Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    03. Prosinac 2021. 10:55

Kakusha (ako sam dobro zapamtila i napisala) - kod mene je ANA pozitivna zrnasta flourescencija 1:320. Enu nisam radila, a svi ostali imunoloski nalazi (LAC, homocistein, antitijela stitnjace…) su bili ok. Nije me nitko slao na neke detaljnije pretrage, čak dr.na VV koja me to slala jedva nalaze pogledala i rekla da to nema veze i ne treba nista, a moj gin je reko da inace zaista nema veze, al svako tijelo drugacije reagira i mozda bas meni odbacuje plod. Isto kao i s Pai mutacijom trombofilije… Jer problem je bila implantacija samo. Dr.na VV nije pristala na decortin ni andol100 iako mi decortina moj gin vec dao pa sam promijenila bolnicu, otisla na SD i evo blizančići su tu… na VV sam imala i jako slabe doze lijekova, prekasno dodan cetrocide pa je bilo malo folikula, jos manje stanica i uvijek nezrelih da nisam ni dvodnevnih imala vise od 1 za vratit.. na SD su sve detaljno pogledali, uvazili nalaze i drugacija terapija i bilo vise folikula, vise stanica i uz decortin i andol100 su rezultati vidljivi (ne znam stavit ovu trakicu) al pise u potpisu…
    Hvala curke svima na čestitkama!!! 🥰🤗

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Roxy ✨
    03. Prosinac 2021. 10:57

⭐ Miss_Ivy ⭐

✨Roxy ✨

Ja sam odlucila ostati spontano trudna 😂 ne znam jos, vidila sam neku kliniku tu u Njemačkoj sta mi je primamljiva jer imaju neku terapiju za nas problem ili dok budem na godisnjem odem na konzultacije u Cita sto me isto jako privlaci isto kao i Podobnik. Nisam jos sama sa sobom dogovorila 🙈 svakako necu zurit odma u novi postupak, pa mi se mozda do tada pokaze put koji je pravi za mene. Aa jeli imas u planu kad bi pravila testic?☺️ Kad uopće trebas betu vadit?

Ma super odluka! Sretno
    Nemam u planu… Tj zadnji put sam počela smeđariti 8dnt i prokrvarila 10 dnt, pa ću napraviti test od 10 dnt nadalje, ako se ne probije M. Negdje u hodu cu odluciti za betu

🙏🍀❤️ 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Anči 💕
    03. Prosinac 2021. 11:03

Nika wauu 😍 jesu te konačno naručili na uzv 🤭
    Šesnica super vijesti..trešnjica mala 🤭 zao mi je zbog mučnina i svega toga...odmaraj i uzivaj 🥰🤰❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    03. Prosinac 2021. 11:07

Nika super, bolje da si izvadila ako te je mucilo. Sad ce biti lakse i ultrazvuk docekat 😁🥰
    Sesnica divota, samo odmaraj i nadam se da ce i mucnine brzo proci 😊✨

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

nika0302
    03. Prosinac 2021. 11:09

Anči 💕

Nika wauu 😍 jesu te konačno naručili na uzv 🤭
    Šesnica super vijesti..trešnjica mala 🤭 zao mi je zbog mučnina i svega toga…odmaraj i uzivaj 🥰🤰❤️

u Pol.Škvorc nemaju termina nikako, a kod mog ginekologa je uzv u kvaru pa je rekao da zovem idući tjedan, računam da bi 13.12.bio uzv ali javim tocan datum 😍  

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

iris_iris
    03. Prosinac 2021. 11:22

Anavi985

Kakusha (ako sam dobro zapamtila i napisala) - kod mene je ANA pozitivna zrnasta flourescencija 1:320. Enu nisam radila, a svi ostali imunoloski nalazi (LAC, homocistein, antitijela stitnjace…) su bili ok. Nije me nitko slao na neke detaljnije pretrage, čak dr.na VV koja me to slala jedva nalaze pogledala i rekla da to nema veze i ne treba nista, a moj gin je reko da inace zaista nema veze, al svako tijelo drugacije reagira i mozda bas meni odbacuje plod. Isto kao i s Pai mutacijom trombofilije… Jer problem je bila implantacija samo. Dr.na VV nije pristala na decortin ni andol100 iako mi decortina moj gin vec dao pa sam promijenila bolnicu, otisla na SD i evo blizančići su tu… na VV sam imala i jako slabe doze lijekova, prekasno dodan cetrocide pa je bilo malo folikula, jos manje stanica i uvijek nezrelih da nisam ni dvodnevnih imala vise od 1 za vratit.. na SD su sve detaljno pogledali, uvazili nalaze i drugacija terapija i bilo vise folikula, vise stanica i uz decortin i andol100 su rezultati vidljivi (ne znam stavit ovu trakicu) al pise u potpisu…
    Hvala curke svima na čestitkama!!! 🥰🤗

Wooowww 😍🥰🥳 cestitam, predivno! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    03. Prosinac 2021. 11:23

Hej curke, imam pitanje za one koje su se cijepile Pfizerom? Jel ima tko da je isao na 2.dozu nakon onih minimalnih 3 tjedna? 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Sunny_🐣
    03. Prosinac 2021. 11:26

iris_iris

Hej curke, imam pitanje za one koje su se cijepile Pfizerom? Jel ima tko da je isao na 2.dozu nakon onih minimalnih 3 tjedna?

ej ja sam ti prvu dozu primila 24.08. i drugu dozu nakon 3 tjedan 14.09. Sve je bilo ok. Ruka me bolila iduci dan i malo glava

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Peanut👒👼
    03. Prosinac 2021. 11:29

iris_iris

Ja sam primila Pfizer 1.dozu u listopadu. Nakon 3 tjedna sam primila Pfizer 2. dozu i nakon 2 tjedna od potpune vakcinacije ušla sam u postupak u kojem sam upravo. Samo me ruka bolila Ovdje sam čula i pozitivne priče cura koje su se cijepile i sa sljedećim postupkom zatrudnile pa sam se ohrabrila.

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

MimiDrimi
    03. Prosinac 2021. 11:30

Hvala na pohvalama za pozitivu, ona je došla nakon početnih senzacija za vrijeme prvih postupaka koji su na žalost bili neuspješni. Kad sam imala prvi postupak i dočekala prvi transfer mislila sam to je to - trudna sam i već gledala dječiju robicu. Jedan obiteljski prijatelj koji je sa ženom išao u postupak prije 20 godina mi je rekao: "Sve je to okej, no nemoj si dopustiti da te neuspjeh jako ošamari!" To se i dogodilo. Od tada sam potpuno drugačija. Došla Korona, a ja brijem film šta bude bude.
    Promjenila sam sada kliniku, sa Petrovom u globalu nisam bila zadovoljna. Nadam se najboljem.
    Da, dijagnoze od mene i mog muža su fascinantne. Nekako mislimo da nas je spojio da se zajedno težim putem borimo jer mi to možemo podnijeti, pa će nas na kraju nagraditi! Budite hrabre, čitam potpise žena koje su dočekale svoj plus - samo ih proučavajte - od jednog srca, sljedeći uzv kucaju dva, od dvodnevnog ispala krasna curica, od endometrioze do neplivača dobili zdravog dječaka.
    U nedjelju idem na folikolumetriju na 7dc, a danas odoh na Advent i kuhano vino. Živit život!

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.