovoj. Na otpusnom pismu mi piše da su moje blastice ocije je kao 4BB i 3AB. Je li se neka ženica susrela s tim ocjenjivanjem i što to znači?
Hvala puno svima!
Sreeetno Pupo, želim ti najljepši božični poklon❤️🤞🏻
A što se tiče ocjena blastica, ne znam baš o tome, meni na Duhu nisu ništa rekli, ali ni nemoj se sa time previše opterećivati 🤗
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Sortiraj odgovore
Najstariji