Ljubica kako ti je dobro u cita pogođena terapija čovjece 8 blastica si dobila, bas do terapije i tu se odma vidi da ce bit beba 🙏❤️
Nije u cita. KBC FiruleLjubica93 Pozdrav, vidim da si i ti u KBC Firule. Planiram uskoro započeti tamo pa me zanima kod kojeg dr. si bila? Koliko si čekala postupak od prvog pregleda? Po blizancima rekla bi da je bilo uspješno pa čestitam ovom prilikom i da trudnoća prođe u najboljem redu.
Ja sam ti isto u KBC Firule i sve pozitivno za sada mogu reći, iako sam tek usla u postupak. Djeluju dosta strucno i sigurno, mada imaju jako puno posla. Na prvim konzultacijama sam bila 07.09. i onda sam kroz mjesec dana prikupila nalaze koji su mi nedostajali, a na drugim konzultacijama ti samo daju potvrdu da mozes u postupak. Mi smo jos tada cekali muzev kariogram jer nismo uopce otkrili sta se krije iza njegovog loseg spermiograma… u svakom slucaju, sve ostale nalaze ima uredne i evo ja danas primila 1.injekciju stimulacije. 🤞🏻 Zapisana sam kod dr. Jelene Marusic i ona mi je nekako dosta realna, a to mi se svidja.Angeleyes, drago mi je čuti još pozitivnih iskustava. Ja sam prikupila gotovo sve nalaze. Bar ono što su tražili za početak. Očekujem da ću i ja napokon krenuti iza nove godine pa da mogu podiliti svoja iskustva. S ovom dijagnozom se ne nadam nekom božićnom čudu. 😅
Odlicno, bit ce to sve u redu 🤞🏻❤
Ma ja sam procurila i ovaj mjesec, znaci da definitivno nema nista od prirodnih pokusavanja i vec koliko dugo tako... sad treba stisnut zube i nadat se najboljem. Imamo ovdje puno lavica koje nam ulijevaju nadu i pozitivu. 🥰
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Iris Ako nema punkcije ne racuna se da si koristila. Jedino ako imas punkciju pa je prazan folikul - onda je iskoristeno. Tako je u Vinogradskoj
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Šesnica divotaaaaaaa! Čestitam van! 🤩
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Stigla betaaaaa 1600 🥰🥰🥰
Koja školska beta 🥰🎉😍😍 čestitam..nadam se da ces brzo na uzv 🤭🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure, gdje god citam drugacije pise. Ako cemo po ovome na nalazu amh mi je super, a po internetu je prenizak 😢 sad stvarno ne znam vise.. evo s interneta:https://ibb.co/ScKZPZJ
Od 15 do 29 je zadovoljavajući amh..sad sve ovisi od laba do laba, l godinama itd..i uvijek se ravnas po svojoj tablici na nalazu...pusti internet, ko zna sta je ta tablica.
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Draga Mrvice, hvala ti 🥰 ali meni forum nije kao nešto što mi stvara negativnu energiju. Tako da ni ne trebam odmor od toga... teško mi je sada ne popratiti žene koje su i dalje u borbi i dati im podršku kao što su one meni. 😊
Anči sutra zovem pa ćemo znatiii kad jeee 🥰🥰
Miss_Ivy hvalaaaa 😊❤
Ljubica kako ti je dobro u cita pogođena terapija čovjece 8 blastica si dobila, bas do terapije i tu se odma vidi da ce bit beba 🙏❤️
Nije u cita. KBC FiruleLjubica93 Pozdrav, vidim da si i ti u KBC Firule. Planiram uskoro započeti tamo pa me zanima kod kojeg dr. si bila? Koliko si čekala postupak od prvog pregleda? Po blizancima rekla bi da je bilo uspješno pa čestitam ovom prilikom i da trudnoća prođe u najboljem redu.
Ja sam ti isto u KBC Firule i sve pozitivno za sada mogu reći, iako sam tek usla u postupak. Djeluju dosta strucno i sigurno, mada imaju jako puno posla. Na prvim konzultacijama sam bila 07.09. i onda sam kroz mjesec dana prikupila nalaze koji su mi nedostajali, a na drugim konzultacijama ti samo daju potvrdu da mozes u postupak. Mi smo jos tada cekali muzev kariogram jer nismo uopce otkrili sta se krije iza njegovog loseg spermiograma… u svakom slucaju, sve ostale nalaze ima uredne i evo ja danas primila 1.injekciju stimulacije. 🤞🏻 Zapisana sam kod dr. Jelene Marusic i ona mi je nekako dosta realna, a to mi se svidja.Angeleyes, drago mi je čuti još pozitivnih iskustava. Ja sam prikupila gotovo sve nalaze. Bar ono što su tražili za početak. Očekujem da ću i ja napokon krenuti iza nove godine pa da mogu podiliti svoja iskustva. S ovom dijagnozom se ne nadam nekom božićnom čudu. 😅
Odlicno, bit ce to sve u redu 🤞🏻❤
Ma ja sam procurila i ovaj mjesec, znaci da definitivno nema nista od prirodnih pokusavanja i vec koliko dugo tako… sad treba stisnut zube i nadat se najboljem. Imamo ovdje puno lavica koje nam ulijevaju nadu i pozitivu. 🥰
Ja isto virujem da će sve biti dobro na kraju. 🥰 Otkad sam počela pratiti ovaj forum, neusporedivo mi je lakše. Sve ove priče te stvarno motiviraju i daju neku nadu. Najviše sam informacija skupila upravo ovdje. Zahvalna sam svim curama koje su sastavile one uvodne stranice. Svaka čast 🙌❤
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Šesnica cestitaaaam
Kakva lijepa okrugla pravilna beturina 🤩
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
I još jedno pitanje sad kad me krenulo 1😅 - jel tko bio u prirodnom postupku sa vodenom cistom (zaostali folikul iz prethodnog ciklusa koji nije puknuo)?
Iris čitam ti profil potpisni piše od 7/20 6 IVFova? Pa di? Meni je moja gin rekla da obični imaju 2 stimulirana po godini
Ja sam imala ove godine samo 3, Al sve skupa u 1godini razdoblja 8/20-8/21 4stimulacije.
A očito ovisi kakve. Ne smiju biti jake i da dodje do hiperstimulacije jajnika.
Koji ti je dr radio dobitni, svi hvale mršića
Moj doktor Pecotić je jedino sve mi radio taj 3.put. ostale prije su mi radili pola pola. Većinom drugi doktori tako da mislim da je ipak bolje kad sve radi jedan.
Al eto covid i sve skupa jednostavno nemoguće.
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji