Curke pozdravljam vas sve. Svima čestitam na lijepim vijestima, a onim manje lijepima šaljem zagrljaje i dobre vibracije ❤❤❤
Ja sam najavila fet u 11 ili 12 mjesecu ove godine. I to se i dogodilo imam sam prekjučer fet dviju blastica.
Jako sam vam sretna i vjerujem u svoje blastice svim srcem!!!!!!! Zasad još nemam nikakvih simptoma, osim nekad nekad bol u trbuhu i sise me nekad zabole, bolile su prije transfera, ali onda su poslije transfera splasnile ili ja mislim da su splasnile 😀
Nastavljam sa utrogestanima 3x200mg i 3x1 etrofema.
I beta mi je najavljena 22.12. Nadam se da ce nam to biti najljepši Božićni poklon 🙈🙏
E sad imam pitanje za curke koje su radile transfer u Petrovoj. Na otpusnom pismu mi piše da su moje blastice ocije je kao 4BB i 3AB. Je li se neka ženica susrela s tim ocjenjivanjem i što to znači?
Hvala puno svima!
Pa cestitam PUPO!! 🤩 Neka se cvrsto prime 🤞🤞🤞
Meni na otpusnom nije pisalo nista takvo…imala sam transfer treci dan i isto su rekli da bi vratili dvije, jedna je kao bolja, druga losija, ali ih nitko nije ocijenio na taj nacin niti je ista detaljnije pisalo na otpusnom.
Hvalaaaaaa🥰🥰🥰🥰Jako sam sretna!!!! Prvi put sam u ovom i kad su mi bili zadnji put rekli da moram sve zamrznuti jako sam bila tužna. Ali vjerujem da se sve događa sa razlogom pa mi se tako štitnjača izregulirala i d vitamin. Tako da je sad sve u Božjim rukama i navijam za moje male borce!
Kad si ti piskila test? I kad su ti krenuli prvi simptomi i koji?
Sta misliš kad bi meni mogli s obzirom da sam ja imala fet blastica?
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Plus stalno mislim da nesta krivo radim. Čas pročitam treba spavati na trbuhu pa onda ne treba. Pa treba mirovati pa ne treba. Iako je meni moja doktorica na otpusnom pismu napisala moli se mirovanje, pa ja mirujem. Pošto je sutra 3dnt skuhat cu ruckic I malo se pokrenuti 😊
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
Sutra punkcija. Malo je reci da sam zivcana. Ribic i ostale cure u ivf poliklinici - jel moram i za punkciju nositi svoju spavacicu kao i za histero? Nisam ih mogla dobiti na tel u petak i jucer. Hvala! ❤️
Držim ti figeee!!!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Arnoldica i Peanut - jel daju sta ili je na zivo kao i u Ri? 👀
Daju mix Normabela i Dolatina intravenski. Ošamuti te dobro 😅 Dr Maricic je divan 😇
odlicno! I ja sam kod dr. M :)
I ja sam kod njega ☺️ mene taj njihov koktel uvijek lijepo ošamuti. Znaju me pitat nešto unutra prije svega i dok mi ubrizgaju to pa lupam gluposti jer ne mogu pričat kak spada 😂
Mene je toliko ošamutilo da je, kad su me prebacivali s pokretnog kreveta na stolicu za aspiraciju, izgledalo kao da kotrljaju nilskog konja 😅 Isto su me pitali nešto, ne sjećam se. Glava mi je bila u oblacima. Osjetila jesam bockanje, ali je brzo bilo gotovo. Vidjet ćemo u utorak opet 🤩 Štoperica za 45min🥳
Sretno❤️❤️ Koliko ih imas?
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Daju mix Normabela i Dolatina intravenski. Ošamuti te dobro 😅 Dr Maricic je divan 😇
I ja sam kod njega ☺️ mene taj njihov koktel uvijek lijepo ošamuti. Znaju me pitat nešto unutra prije svega i dok mi ubrizgaju to pa lupam gluposti jer ne mogu pričat kak spada 😂
Mene je toliko ošamutilo da je, kad su me prebacivali s pokretnog kreveta na stolicu za aspiraciju, izgledalo kao da kotrljaju nilskog konja 😅 Isto su me pitali nešto, ne sjećam se. Glava mi je bila u oblacima. Osjetila jesam bockanje, ali je brzo bilo gotovo. Vidjet ćemo u utorak opet 🤩 Štoperica za 45min🥳
Folikulića između 10 i 12. Broj zrelih oocita ćemo vidjeti uskoro 🙏
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Folikulića između 10 i 12. Broj zrelih oocita ćemo vidjeti uskoro 🙏
lijep broj! Drzim fige za puno dobrih 🥚
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sanjarka sretno! Ja sam isto u petrovoj i nisam imala na otpusnom ocjene blastica.. Mislim da se ne trebas zamarati s time. Svi se imaju šansu primiti. Drzim ti fige!
Ja moram priznati da nisam previse mirovala, kako sam inace aktivna, tako sam i nastavila biti, naravno malo smanjenim tempom. Ja sam prvi put piškila 6dnt i bila je slaba crtica, dok sam ovaj put bila kukavica, pa sam tek 10dnt pišnula divnu crticu.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Mislim da se oni tamo svašta i nagledaju i naslušaju dok smo ošamućene 😂
Sretnooo! 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Sanjarka sretno! Ja sam isto u petrovoj i nisam imala na otpusnom ocjene blastica.. Mislim da se ne trebas zamarati s time. Svi se imaju šansu primiti. Drzim ti fige!
Ja moram priznati da nisam previse mirovala, kako sam inace aktivna, tako sam i nastavila biti, naravno malo smanjenim tempom. Ja sam prvi put piškila 6dnt i bila je slaba crtica, dok sam ovaj put bila kukavica, pa sam tek 10dnt pišnula divnu crticu.
Hvala, hvala!! Naravno ja vjerujem u sve njima! Ma da, tako i planiram. Nastaviti svoj život normalno kao i do sad ☺ kao što kažu ako treba primit će se! 🙏💕
Petrova Zagreb
GP girl, Peanut, Sanjarka sretno! 🍀🤞
Sanjarka meni su rekli da pišu mirovanje u otpusno pismo da bi soc. gin. imao na temelju čega otvoriti bolovanje onima koji žele, ali da nije potrebno nikakvo posebno mirovanje, ne dizati teško i baš teške fizičke aktivnosti
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji