Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    23. Studeni 2021. 20:42

Ii takooo..meni danas stigli vitaminčekiii 😍 upravo sam popila prvi shake i bas je fino 🤭 na svaku kutiju sam si napisala kad sta pijem da ne pobrkam sve 😅 bitno da sam rekla da necu pretjerivat i opet sam na 11 tableta dnevno..aliii dobrooo..samo nek uspije 💪💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Haley
    23. Studeni 2021. 20:50

Mrvica72

Anči 💕

Ii takooo..meni danas stigli vitaminčekiii 😍 upravo sam popila prvi shake i bas je fino 🤭 na svaku kutiju sam si napisala kad sta pijem da ne pobrkam sve 😅 bitno da sam rekla da necu pretjerivat i opet sam na 11 tableta dnevno..aliii dobrooo..samo nek uspije 💪💪

Ti si vitaminska bomba ubrzo 😉😘

Mozete li mi objasniti sta znaci ovaj AMH. Mene su pitali sada u ovoj klinici koliki mi je i pogledala sam u nalazima moj je 12.3. Mozete li mi detaljnije objasniti sta to znaci i zasto su me bas sad to pitali. 

Btw imam 27 godina. 

Emma05
    23. Studeni 2021. 20:53

Joka95

Multigyn actigel sam i ja prije koristila i stvarno je odlican za sprjecavanje. Totalno cu si ga i ja uvest 😬
    Mislila sam cak o onom lactigyn kapsulama jeli kome pomagalo?
    Ja cu u postupak nadam se kroz 12 mjesec,trebam sad ponovit briseve radi ove infekcije pa cemo vidjeti sta dalje. 💪💪🙏❤

Lactogyn capsule su isto lactobacillusi odnosno dobre bakterije...zapravo treba viditi sto ti se isplati. Lactogyn je skup a nema ga puno. Prodaje se kao "nesto sto bi bilo dobro uz antibiotik" za zastitu...ali probiotici se mogu i duze uzimati...dokle tegobe traju...i duze..Ja uzmem bocicu od 60 capsula pa imam kad mi zatreba. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 20:57

Haley

Mrvica72

Anči 💕

Mozete li mi objasniti sta znaci ovaj AMH. Mene su pitali sada u ovoj klinici koliki mi je i pogledala sam u nalazima moj je 12.3. Mozete li mi detaljnije objasniti sta to znaci i zasto su me bas sad to pitali.

Btw imam 27 godina.

Amh je jedan od pokazatelja stvarne plodnosti žena i on pokazuje rezervu jajnih stanica u njenim jajnicima...
    [table][tr][td]Jedinica mjere: pmol/L[/td]
    [td]Jedinica mjere: μg/L[/td]
    [td]Zaključak[/td]
    [/tr]
    [tr][td]0.0 – 2.2[/td]
    [td]0.0 – 0.3[/td]
    [td]Vrlo niske koncentracije AMH[/td]
    [/tr]
    [tr][td]2.2 – 15.7[/td]
    [td]0.3 – 2.2[/td]
    [td]Smanjena plodnost[/td]
    [/tr]
    [tr][td]15.7 – 28.6[/td]
    [td]2.2 – 4.0[/td]
    [td]Zadovoljavajuća plodnost[/td]
    [/tr]
    [tr][td]28.6 – 48.5[/td]
    [td]4.0 – 6.8[/td]
    [td]Optimalna plodnost[/td]
    [/tr]
    [tr][td]>48.5[/td]
    [td]>6.8[/td]
    [td]Povećane koncentracije AMH[/td]
    [/tr]
    [/table]

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lidach11
    23. Studeni 2021. 21:09

DOMLeon 
    Hvala.. bit će kako bude.. 
    Nekako vecinom (opcenito u životu) kad sam mislila negativno, bilo je pozitivno.. pa sad pokušavam tako.. 
    Ako bude suđeno, bit ce.. ako ne, bit ce valjda prilike.. 🥰
    Roxy 
    Da, kod Frau von Hertwig sam.. nekako mi djeluje sva pogubljena.. ostale doktore i doktorice i ne znam.. 
    Jedino jos Frau Pechman ili tako nekako, sam upoznala prosli ponedjeljak jer je moja bila prebukirana pa mi je Inseminaciju radila ona.. bila je bas neka pozitivna i vesela.. 
    Čista suprotnost od Hertwig.. 
    Mozda je i to nesto sad za ovu treću Inseminaciju.. 
    Ali ne mogu opet pozitivno misliti jer me to toliko razocara i uništi mi poslije psihu, da opisati ne mogu.. 

Sve skupa, forum mi se jako sviđa tako da ga proučim jos kako sta funkcionira, za vikend.. ove dane radim i na poslu i jos doma pripremam za posao (radim u vrtiću 🥰) tako da sam u "pokretu" od 5h ujutro do 22h navečer 🙈🙈 doslovno spavam i radim 😆

Lijep vam pozdrav svima iz prehladog (za koje misljenje 😅) Münchena 🙋🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 1989. - PCOS sindrom
    👦 1985. - usporena sperma (drugi naziv ne znam)
    13.08.2021. Prva Inseminacija - neuspješna.
    15.09.2021. Druga Inseminacija - neuspješna.
    15.10.2021. Treća Inseminacija - jos čekamo rezultate
    16.10.2021. Obavljen razgovor oko IVF/ICSI ukoliko treća Inseminacija ne uspije..
    IVF/ICSI planiramo tek u 4. ili 5.mj 2022.
    München, Kinderwunsch Zentrum Pasing..

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 21:19

Mrvica72

Anči 💕

Nadam se da cu imat super stanice 💪🙏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 21:21

Emma05

Joka95

Multigyn actigel sam i ja prije koristila i stvarno je odlican za sprjecavanje. Totalno cu si ga i ja uvest 😬
    Mislila sam cak o onom lactigyn kapsulama jeli kome pomagalo?
    Ja cu u postupak nadam se kroz 12 mjesec,trebam sad ponovit briseve radi ove infekcije pa cemo vidjeti sta dalje. 💪💪🙏❤

Lactogyn capsule su isto lactobacillusi odnosno dobre bakterije…zapravo treba viditi sto ti se isplati. Lactogyn je skup a nema ga puno. Prodaje se kao "nesto sto bi bilo dobro uz antibiotik" za zastitu…ali probiotici se mogu i duze uzimati…dokle tegobe traju…i duze..Ja uzmem bocicu od 60 capsula pa imam kad mi zatreba.

Sad bas gledam lactogyn se kao uzima 1 mjesecno kolko sam skuzila 🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Roxy ✨
    23. Studeni 2021. 21:32

Lidach11

DOMLeon
    Hvala.. bit će kako bude..
    Nekako vecinom (opcenito u životu) kad sam mislila negativno, bilo je pozitivno.. pa sad pokušavam tako..
    Ako bude suđeno, bit ce.. ako ne, bit ce valjda prilike.. 🥰
    Roxy
    Da, kod Frau von Hertwig sam.. nekako mi djeluje sva pogubljena.. ostale doktore i doktorice i ne znam..
    Jedino jos Frau Pechman ili tako nekako, sam upoznala prosli ponedjeljak jer je moja bila prebukirana pa mi je Inseminaciju radila ona.. bila je bas neka pozitivna i vesela..
    Čista suprotnost od Hertwig..
    Mozda je i to nesto sad za ovu treću Inseminaciju..
    Ali ne mogu opet pozitivno misliti jer me to toliko razocara i uništi mi poslije psihu, da opisati ne mogu..

Sve skupa, forum mi se jako sviđa tako da ga proučim jos kako sta funkcionira, za vikend.. ove dane radim i na poslu i jos doma pripremam za posao (radim u vrtiću 🥰) tako da sam u "pokretu" od 5h ujutro do 22h navečer 🙈🙈 doslovno spavam i radim 😆

Lijep vam pozdrav svima iz prehladog (za koje misljenje 😅) Münchena 🙋🏼‍♀️

Ja bi ti preporucila moga doktora prof. Würfel. Dr. Gaßner mi je prekrasna jako empaticna kod nje sam bila 2 puta na ultrazvuku i dr. Krüsmann mladi mi je bio na prvom transferu i od par cura sam cula da je super doktor. Kod nje je bila moja prijateljica i nije nikako bila zadovoljna isto joj je tako forsirala inseminacije da bi na kraju kad je prominila doktora on rekao da sa takvim spermiogramom trebaju na ICSI. Pa eto cisto moje neko iskustvo ako budes odlučila promjeniti doktora. Sretno dalje 🍀 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Din_don
    23. Studeni 2021. 21:33

Škvorc iskustva, dal zna netko nešto? 

Anči 💕
    23. Studeni 2021. 21:34

Jel ima koja od vas savjet protiv opadanja kose 😏 od stimulacije mi ispada ko blesava..još sad jesensko godišnje doba..kuća je puna mojih dlaka..linjam se više od psa 🙄 kad prodem rukom kroz kosu bude mi puna šaka... 😏

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.