Ssanjass💔 stvarno mi je žao❤️ baš sam se nadala da će uspjeti. Neka bude brzo i bezbolno pa po vašeg🐧 grlim
ma2013 kakvo je stanje kod tebe? jesi ponavljala briseve?🤞
Anavi985🥰🥰🥰 predivno dečko i cura. Čestitam draga🥰Anči❤️❤️❤️Kety123,Rainbow_hope,Mrvica72,AuroraB,Vukysretnooooo danas🍀🍀🍀🍀
Sunny draga, ma okej sam. Kako si ti? :)
Evo došla je vještica i sad čekam da idem 09.12 na briseve. Nadam se da budu dobri. 🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Meto čestitam na gospodinu princu Anti ! Brz oporavak mamici
Mashkica drzim fige za pad bete ... Bas je cudno za to navijati ...
Aurora sretno na druzenju s bebicom! Bit ce sve super!!
Rainbow_hope sretnoooooooooooo buduca pupice!
Mrvica, Vuky uživajte u druzenjima!
Kety 🤞
ma2013 šta je s tvojom beštijicom?
Roxy kad ćeš kući?
Malala žao mi je što si razočarana, ali nemaš druge sada nego vjerovati sada u tu svoju jednu i nadajmo se dobitnu mrvicu!
Ribic kako si ti ?
Cure trudnice - da li ste primjetile promjene cerviksa prije bete? Ne znam dal se ta promjena događa pod mus ili nekome da, nekome ne.... Meni ne uglavnom..
Puse svima!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure ako mi može netko pojasnit jer nisam sigurna jesam li dobro shvatila. Razmišljam sad o tom kariogramu. Znači koja je svrha rađenju kariograma? Samo da saznamo jel imamo neke predispozicije za odredjeni sindrom ili? U biti to je samo saznanje i ne možemo ništa popraviti s tim nalazom jel tako? Ili sam ja krivo shvatila?
Koliko vidim ti si imala jedan spontani.. bojim se hoće li ti doktor dati uputnicu za kariogram na temelju samo jednog.. nažalost tako je. Obično doktori šalju na kariogram u slučaju ponavljajućih spontanih tj. nakon 2 ili 3. Ukoliko se na kariogramu nešto nađe možeš saznati kolike su ti šanse dobiti zdravo dijete u prirodnim pokušajima. I kakvi točno poremećaji se mogu očekivati. A postoji i rješenje tako da se radi pgd kojeg su i cure spomenule i onda se selektiraju embriji koji nisu nosioci te ciljane, ali i drugih kromosomskih grešaka. To ti je to ukratko. Jesi dobila već uputnicu ili samo razmišljaš da je tražiš?
Razmišljala da tražim jer je netko spomenuo da bi bilo dobro jer imam puno pokušaja, ali samo jedan spontani. No sve si više mislim da neću ni tražiti.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure sretno svima danas! ❤️
Sanjas znam kako ti je. I nama je stalo srce baš u 8.tjednu. Baš mi je stvarno žao, ali vidim da imaš plan za dalje i da si pozitivna. Mislim da je tako puno lakše, isplači se i onda hrabro dalje. Meni je bilo puno lakše kad dam počela planirati za dalje 🤗
Jesu ti što rekli od dodatnih pretraga da napraviš, bap me zanima?
Miss Ivy ja sam jedino primjetila sad u ovom zadnjem da ki je cijelo vrijeme bilo jednostavno stavljati utriće, kao da sam bila otvorenija dok prošlih puta bi mi par dana prije bete nekako bilo teže kao zatvorenija. Sad jel to bila slučajnost ili sam ja zabrijala nešto bila 🤷
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Samo 1 folikul i dalje.😓 U pon punkcija. Dok me sestra pokala pita šta sam tužna? Znam da je jedan dovoljan ali kakve sam sreće ni tu jednu neće uhvatiti. I čemu ovo trovanje hormonima i svime???
Glavu gore..ovo ti je prvi stimulirani i mozda ti nisu dobro pogodili terapiju..više nista ne mozes napravit i tako je kako je..mozda je bas taj jedan dobitan 💪🤞 samo pozitivno i bit ce sve ok ❤️
Sad 3 mj čekanja. Do tad će htjeti da se cijepim, a ja to ne želim!!!! Vađenje ponovno svih nalaza….. Da i uspije tad, rodit ću s 39. Vi ste sve super pozitivne i divim vam se zbog toga, ali ja to ne mogu. Toliko šamara od života sam dobila već da ne vidim smisao više ničega. Neću više širiti negativu.
Sretno svima vama!!!! 🤞🍀🤞🍀😘
Sad si i mene ubedirala .... Ako meni ne uspije sad, ista priča kao i tvoja, s tim da ja nemam jos dijete! Znam da ti je teško, ali ima tu cura koje nisu niti došle do transfera. Malo više pozitive i vjere za tog jednog, a ako ne uspije, onda cemo plakati..
👩 40 👨 39
Ja se danas idem cijepiti (prva doza) pa da i to rijesim vise.
Onak, mislim si kao strah me cijepiva i onda si pogledam uputstva ovog sto sam se pikala i onak 🙈
MissIvy Ja sam usjetila na ulazu u rodnicu dok sam stavljala utrice da mi je postala grublja i uza. I oba puta je bila pozitivna beta. Al realno, nije da si inace stavljam
pa da znam da li je neka razlika ili mi tak normalno u tom dijelu ciklusa (par dana pred mengu).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure sretno svima danas! ❤️
Sanjas znam kako ti je. I nama je stalo srce baš u 8.tjednu. Baš mi je stvarno žao, ali vidim da imaš plan za dalje i da si pozitivna. Mislim da je tako puno lakše, isplači se i onda hrabro dalje. Meni je bilo puno lakše kad dam počela planirati za dalje 🤗
Jesu ti što rekli od dodatnih pretraga da napraviš, bap me zanima?
Miss Ivy ja sam jedino primjetila sad u ovom zadnjem da ki je cijelo vrijeme bilo jednostavno stavljati utriće, kao da sam bila otvorenija dok prošlih puta bi mi par dana prije bete nekako bilo teže kao zatvorenija. Sad jel to bila slučajnost ili sam ja zabrijala nešto bila 🤷
Hvala.. I meni nekako sklizne ! I primjetila sam da mi tijelo manje utrica odbaci nego zadnji put i manje mi smrde ti utrići. Zadnji put mi se vec želudac dizao na njihov miris, sad gotovo nista ne osjetim. Mozda je to do poremećenog njuha zbog covida , makar sam mislila da se sve vratilo u normalu
Kako si ti, draga?
👩 40 👨 39
Samo 1 folikul i dalje.😓 U pon punkcija. Dok me sestra pokala pita šta sam tužna? Znam da je jedan dovoljan ali kakve sam sreće ni tu jednu neće uhvatiti. I čemu ovo trovanje hormonima i svime???
Glavu gore..ovo ti je prvi stimulirani i mozda ti nisu dobro pogodili terapiju..više nista ne mozes napravit i tako je kako je..mozda je bas taj jedan dobitan 💪🤞 samo pozitivno i bit ce sve ok ❤️
Sad 3 mj čekanja. Do tad će htjeti da se cijepim, a ja to ne želim!!!! Vađenje ponovno svih nalaza….. Da i uspije tad, rodit ću s 39. Vi ste sve super pozitivne i divim vam se zbog toga, ali ja to ne mogu. Toliko šamara od života sam dobila već da ne vidim smisao više ničega. Neću više širiti negativu.
Sretno svima vama!!!! 🤞🍀🤞🍀😘
Ja svejedno navijam za tog jednog, ali znam da ti je teško i da nakon toliko dana pikanja očekuješ više, ali sad probaj vjerovati u ovog jednog i skupi svu moguću pozitivu, a onda tek ako ne uspije razmišljaj o nalazima i cijepljenju. Sad nije vrijeme za to 😘
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
Ssanjass, žao mi je Ovdje svi dijelimo lijepe i loše trenutke. S nadom očekujemo taj "naš" lijepi trenutak. Želim da ti se jako brzo dogodi
Preko napisanog, osjetim kako u tebi leži puno hrabrosti i jakosti. Ostani takva i sretno dalje!
Svim curama s lijepim vijestima, čestitke!!!
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Ja se danas idem cijepiti (prva doza) pa da i to rijesim vise.
Onak, mislim si kao strah me cijepiva i onda si pogledam uputstva ovog sto sam se pikala i onak 🙈
MissIvyJa sam usjetila na ulazu u rodnicu dok sam stavljala utrice da mi je postala grublja i uza. I oba puta je bila pozitivna beta. Al realno, nije da si inace stavljam
pa da znam da li je neka razlika ili mi tak normalno u tom dijelu ciklusa (par dana pred mengu).
Ma i to što kažeš! Kad bi sve čitali, ne bi ništa niti koristili ni od lijekova, a bome niti od hrane! Sretno ti s cijepljenjem!
👩 40 👨 39
Sortiraj odgovore
Najstariji