Leky meni su isključivo rekli prestati sa svim osim Novalacom. Najbolje pitati MPO doktora.
Miss Ivy kakav otpis ciklusa! Meni je na prvom uzv endo bio 3 mm, dva dana kasnije 7 mm! U međuvremenu uzela sirovu ciklu u blender s voćem (odvratno, ali progutala sam), sok od cikle kupovni i ananas sa sredinom. Može se to, a i s obzirom na folikul, još ima vremena 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Leky meni su isključivo rekli prestati sa svim osim Novalacom. Najbolje pitati MPO doktora.
Miss Ivykakav otpis ciklusa! Meni je na prvom uzv endo bio 3 mm, dva dana kasnije 7 mm! U međuvremenu uzela sirovu ciklu u blender s voćem (odvratno, ali progutala sam), sok od cikle kupovni i ananas sa sredinom. Može se to, a i s obzirom na folikul, još ima vremena 💪
Joj hvala.. A gle dr. je reagirala tako kao da je propalo, kao ajde, dođi u pon na uzv, ali vec priča o idućem ciklusu. Trebalo mi je pola dana da se dignem i uzmem pušku nazad u ruke 🤣😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ljubica kako ti je dobro u cita pogođena terapija čovjece 8 blastica si dobila, bas do terapije i tu se odma vidi da ce bit beba 🙏❤️
Nije u cita. KBC FiruleLjubica93 Pozdrav, vidim da si i ti u KBC Firule. Planiram uskoro započeti tamo pa me zanima kod kojeg dr. si bila? Koliko si čekala postupak od prvog pregleda? Po blizancima rekla bi da je bilo uspješno pa čestitam ovom prilikom i da trudnoća prođe u najboljem redu.
Ja sam imala sreće i završila u dr.Pecotica. on je meni super.
Kad sam se upisivala za prvi pregled rekla sam teti samo da me upiše u prvog slobodnog doktora točnije tko prije ima termin. To je bio cetvrtak i Nezz iskreno koji doktor zaboravila sam, da bi me 2dana prije zvali da doktora nema da će otkazati za idući tjedan. Ja san rekla da je meni to prvi pregled i da mi je svejedno tko je jer znam da svi imaju znanje, tako da idući je bio petak dr.pecotic.
Ionako na kraju imaš samo 2embriologice i super su :) a misliš da svi imaju znanja i škole da naprave pravu terapiju. Uglavnom u roku od 10dana sam došla na red od kad sam zvala za upis :)Ljubica93 Hvala ti na informacijama. Odmah mi je nekako lakše kad čujem pozitivna iskustva. Ja sam ipak dobila termin za više od mjesec dana, ali nije mi problem malo i sačekati. Samo da bude uspješno.
Termin kod koga? Mora ti pisati u koga. Neki doktori su prebukirani. Pa se stvarno čeka puno. A kad su postupci ionako ti nitko ne garantira da će ti ga on/ona raditi.
Često ih nema radi covida,bolovanja itd.
Tako da postupke prije zadnjeg su mi svi pomalo radili haha dok zadnji je sve radio moj doktor. Kažem ja 3.sreća s ICSI i mojim doktorom :)
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
ljubica_1993@hotmail.com
Curke, može još jedno pitanje - ako se ide preko HZZO-a na prirodni postupak, ako pobjegne folikul, onda se ne troši pokušaj ili? Imam pravo na još samo 1 prirodni.
Meni je isto tako prvi put pobjegao folikula pa mi se radio AiH tako da nemaju šta oduzet ti ako nisi radila IVF imaš ih još uvik 6. A aih-a bude 3 ako me pamćenje drži
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
ljubica_1993@hotmail.com
I još jedno pitanje sad kad me krenulo 1😅 - jel tko bio u prirodnom postupku sa vodenom cistom (zaostali folikul iz prethodnog ciklusa koji nije puknuo)?
Iris čitam ti profil potpisni piše od 7/20 6 IVFova? Pa di? Meni je moja gin rekla da obični imaju 2 stimulirana po godini
Ja sam imala ove godine samo 3, Al sve skupa u 1godini razdoblja 8/20-8/21 4stimulacije.
A očito ovisi kakve. Ne smiju biti jake i da dodje do hiperstimulacije jajnika.
👱♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
KBC Firule ST
23.12.20 IUI,brevacid
ljubica_1993@hotmail.com
Ljubica kako ti je dobro u cita pogođena terapija čovjece 8 blastica si dobila, bas do terapije i tu se odma vidi da ce bit beba 🙏❤️
Nije u cita. KBC FiruleLjubica93 Pozdrav, vidim da si i ti u KBC Firule. Planiram uskoro započeti tamo pa me zanima kod kojeg dr. si bila? Koliko si čekala postupak od prvog pregleda? Po blizancima rekla bi da je bilo uspješno pa čestitam ovom prilikom i da trudnoća prođe u najboljem redu.
Ja sam imala sreće i završila u dr.Pecotica. on je meni super.
Kad sam se upisivala za prvi pregled rekla sam teti samo da me upiše u prvog slobodnog doktora točnije tko prije ima termin. To je bio cetvrtak i Nezz iskreno koji doktor zaboravila sam, da bi me 2dana prije zvali da doktora nema da će otkazati za idući tjedan. Ja san rekla da je meni to prvi pregled i da mi je svejedno tko je jer znam da svi imaju znanje, tako da idući je bio petak dr.pecotic.
Ionako na kraju imaš samo 2embriologice i super su :) a misliš da svi imaju znanja i škole da naprave pravu terapiju. Uglavnom u roku od 10dana sam došla na red od kad sam zvala za upis :)Ljubica93 Hvala ti na informacijama. Odmah mi je nekako lakše kad čujem pozitivna iskustva. Ja sam ipak dobila termin za više od mjesec dana, ali nije mi problem malo i sačekati. Samo da bude uspješno.
Termin kod koga? Mora ti pisati u koga. Neki doktori su prebukirani. Pa se stvarno čeka puno. A kad su postupci ionako ti nitko ne garantira da će ti ga on/ona raditi.
Često ih nema radi covida,bolovanja itd.
Tako da postupke prije zadnjeg su mi svi pomalo radili haha dok zadnji je sve radio moj doktor. Kažem ja 3.sreća s ICSI i mojim doktorom :)
Upisala sam se kod dr. Marušić jer mi je poznanica preporučila. Nadam se da neću puno čekati.
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Da li se dok se pikate piju i dalje suplementi pr. Novalac, cink, selen, zeljezo, tko vec sta pije? Meni su rekli samo da ne pijem cajeve koji su za poboljsanje plodnosti, nista za ovo drugo.
Meni je 1.dan stimulacije, pijem uredno prenatal i vitamin D. Danas sam napravila i caj od kadulje, jel se to smije pit?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam ti isto u KBC Firule i sve pozitivno za sada mogu reći, iako sam tek usla u postupak. Djeluju dosta strucno i sigurno, mada imaju jako puno posla. Na prvim konzultacijama sam bila 07.09. i onda sam kroz mjesec dana prikupila nalaze koji su mi nedostajali, a na drugim konzultacijama ti samo daju potvrdu da mozes u postupak. Mi smo jos tada cekali muzev kariogram jer nismo uopce otkrili sta se krije iza njegovog loseg spermiograma... u svakom slucaju, sve ostale nalaze ima uredne i evo ja danas primila 1.injekciju stimulacije. 🤞🏻 Zapisana sam kod dr. Jelene Marusic i ona mi je nekako dosta realna, a to mi se svidja.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam ti isto u KBC Firule i sve pozitivno za sada mogu reći, iako sam tek usla u postupak. Djeluju dosta strucno i sigurno, mada imaju jako puno posla. Na prvim konzultacijama sam bila 07.09. i onda sam kroz mjesec dana prikupila nalaze koji su mi nedostajali, a na drugim konzultacijama ti samo daju potvrdu da mozes u postupak. Mi smo jos tada cekali muzev kariogram jer nismo uopce otkrili sta se krije iza njegovog loseg spermiograma… u svakom slucaju, sve ostale nalaze ima uredne i evo ja danas primila 1.injekciju stimulacije. 🤞🏻 Zapisana sam kod dr. Jelene Marusic i ona mi je nekako dosta realna, a to mi se svidja.
Angeleyes, drago mi je čuti još pozitivnih iskustava. Ja sam prikupila gotovo sve nalaze. Bar ono što su tražili za početak. Očekujem da ću i ja napokon krenuti iza nove godine pa da mogu podiliti svoja iskustva. S ovom dijagnozom se ne nadam nekom božićnom čudu. 😅
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Cure, gdje god citam drugacije pise. Ako cemo po ovome na nalazu amh mi je super, a po internetu je prenizak 😢 sad stvarno ne znam vise.. evo s interneta:https://ibb.co/ScKZPZJ
Svagdje su drugačije mjere po onome što si nalaz priložila je normalna plodnost a testosteron i nije tako strašno povišen ostalo koliko sam proletila je ok sad će ti cure bolje objasniti i reći nego ja jbg ja sam PCOS slučaj pa je kod mene kaos od hormona pa ti ne znam za ostalo reći jel ok 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji