Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kira
    03. Prosinac 2021. 10:13

Jutro curke, opet sam u zaostatku, luda već od posla 🤯
    Divna, žao mi je kaj su odustali od ETa al možda bolje tako, ipak ono krvarenje nije bilo bezveze
    DomLeon , odlično da možeš odmah u postupak, ovaj božićni bude dobitni
    Anchi, one oke ispod bora su mi 🔝, i ja imam tri para očiju koje mi krase bor 🐈🐕🐈‍⬛
    Sanjass, baš mi je žao, jaaaako 😪💔
    Sretno svima koje nešto imaju, čestitke trudnicama, imamo čak i blizance, woooow, držim fige friškim Pupicama. A cure kojima baš i ne ide..glavu gore, mislim da je ovo put pun uspona i padova, ali mi to možemo 💪🏻

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Roxy ✨
    03. Prosinac 2021. 10:18

⭐ Miss_Ivy ⭐

✨Roxy ✨

Miss Ivymislis za stalno? To ce jos malo pricekat. Trenutno nam je stan u hr u roh bau sve ocemo minjat u njemu, mislimo nadamo se da cemo za nekih godinu dana uspit sve rijesiti 😊 Aliii za 2 tjedna idem kuci napokon provest Bozic sa obitelji i tome se neizmjerno veselim 🥰
    Kako se ti osjecas, vidila sam da si jucer pisala da si koma. Tocno razumijem taj vrtlog emocija. Ja sam stvarno nekako pozitivna sto se tebe tice i nadam se da je ovaj moj osjećaj opet u pravu 😁
    Ribic sretno danas na cijepljenju 💪

Mislis iduci postupak u Njemačkoj obaviti? Točno znam koliko se veseliš, još mi je friško sve! sad ce to brzo!
    Ja sam ok, 11 dan od ovulacije. Zadnji put se probila kroz utrice. Ako se ne probije, radim testi hvala ti, nadam se da te osjećaj ne vara

Ja sam odlucila ostati spontano trudna 😂 ne znam jos, vidila sam neku kliniku tu u Njemačkoj sta mi je primamljiva jer imaju neku terapiju za nas problem ili dok budem na godisnjem odem na konzultacije u Cita sto me isto jako privlaci isto kao i Podobnik. Nisam jos sama sa sobom dogovorila 🙈 svakako necu zurit odma u novi postupak, pa mi se mozda do tada pokaze put koji je pravi za mene. Aa jeli imas u planu kad bi pravila testic?☺️ Kad uopće trebas betu vadit?

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

GPgirl
    03. Prosinac 2021. 10:28

Sretno svim curama danas🤞🤞 Cestitam na super rezultatima, a jako jako mi je zao za sve tuzne vijesti 😔
    Ja od sutra krecem sa bockanjem i u srijedu prva folikulometrija.

Ribic - kupi si u ljekarni one flastere sta hlade i odmah si zakelji nakon cijepljenja. Dosta pomogne :) Jel si zapisana za sljedeci postupak?

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    03. Prosinac 2021. 10:28

MimiDrimi

malala znam kako ti je. No biti ćeš pozitivnija kad ti ja kažem da sa 32 godine imam zalihu i amh kao da imam 42 godine, znači jedna - dvije stanice sa max pucanjem hormona, a moj suprug je plivače dobio operacijom jer u ejakulatu nema niti jedan spermij. Imamo još tri ampule njegovih plivača (koji su tko zna kakvi) i onda gotovo.
    Ja sam danas 5dc, imam opet jednu, vjerujem u nju, opuštena sam i živim normalno. Pa šta bude bude.
    Mislim da je najbitnije prihvatiti ono što imaš i za to se boriti na najjače - do kad ide!
    Sretno i vjeruj! :)

Zeno svaka čast na pozitivi..mora uspijet 💪🤞 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

nika0302
    03. Prosinac 2021. 10:41

Nisam izdržala i izvadila sam betu još jednu, 2829 😍 mislim da se sada lujepo dupla od onih 590 u ponedjeljak 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Prosinac 2021. 10:41

✨Roxy ✨

Ja sam odlucila ostati spontano trudna 😂 ne znam jos, vidila sam neku kliniku tu u Njemačkoj sta mi je primamljiva jer imaju neku terapiju za nas problem ili dok budem na godisnjem odem na konzultacije u Cita sto me isto jako privlaci isto kao i Podobnik. Nisam jos sama sa sobom dogovorila 🙈 svakako necu zurit odma u novi postupak, pa mi se mozda do tada pokaze put koji je pravi za mene. Aa jeli imas u planu kad bi pravila testic?☺️ Kad uopće trebas betu vadit?

Ma super odluka! Sretno 
    Nemam u planu... Tj zadnji put sam počela smeđariti 8dnt i prokrvarila 10 dnt, pa ću napraviti test od 10 dnt nadalje, ako se ne probije M. Negdje u hodu cu odluciti za betu 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Prosinac 2021. 10:42

nika0302

Nisam izdržala i izvadila sam betu još jednu, 2829 😍 mislim da se sada lujepo dupla od onih 590 u ponedjeljak

Supeeeeeer, nadam se da si barem malo mirnija sada!

👩 40 👨 39

• šesnica
    03. Prosinac 2021. 10:53

Dobro jutro ženice. Ja se stvarno ispričavam što se nisam javila. Borila sam se s tom mučninom koja me uništila 😏🤭 snizia mi se tlak i samo sam ležala i spavala, a i radila.. Ali naravno opet si presretan.🤰❤
    Zadnja dva dana su se mučnine malo smirile, spavanje je i dalje tu, popodne moram obavezno "ubiti oko" 🤣 inače sam za ništa, čudnovato stanje 🤣
    Uspijela sam pročitati svašta nešto. Čestitke svima na betama, neka bude sve u redu dalje 🥰
    A i jako mi je žao i šaljem veliki zagrljaj onima kojima ovaj put nije uspijelo. Baš mi je žao citati takve vijesti, ali borci smo i idemo hrabro dalje ❤
    DOMleon od srca ti sretno dalje 💪
    Anči imaš lipi bor, ali mi je pasonja još lipsi 😄
    Miss_Ivy 😍 vidim da si PUPO , puno sreće ti želim 🤞
    Ja sam jučer bila na svom drugom UZV i sve je u redu. Srceee je tukloooo kao blesavoo🤣❤❤❤ , sad je veličine kao trešnjica🤭😍 
    Slj.uzv mi je 16.12 😊 Sad smo 8+1 
    Svima sretno danas 😊 Mrvica 💪❤

⭐ Miss_Ivy ⭐
    03. Prosinac 2021. 10:55

šesnica

Dobro jutro ženice. Ja se stvarno ispričavam što se nisam javila. Borila sam se s tom mučninom koja me uništila 😏🤭 snizia mi se tlak i samo sam ležala i spavala, a i radila.. Ali naravno opet si presretan.🤰❤
    Zadnja dva dana su se mučnine malo smirile, spavanje je i dalje tu, popodne moram obavezno "ubiti oko" 🤣 inače sam za ništa, čudnovato stanje 🤣
    Uspijela sam pročitati svašta nešto. Čestitke svima na betama, neka bude sve u redu dalje 🥰
    A i jako mi je žao i šaljem veliki zagrljaj onima kojima ovaj put nije uspijelo. Baš mi je žao citati takve vijesti, ali borci smo i idemo hrabro dalje ❤
    DOMleon od srca ti sretno dalje 💪
    Ančiimaš lipi bor, ali mi je pasonja još lipsi 😄
    Miss_Ivy 😍vidim da si PUPO, puno sreće ti želim 🤞
    Ja sam jučer bila na svom drugom UZV i sve je u redu. Srceee je tukloooo kao blesavoo🤣❤❤❤ , sad je veličine kao trešnjica🤭😍
    Slj.uzv mi je 16.12 😊 Sad smo 8+1
    Svima sretno danas 😊Mrvica 💪❤

Divne vijesti!! Što se tiče srca, ne i mučnine i umora! Spavaj dok možeš 😀😘

👩 40 👨 39

nika0302
    03. Prosinac 2021. 10:55

⭐ Miss_Ivy ⭐

nika0302

Supeeeeeer, nadam se da si barem malo mirnija sada!

Joj jesam, baš me mučilo ovo duplanje makar su mi rekli da je okej, ali sad mogu nekako mirnije uzv čekati 🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.