Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    23. Studeni 2021. 22:45

Aries85

Sto se tice cikle,mislim da ju je dobro opcenito konzumirati,ne samo sok. Ja na salati obozavam pa s maslinovim i cesnjakom :)

I ja je volim..sad ne znam jel bi prolazila ona iz staklenke tj iz trgovine 🤔 na tom bi mogla zivjet hahaha

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 22:46

Angeleyes

Anči 💕

Jel ima koja od vas savjet protiv opadanja kose 😏 od stimulacije mi ispada ko blesava..još sad jesensko godišnje doba..kuća je puna mojih dlaka..linjam se više od psa 🙄 kad prodem rukom kroz kosu bude mi puna šaka… 😏

Mislim da je dobraMinoxidil pjena, to znam da su ovdje davali za otpadanje kose nakon korone. I ide na recept, a u ljekarni to prave, bas je njihov proizvod…🤷🏼‍♀️

Probat cu pitat u ljekarni, hvala..mozd ima nesto i bez recepta

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Rainbow_Hope 🌈
    23. Studeni 2021. 22:50

Anči 💕

Rainbow_Hope

Anči 💕

Rainbow_Hope

Anči 💕

Aries85

Rainbow,tnx na odgovoru za ciklu,idem sad popit ostatak :) uzela sam i sok od sipka (nara) jer je tu netko predlozio,100% dida Boža 😂💪 haha pa cemo vidjeti. Inace moj ginic u Rijeci je dr.Vlasic,radi kod Salamonke i Finderlea a u Zg mpo je dr.Dmitrovic iz Bete Plus.Bio mi je Vlisavljevic al on je sad u Mostaru i Bgu :)
    Haley dobrodosla na forum :) ja sam isto u Beti plus! Sretno dalje 🤗🍀

Za sta je taj sok od šipka 🤓

Isto navodno za zadebljanje endometrija, meni sestra uzela danas pa od sutra i ja s njim krećem uz ciklu i ananas.
    Aries meni je dr. D. radila aspiraciju, a inače sam kod dr. B. :)

Kako je seka?
    Jel bar finiji od cikle 🤢

To je treća seka :) Ali ova za koju pitaš je bolje, sutra bi trebala na kontrolni uzv da vide dal se sve očistilo…
    Nisam još probala sok, sutra će mi donijeti jer ja danas nisam uspjela do Bipe, sad grickam obični šipak za večeru. Mislim da je sve bolje od cikle, a ja inače ciklu stvarno volim 🙈
    Napiši malo koje suplementiće si sve uzela, ima da jajne stanice pucaju do 3. mjeseca!

Drago mi je da je bolje..puno srece svakoj od vas 🙏💪🤞
    I ja bas volim svjezi šipak, na njega sam skroz zaboravila 😍
    Uzela sam konopljine sjemenke, amalaki kapsule, shatavari prah, ashwagandhakapsule, Q10, melatonin, vitamin B12, vitamin E, vitamin C, vitamin D, omega 3, magnezij, novalac…
    I sad cu svaki dan radit shake sa sjemenkama, shatavari prahom, proteinskih prahom od vanilije i voćem…
    I još si moram uzet neki probiotik jer ovo svasta nesto ce mi pobrkat sve dolje, a nebi da navućem upalu ili gljivice..
    I naravno zdravija prehrana, vjezbanje i meditacija kad stignem..valjda nece bit sve uzalud 🤞🙏

Ma ne bude sigurno 💪💪💪  Bome si toga dosta nakupovala. Inače je meni najbolji probiotik OmniBiotic Stress (i njihov Flora+ za vaginalnu floru), ali sam sad uzela Bio-Kult jer je puno puno jeftiniji, a zasad djeluje ok.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 23:01

Rainbow_Hope

Anči 💕

Rainbow_Hope

Anči 💕

Rainbow_Hope

Anči 💕

Aries85

Rainbow,tnx na odgovoru za ciklu,idem sad popit ostatak :) uzela sam i sok od sipka (nara) jer je tu netko predlozio,100% dida Boža 😂💪 haha pa cemo vidjeti. Inace moj ginic u Rijeci je dr.Vlasic,radi kod Salamonke i Finderlea a u Zg mpo je dr.Dmitrovic iz Bete Plus.Bio mi je Vlisavljevic al on je sad u Mostaru i Bgu :)
    Haley dobrodosla na forum :) ja sam isto u Beti plus! Sretno dalje 🤗🍀

Za sta je taj sok od šipka 🤓

Isto navodno za zadebljanje endometrija, meni sestra uzela danas pa od sutra i ja s njim krećem uz ciklu i ananas.
    Aries meni je dr. D. radila aspiraciju, a inače sam kod dr. B. :)

Kako je seka?
    Jel bar finiji od cikle 🤢

To je treća seka :) Ali ova za koju pitaš je bolje, sutra bi trebala na kontrolni uzv da vide dal se sve očistilo…
    Nisam još probala sok, sutra će mi donijeti jer ja danas nisam uspjela do Bipe, sad grickam obični šipak za večeru. Mislim da je sve bolje od cikle, a ja inače ciklu stvarno volim 🙈
    Napiši malo koje suplementiće si sve uzela, ima da jajne stanice pucaju do 3. mjeseca!

Drago mi je da je bolje..puno srece svakoj od vas 🙏💪🤞
    I ja bas volim svjezi šipak, na njega sam skroz zaboravila 😍
    Uzela sam konopljine sjemenke, amalaki kapsule, shatavari prah, ashwagandhakapsule, Q10, melatonin, vitamin B12, vitamin E, vitamin C, vitamin D, omega 3, magnezij, novalac…
    I sad cu svaki dan radit shake sa sjemenkama, shatavari prahom, proteinskih prahom od vanilije i voćem…
    I još si moram uzet neki probiotik jer ovo svasta nesto ce mi pobrkat sve dolje, a nebi da navućem upalu ili gljivice..
    I naravno zdravija prehrana, vjezbanje i meditacija kad stignem..valjda nece bit sve uzalud 🤞🙏

Ma ne bude sigurno 💪💪💪 Bome si toga dosta nakupovala. Inače je meni najbolji probiotik OmniBiotic Stress (i njihov Flora+ za vaginalnu floru), ali sam sad uzela Bio-Kult jer je puno puno jeftiniji, a zasad djeluje ok.

Ili cu uzet taj Bio kult ili ono sto je Emma napisala...
    Ma sad je 80% bila akcija pa sam narucila sve i svasta..pa ću kombinirat malo..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 23:10

Sani88

Pozdrav drage borilice, lavice, jako duugo vas citam i zajedno sa vama se veselim a i budem tuzna kad su lose vijesti. Mnoge od cura sam dopratila i otpratila sa ovog foruma i bude mi tako drago kad se ponekad jave. Ovaj forum je meni bio nespresusan izvor informacija kad smo krenuli u ovu pricu i mnoge stvari sam i primjenila, volim vas citat i zato mi bude zao kad se unese losa vibra ponekad, meni ako nesto ne pase trudim se preskocit post ili stranicu. Eto nadam se da me primate u svoj copor jer evo sutra idem podic svoju terapiju i krenuti s bockanjem🤗, p.s nadam se da sam uspjela sredit potpis

Dobro nam došla 🤗 nek bude sretno i uspiješno 🤗
    Potpis si sredila 🙂
    Jesi ti i prije pisala? Poznat mi nadimak još dok sam samo čitala pa ne znam jesam te pobrkala mozda 🤭

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Haley
    23. Studeni 2021. 23:19

Hvalaa vam na savjetima…zanima me jos ako se stimuliram sa dvije terapije i u mengi sam sto mislite ako imam grčeve u trbuhu jeli pametno da na svoju ruku popijem normabel od 5? Zeleni. Moze li to ista poremetit u tom razvoju folikula? Malo glupo mozda pitanje 😬😬

Anči 💕
    24. Studeni 2021. 07:03

Anemona 24.11 histero 
    Sretnoo 🥰🍀

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Din_don
    24. Studeni 2021. 07:12

Mrvica72

Jabuka89

Din_don

Škvorc iskustva, dal zna netko nešto?

Ja sam ti kod Škvorca, nama je uspjelo iz prvog pokušaja kod njega tako da ti ne mogu puno reći. Nisam imala prilike vidjeti što bi poduzeo npr.da nije uspjelo. Prije sam išla u Vuk Vrhovec i tamo mi je bilo dobro iako nam nije uspjelo i potrošili smo skoro sve postupke. Prebacila sam se kod Škvorca samo zato što mi na VV nisu davali dekortin nakon transfera, a negdje sam pročitala da Škvorc daje…imam problema sa štitnjačom pa sam mislila da mi treba. Žao mi je što nisam znala prije za Škvorca ipak je razlika velika ne čekam satima, pregled traje duže…sve ti je lijepo objašnjeno a na VV sam imala dojam da su žene kao na traci jer nas je bilo puno pa su za svaku imali par minuta. I npr. sto mi je bilo najgore dođeš tamo na dan transfera i cekaš da te prozovu samo da bi ti rekli vi nemate transfer, a u polikliniku Škvorc lijepo vas nazovu i sve objasne i kažu. Sad sam opet u postupku plaćamo dobili smo tri embrija…vraćamo jedan po jedan beta mi je bila 18.18. Ovaj mjesec idemo na FET. Ono što ti želim reći moraju se puno stvari poklopiti oni naprave sve što je do njih dobiju embrij i vrate vam. Znači da su svoj posao napravili kako treba, a to što se nije primio ili je stao sa razvojem to je do njegove kvalitete na koju oni ne mogu puno utjecati mislim da ni mi ne možemo utjecati na kvalitetu jajnih stanica rođeni smo s njima ili ako embrij ima neku grešku to se dešava i ženama koje mogu prirodno zatrudnjeti dobiju menstruaciju koja je malo kasnila i nikad ni ne saznaju da su imale biokemijsku jer ne rade testove rano kao mi . Po meni doktor koji vas ostavi bez transfera je loš doktor, onaj koji ima sve nezrele jajne stanice jer ih je prerano punktirao itd. Npr kod nas je loš spermograma i npr imali smo 9 jajnih stanica koja je biologica oplodila bio je ICSI,i od toga samo tri embrija. Kad bi mogli prvo ispitati prije oplodnje prije negoli umetne spermu u jajnu stanicu možda bi mogli bolje izabrati i bilo bi više embrija . Ovako oni odprilike uzmu koji je najbolji a unutra možda ima neku genetsku grešku. Bar ja tako mislim da rade.

Dal imaju genetsku grešku mozes samo saznat kariogramom, a kvalitetu jajnih stanica itekako se može popravit. Sama stimulacija narušava kbalitetu to i je problem kod potpomognutih. A i kod ne savršenih nalaza kariograma na kraju zna bit uredna trudnoća i beba.

Mrvica, jesi ti koristila nešto za kvalitetu js? 

Emma05
    24. Studeni 2021. 07:34

Anči 💕

Jel ima koja od vas savjet protiv opadanja kose 😏 od stimulacije mi ispada ko blesava..još sad jesensko godišnje doba..kuća je puna mojih dlaka..linjam se više od psa 🙄 kad prodem rukom kroz kosu bude mi puna šaka… 😏

Biotin.
    Iako ti je to ispadanje neizbjezno jer je hormonalni dizbalans..pa dok se ne smiri je tako. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

nika0302
    24. Studeni 2021. 07:35

Dobro jutro cure 😊 
    https://ibb.co/FqKJTpP  9.dnt trodnevnih....kaj mislite? 😁

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.