Cure koje krvarite i na prethodnom vol sam to pisala, ja sam prosla identične situacije kao i vas dvije, tek u 11tj nađeni ostatci dva hematoma. Hematom se tako "prazni", to je bas tipicno. Ne bojte se, spontani kad krene pa to se crkne od bolova, budu i ugrusci (iako i ja sam imala ugruške ali samo dva veca)… Najbolje mirujte, ako mozete, ja sam prelezala pet tjedana, bilo je koma, ali i to prođe.
Da sjećam se da si bila pisala. Znači do 11 tjedna ti nisu vidjeli uzrok krvarenja? Isto si tako povremeno krvarila? Evo meni danas opet neko smeđarenje.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Šesnica sretnooo 🤞
Miss Ivy nadam se da će se ipak stići zadebljati ☺️
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Miss Ivy draga baš mi je žao stalno nešto, papaj ciklu i ananas možda dođe do 8mm 🙏💪
Anđela sretno od ❤ ti želim da uspijete ❤❤❤
Mene dns zvao ginić, radila briseve, cijeli život sve uredno i sad od jednom imam ureoplazmu koji je to vrag sada pa luda sam od kuda to sada 😡🤦♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure koje krvarite i na prethodnom vol sam to pisala, ja sam prosla identične situacije kao i vas dvije, tek u 11tj nađeni ostatci dva hematoma. Hematom se tako "prazni", to je bas tipicno. Ne bojte se, spontani kad krene pa to se crkne od bolova, budu i ugrusci (iako i ja sam imala ugruške ali samo dva veca)… Najbolje mirujte, ako mozete, ja sam prelezala pet tjedana, bilo je koma, ali i to prođe.
Da sjećam se da si bila pisala. Znači do 11 tjedna ti nisu vidjeli uzrok krvarenja? Isto si tako povremeno krvarila? Evo meni danas opet neko smeđarenje.
Arnoldica vidim da i tebi smeđari..meni jučer stalo i sve bilo navečer ok,i sad opet ujutro malo svježe krvi i smeđe sad sa zilicama 😭
Aircon drago mi je da kod tebe sve ok. 🍀
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Miss Ivy draga baš mi je žao stalno nešto, papaj ciklu i ananas možda dođe do 8mm 🙏💪
Anđela sretno od ❤ ti želim da uspijete ❤❤❤
Mene dns zvao ginić, radila briseve, cijeli život sve uredno i sad od jednom imam ureoplazmu koji je to vrag sada pa luda sam od kuda to sada 😡🤦♀️
Pffff tako ti to dođe kad ju najmanje trebas! Ali imas se vremena rijesiti beštije do postupka! Provjeri jel se treba partner lijeciti da je ne bi vrtili u krug
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
CurkeuPetrovoj - može pomoć! Jel se na prvi dogovor za prirodni ciklus može doći bez termina? Ima netko broj na koji mogu provjeriti? Hvala 🙈
Probaj nazvat ivf sestre u petrovoj pa ce ti one dat tocnu info.
Nisam imala broj, znam da su cure tu davale broj gdje se mogu dobit baš sestre.
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
CurkeuPetrovoj - može pomoć! Jel se na prvi dogovor za prirodni ciklus može doći bez termina? Ima netko broj na koji mogu provjeriti? Hvala 🙈
Pošalji upit napredbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr ili zovi sestre na 01 4604 721
Hvalaaa 💕 na kraju sam se zaletila tamo pa sutra ponovo u 8 😅🙈
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Miss Ivy samo papaj i pij sve kaj moze pomoci, drzim palceve da se zadeblja🤞🍀…
Iris_Iris probaj nekog dobit na telefon, ja sam poslala mail na predbilježbe prije tri dana, jos nisam dobila odgovor🙈.
I ako uspijes javi na koj broj, ja sam zvala na jedno 5 razlicitih, niko se ne javlja🙈.
Andela šaljem puse😘! Sretno i javi nam se s novostima❤️.
Isto i ja, al na kraju sam se zaletila tamo - nisam vidjela odg od MissIvy s brojem, taj nisam zvala nego zadnji 723 koji sam imala na njihovom onim nekom papiru i još par onih na netu i nije se nitko javljao.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Miss Ivy samo papaj i pij sve kaj moze pomoci, drzim palceve da se zadeblja🤞🍀…
Iris_Iris probaj nekog dobit na telefon, ja sam poslala mail na predbilježbe prije tri dana, jos nisam dobila odgovor🙈.
I ako uspijes javi na koj broj, ja sam zvala na jedno 5 razlicitih, niko se ne javlja🙈.
Andela šaljem puse😘! Sretno i javi nam se s novostima❤️.
Isto i ja, al na kraju sam se zaletila tamo - nisam vidjela odg od MissIvy s brojem, taj nisam zvala nego zadnji 723 koji sam imala na njihovom onim nekom papiru i još par onih na netu i nije se nitko javljao.
Šta si dogovorila?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke, može još jedno pitanje - ako se ide preko HZZO-a na prirodni postupak, ako pobjegne folikul, onda se ne troši pokušaj ili? Imam pravo na još samo 1 prirodni.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji