Metoo, čestitam 🥳❤🥰
Hrabrice, super da je sve u redu i da se naša uzrok smedarenja i da mos bit mirnija sad. Vjerojatno tvoj gin ima puno bolji uzv nego na hitnom prijemu, na hitnom samo šta onaj snig nisam vidila na ekranu, ko na starom tvu 🤣
Tina, super da je uzv dobro proša, i curica i decko☺☺, ostvarenje snova pola nas ode 🤣🤣
Ruska, puse tebi i preeeslatkoj kati, javi nam se malo češće 🥰🥰
Tu sam ja, pratim pa ako sta znam, i pomognem. Al slabo znam 🙈🙈 ti vec daleko dogurala, koji si tjedan sad? Jesu mucnine prestale? znam da su te bas patile
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hey drage moje suborkinje!morala sam se malo poslozit u glavi i ispricavam se da se tek sad javljam.nase ❤️ je prestalo nazalost kucat.sad cekam do sljedeceg tjedna hoce to konacno pocet cistit se samo od sebe ili cu na medikamentozni jer mi nikako nisu preporucili kiretazu.
Ali,jedan naš 🐧 nas strpljivo ceka i brzo cemo mi po njega ❣️
Hvala vam svakoj koja se zabrinula di sam ali morala sam se malo skockat ❤️
Nisam bas stigla sve popratit ali zelim svu srecu svakoj od nas i čestitam curama sa dobrim vijestima ❤️❤️
Jako mi je zao 😔😔 ali sreca pa vas 🐧 ceka
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Metoo, čestitam 🥳❤🥰
Hrabrice, super da je sve u redu i da se naša uzrok smedarenja i da mos bit mirnija sad. Vjerojatno tvoj gin ima puno bolji uzv nego na hitnom prijemu, na hitnom samo šta onaj snig nisam vidila na ekranu, ko na starom tvu 🤣
Tina, super da je uzv dobro proša, i curica i decko☺☺, ostvarenje snova pola nas ode 🤣🤣
Ruska, puse tebi i preeeslatkoj kati, javi nam se malo češće 🥰🥰
Tu sam ja, pratim pa ako sta znam, i pomognem. Al slabo znam 🙈🙈 ti vec daleko dogurala, koji si tjedan sad? Jesu mucnine prestale? znam da su te bas patile
Evo 24 plus 3 :)
Bolje je dosta sad, povremeno povratim, al rijetko, svako 5 ili 10 dana. Puno bolje nego svako uru kao prije haha
Curetak čekamo, velika je i bebela, s 800 grama je na 90.percentili kilaze jučer kaže doktor haha
Posteljica ostala nisko, dira usce pa sad mirujem do pregleda idućeg i to je to, gustamo konačnooo.
Kate je preprepreslatka, koliko kose imaaa.. kako je sad s njom, kako provodite dane ☺
Ajd super 🤗🤗 samo gustaj, znas kako to sve proleti! Ja imam osjecaj da sam bila trudna prije sto godina i 90% toga zaboravila skoro(sve osim zgaravice i hemaca koji su mi unistili zadnje tromjesecje 🤪). I spavaj kad god mozes, vjeruj mi! A Kate... Kate je jedna predobra ali prezivahna beburina. Uskoro bi mogla propuzat, ali sad vec muku mucimo s ovim okretanjem jer je ima svuda, ali svuda! Rijetko kad place, sad je malo nervoznija jer joj izbijaju gornji zubici. Donje nismo ni osjetili. Ugl, ni ne okrenes se a dan proletio. Sad je definitivno najzanimljivija! 🙂 usostalom, vidit ces uskoro 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Betty kako si?
Šesnica nam se nije javila danas..nadam se d aje sve ok 🤞
Domleon kako si? Kako noga?
Nakapakica mislim na tebe 🤞❤️
Leia i Malala nadam se da će se tijelo pokrenut i da ce bit sve kako treba 🤞🤞
J_B ❤️
Libo drzi se i vjerujem da ce sve bit dobro ❤️
Andela mislim na tebe i navijam jako jako 🤞🤞🤞🤞🤞
Ma2013, Petra30, Stela, Sunny, Joka, Avocado, Anemona, Peggy, Ribic, Kača ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sanja zao mi je draga! 🥺🥺🥺 tu smo za tebe kad god.❤ Bogu hvala na 🐧 🙏🙏🙏❤❤❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Ssanjass draga drži se. Nažalost znam kako ti je i užasno mi je žao da i ti to moras prolaziti 😔 šaljem ti veliki zagrljaj 😘
Ja sutra idem na kontrolu pa se javim kasnije...nadam se da će u svemu ovome ipak biti nešto dobro i da ću moći brzo u novi postupak. 🙏
Anči pesek je preeeeemedeni 😘🤗 i hvala ti što misliš na mene ❤
Svima šaljem pozdrave i sretno u kojim god fazama bile 🍀
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hvala vam cure svakoj od vas ❤️ Jucer sam bila 8+6 ali rekli su mi da je srce prestalo kucat prije 6-7 dana
Ja sam si to stvarno brzo sve poslozila u glavi i bolje je da je bilo sad nego da se kasnije nesto dogodilo ❤️ Hvala vam jos jednom
sanjass322@gmail.com
Cure ako mi može netko pojasnit jer nisam sigurna jesam li dobro shvatila. Razmišljam sad o tom kariogramu. Znači koja je svrha rađenju kariograma? Samo da saznamo jel imamo neke predispozicije za odredjeni sindrom ili? U biti to je samo saznanje i ne možemo ništa popraviti s tim nalazom jel tako? Ili sam ja krivo shvatila?
Koliko vidim ti si imala jedan spontani.. bojim se hoće li ti doktor dati uputnicu za kariogram na temelju samo jednog.. nažalost tako je. Obično doktori šalju na kariogram u slučaju ponavljajućih spontanih tj. nakon 2 ili 3. Ukoliko se na kariogramu nešto nađe možeš saznati kolike su ti šanse dobiti zdravo dijete u prirodnim pokušajima. I kakvi točno poremećaji se mogu očekivati. A postoji i rješenje tako da se radi pgd kojeg su i cure spomenule i onda se selektiraju embriji koji nisu nosioci te ciljane, ali i drugih kromosomskih grešaka. To ti je to ukratko. Jesi dobila već uputnicu ili samo razmišljaš da je tražiš?
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sanjass jako mi je žao zbog vaseg gubitka... Hrabro dalje do cilja, uspijet ce! 🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav curke!
Danas bio i moj redovni uzv, Nifty pokazao jos u 12.tjednu da je jedan decko 💙, a danas smo saznali da je drugo vjerojatno curica💜. (nije jos 100%, ali skoro).
Počeli lagani titraji od strane curice -osjećaj je predivan 🥰 i želim vam to svima čim prije!!! Uglavnom rastu u skladu s tjednima, dečko je mrvicu veći, curica mrvicu nestašnija 😀.
Pozdrav, divne vijesti 😍 vidim da si imala pozitivnu Anu, znas li mozda koliko? I kakva ti je bila Ena? Sretno 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji