Rainbow,tnx na odgovoru za ciklu,idem sad popit ostatak :) uzela sam i sok od sipka (nara) jer je tu netko predlozio,100% dida Boža 😂💪 haha pa cemo vidjeti. Inace moj ginic u Rijeci je dr.Vlasic,radi kod Salamonke i Finderlea a u Zg mpo je dr.Dmitrovic iz Bete Plus.Bio mi je Vlisavljevic al on je sad u Mostaru i Bgu :)
Haley dobrodosla na forum :) ja sam isto u Beti plus! Sretno dalje 🤗🍀
Za sta je taj sok od šipka 🤓
Isto navodno za zadebljanje endometrija, meni sestra uzela danas pa od sutra i ja s njim krećem uz ciklu i ananas.
Aries meni je dr. D. radila aspiraciju, a inače sam kod dr. B. :)
Kako je seka?
Jel bar finiji od cikle 🤢
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow,tnx na odgovoru za ciklu,idem sad popit ostatak :) uzela sam i sok od sipka (nara) jer je tu netko predlozio,100% dida Boža 😂💪 haha pa cemo vidjeti. Inace moj ginic u Rijeci je dr.Vlasic,radi kod Salamonke i Finderlea a u Zg mpo je dr.Dmitrovic iz Bete Plus.Bio mi je Vlisavljevic al on je sad u Mostaru i Bgu :)
Isto navodno za zadebljanje endometrija, meni sestra uzela danas pa od sutra i ja s njim krećem uz ciklu i ananas.
Kako je seka?
To je treća seka :) Ali ova za koju pitaš je bolje, sutra bi trebala na kontrolni uzv da vide dal se sve očistilo...
Nisam još probala sok, sutra će mi donijeti jer ja danas nisam uspjela do Bipe, sad grickam obični šipak za večeru. Mislim da je sve bolje od cikle, a ja inače ciklu stvarno volim 🙈
Napiši malo koje suplementiće si sve uzela, ima da jajne stanice pucaju do 3. mjeseca!
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Anči nije los,samo ja ne znam jel se razrjeđuje jer je dosta jak,al je finiji,onako pravi sokić 🤗
Rainbow aha,ma ok su obje,D. je bas simpa i svaki put se sali na transferu,onako da opusti atmosferu i na tome sam joj zahvalna bas 😊 a B. mi je bila na prvom transferu kao asistent Vlais. :) Generalno imaju dobar pristup i nacin rada u poliklinici..mislim nemam s cim usporediti jer mi je prvi ivf. al cine se uljudni i strucni :) ne znam kako je drugdje
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sto se tice cikle,mislim da ju je dobro opcenito konzumirati,ne samo sok. Ja na salati obozavam pa s maslinovim i cesnjakom :)
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Jel ima koja od vas savjet protiv opadanja kose 😏 od stimulacije mi ispada ko blesava..još sad jesensko godišnje doba..kuća je puna mojih dlaka..linjam se više od psa 🙄 kad prodem rukom kroz kosu bude mi puna šaka… 😏
Mislim da je dobra Minoxidil pjena, to znam da su ovdje davali za otpadanje kose nakon korone. I ide na recept, a u ljekarni to prave, bas je njihov proizvod...🤷🏼♀️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure rec istinu i unosit strah su dvije razlicite stvari.Krenula je prica s petrovom ja sam rekla sto znam.svatko nek svoju srecu okusa gdje zeli.nije to moj problem.al necu ja ne rec sto znam zato jer netko ne moze cut istinu to isto nije u redu od nikoga trazot jer vidim da se svi sad vracaju na tu temu kao da sam ja aad negativka a ne ti doktori koji takve stvari rade pacijentima.gluposti ciste da sam znala da cete ovako reagirat nebi ni pricala nista jer ocito se ne moze iznjet svoje ni misljenje ni saznanje.trebala sam rec petrova je opcenito suoer idite tamo.😒ok nebitno.nek je moj komentar mozda pomogao a onom kom je krivo sjeo nek preskoci moje poruke za ubuduce.pljuvalo se i po drugim klinikama i kak sestre izbacuju van i tako dalje i blize sad ste se mene uhavtilr jer sam podjleila lose iskustvo svoje prijateljice .da se takvd price vise puta ispricaju i ne zataskavaju sve te bolnice i ovaj svijet ajmo rrc bile bi bolje mjesto.i vise na tu temu necu komentirat.a vi pisite sto vam pase.Laku noc i miran san svim forumasicama ,lavicama zelim 🤗🤗🤗
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ii takooo..meni danas stigli vitaminčekiii 😍 upravo sam popila prvi shake i bas je fino 🤭 na svaku kutiju sam si napisala kad sta pijem da ne pobrkam sve 😅 bitno da sam rekla da necu pretjerivat i opet sam na 11 tableta dnevno..aliii dobrooo..samo nek uspije 💪💪
Haha.. podsjećaš me na mene prije koji mjesec.. morala sam voditi bilješke da znam što sam popila što nisam🙈🙈 Nekad sam se znala pitati na što mi jetra liči i koliko bi bili oni enzimi da ih izvadim but who cares😆😆 Nego eto imam ti ja još za dodati vitamina D pa mi javi adresu na mail (87amelie@gmail.com) da ti pošaljem.. kad je bal jel..🤭😂😂
Ha čuj neko se drogira sa drogama, a ja cu sa dodacima 😂 ako neko umre od predoziranja suplimemtima to ću bit ja 😂
Javljam se i hvala ti 🥰Anči kraljice ja sam na 8-9 tableta dnevno pa mislim da sam puna, ali uspjela si me nadmašiti.
Protiv ispadanja kose šampon od koprive Bakina riznica ljepote mene spasio, a još je i prirodni ☺️
Netko je pitao za utriće, čini mi se DomLeon, meni je sve masno od njih, kosa, koža, sve 🙈
Koma i meni mogla bi jaja pec na glavi 🤭🤭🤭
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Kako je seka?
To je treća seka :) Ali ova za koju pitaš je bolje, sutra bi trebala na kontrolni uzv da vide dal se sve očistilo…
Nisam još probala sok, sutra će mi donijeti jer ja danas nisam uspjela do Bipe, sad grickam obični šipak za večeru. Mislim da je sve bolje od cikle, a ja inače ciklu stvarno volim 🙈
Napiši malo koje suplementiće si sve uzela, ima da jajne stanice pucaju do 3. mjeseca!
Drago mi je da je bolje..puno srece svakoj od vas 🙏💪🤞
I ja bas volim svjezi šipak, na njega sam skroz zaboravila 😍
Uzela sam konopljine sjemenke, amalaki kapsule, shatavari prah, ashwagandha kapsule, Q10, melatonin, vitamin B12, vitamin E, vitamin C, vitamin D, omega 3, magnezij, novalac...
I sad cu svaki dan radit shake sa sjemenkama, shatavari prahom, proteinskih prahom od vanilije i voćem...
I još si moram uzet neki probiotik jer ovo svasta nesto ce mi pobrkat sve dolje, a nebi da navućem upalu ili gljivice..
I naravno zdravija prehrana, vjezbanje i meditacija kad stignem..valjda nece bit sve uzalud 🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
I dr. Strelec je imao afera ali ne sudim ga po tome. Hvala Bogu covjek je iz toga izasao jaci bilo kako bilo, ja mogu suditi po onome sto sam iskljucivo ja prozivjela. Nisu mi se te neke stvari svidjele ali boze moj ima rjesenja- otici dalje 🤷🏼♀️ nit je do bolnice nit njegove afere vec jednistavno sve ono sto sam navela. Mene nista ovdje nije prepalo da mjenjam bolnicu, iskustva volim cuti i misljenja ali nisu presudna. Da on meni pase nebi me nista natjeralo da odem, a posto mi ne pase pristup tudja misljenja mi dodju kao ohrabrenje jer sam inace malo plasljivija 😂 svaka od vas koja ima iskustva kaze i sama da je bitno da se osjecate ugodno i da sve mozete pitati doktora, ja taj osjecaj nisam imala u ovih godinu dana i nekoliko vidanja s njim. Ali uplasio me nitko nije. Eto s mog stajalista ako se misli na ove price o petrovoj, kurjaku itd. Hocu reci da svugdje ima svega ali treba gledati prvenstveno vlastiti osjecaj, vlastito iskustvo jer najbitnije je da je nama ugodno i da sve ovo zavrsi s bebicom u rukama. Savjet i necije iskustvo dobro dode ali nije presudno
😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
I dr. Strelec je imao afera ali ne sudim ga po tome. Hvala Bogu covjek je iz toga izasao jaci bilo kako bilo, ja mogu suditi po onome sto sam iskljucivo ja prozivjela. Nisu mi se te neke stvari svidjele ali boze moj ima rjesenja- otici dalje 🤷🏼♀️ nit je do bolnice nit njegove afere vec jednistavno sve ono sto sam navela. Mene nista ovdje nije prepalo da mjenjam bolnicu, iskustva volim cuti i misljenja ali nisu presudna. Da on meni pase nebi me nista natjeralo da odem, a posto mi ne pase pristup tudja misljenja mi dodju kao ohrabrenje jer sam inace malo plasljivija 😂 svaka od vas koja ima iskustva kaze i sama da je bitno da se osjecate ugodno i da sve mozete pitati doktora, ja taj osjecaj nisam imala u ovih godinu dana i nekoliko vidanja s njim. Ali uplasio me nitko nije. Eto s mog stajalista ako se misli na ove price o petrovoj, kurjaku itd. Hocu reci da svugdje ima svega ali treba gledati prvenstveno vlastiti osjecaj, vlastito iskustvo jer najbitnije je da je nama ugodno i da sve ovo zavrsi s bebicom u rukama. Savjet i necije iskustvo dobro dode ali nije presudno
Moj covjek 💪💪odmori se o pripremi za svoju bitkicu na kraju je beba 😚😚😚🍀🍀🍀🤞🤞
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Sortiraj odgovore
Najstariji