Multigyn actigel sam i ja prije koristila i stvarno je odlican za sprjecavanje. Totalno cu si ga i ja uvest 😬
Mislila sam cak o onom lactigyn kapsulama jeli kome pomagalo?
Ja cu u postupak nadam se kroz 12 mjesec,trebam sad ponovit briseve radi ove infekcije pa cemo vidjeti sta dalje. 💪💪🙏❤
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
DOMLeon ajme uzas…
🤷♀️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Multigyn actigel sam i ja prije koristila i stvarno je odlican za sprjecavanje. Totalno cu si ga i ja uvest 😬
Mislila sam cak o onom lactigyn kapsulama jeli kome pomagalo?
Ja cu u postupak nadam se kroz 12 mjesec,trebam sad ponovit briseve radi ove infekcije pa cemo vidjeti sta dalje. 💪💪🙏❤
Jel znas kakva infekcija ?il je tek trebas potvrdit brisevima?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Toliko me razljutilo povlačenje ove teme na forum koja je jedinstvena, "prastara", najgora moguća, općepoznata i spomenuta čisto radi uvođenja straha u pacijenticama državnih bolnica, ne razmišljajući da upravo u takvim bolnicama postoji 10 asistenata na aspiraciji, za razliku od privatnih klinika koje su puno podložnije raznim manipulacijama, da mi se eto digao tlak na 160 i ne želim više dolaziti na forum i čitati takve gluposti.
Pa zašto unositi nemir na ovaku osjetiljivu temu forumu, čemu takvi radikalni stavovi i generaliziranje cijelih ustanova radi nečije liječničke pogreške? A i to mi je upitno više nakon što kako neki povezuju stvari i donose zaključke...
Držim fige da ti nisu zamijenili stanice u prilikom oplodnje, jer eto događa se... To je ta spika i način ponašanja.
Nek je svima sretno, ja se moram povući🙈
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Toliko me razljutilo povlačenje ove teme na forum koja je jedinstvena, "prastara", najgora moguća, općepoznata i spomenuta čisto radi uvođenja straha u pacijenticama državnih bolnica, ne razmišljajući da upravo u takvim bolnicama postoji 10 asistenata na aspiraciji, za razliku od privatnih klinika koje su puno podložnije raznim manipulacijama, da mi se eto digao tlak na 160 i ne želim više dolaziti na forum i čitati takve gluposti.
Pa zašto unositi nemir na ovaku osjetiljivu temu forumu, čemu takvi radikalni stavovi i generaliziranje cijelih ustanova radi nečije liječničke pogreške? A i to mi je upitno više nakon što kako neki povezuju stvari i donose zaključke…
Držim fige da ti nisu zamijenili stanice u prilikom oplodnje, jer eto događa se… To je ta spika i način ponašanja.
Nek je svima sretno, ja se moram povući🙈
Auroraaa nemoj se zivciraat 🤰❤️🙏🙏
Ja to sve tak sad pročitala 🤦🏽♀️
I za mog doktora se svasta pisalo al meni je super i briga me.. 🤷🏽♀️
Slazem se s tobom da ne treba unosit strah medu cure koje su i ovako isprepadane od svega..
Cure moje morate znat da u svakom žitu ima kukolja i da će nekom vas doktor bit odvratan, a vama ce bit najbolji na svijetu..naružajte se strpljenjem i pozitivom i samo hrabro do cilja 💪🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Aurora od goreg napravila si još gore 🤣sad si nas iz privatnih klinika usosila. Gle ja to uopce ne gledam tako nadam se da se sa tim ne manipulira i njima na dušu mi na to ne možemo utjecat. Druga stvar smatram da dobre privatne klinike to pogotovo nebi raddile iz razloga sta bi onda se davale svima jajne stanice najbolje oa bi tu uspijeh oplodnje bio 98 %
Jebiga usle smo u ovo na rizik i ne želim o tome razmisljat uopće. Samo želim rodit živo i zdravo dite a da genetski pripada i pripadat će meni i mužu.
Gle jbga ajmo onda ovak svaki put kad nas uspavaju, bilo u provatnoj bilo u drzavnoj bolnici, mogu nam "ukrast" jednu jajnu stanicu..kao da bi mi to znale..ali kud bi mi dosle kad bi isle s takvim stavom u postupak..i ovako i onako psihički pucamo i bez nepotrebnih informacija...
Imali smo ovdje i cura koje su išle privatno pa nisu zadovoljne..jbgaa svako bira i ide di njemu paše..ima cura koje su otišle iz Osijeka jer nisu zadovoljne..ja nemam ruznu riječ za njih, meni su super..i to je jednostavno tamo..
Dobro si rekla usle smo u ovo i idemo hrabro do cilja, a to je zivo i zdravo dijete...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sretno cure 🤞
Ribic23.11 treća beta
Leky23.11 aspiracija
Princepessa0079 tt 23.11 uzv
Bokic,
Evo i mene nakon cjelodnevnog spavanja 🙃 ne znam da li je ova mucnina od aspiracije ili anestezije ali evo sad je popustila. Od 4 folikula 2 su bila puna, u petak transfer 🙏👣🤰
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sretno cure 🤞
Ribic23.11 treća beta
Leky23.11 aspiracija
Princepessa0079 tt 23.11 uzv
Bokic,
Evo i mene nakon cjelodnevnog spavanja 🙃 ne znam da li je ova mucnina od aspiracije ili anestezije ali evo sad je popustila. Od 4 folikula 2 su bila puna, u petak transfer 🙏👣🤰
Supeer 🙏💪
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Pozdrav😘😘 javljam se sa svojom pričom nadam se da netko čita.
Bit cu kratka,nadam se😂😂. upravo sam jucer ušla u 5. Postupak MPO. Prebacila se iz Vuk Vrhovec u BetaPlus kliniku. Trenutno sam pacijentica dr.Dmitrovic. O razlozima prebacivanja iz VV radije nebi,not my cup of tea. Tamo me vodila dr. Pavan Jukić.
Moji nalazi su savršeni. Apsolutno svaki a napravila sam ih milijun. Suprugova sperma zamrznuta srednje do dobre kvalitete.
2 prirodna ciklusa CLOMIFEN
2 stimulacije GONAL
Svaki put 4-5 folikula,dobivena 2 embrija,svaki put transfer,ALIIIII BETA ❌.
Ovaj put decapeptyl i puregon komb.
Eto,ukratko my story. Iskusna u MPO neiskusna u ovom forumu precudnoo.
Jeli netko primao ovakvu kombinaciju terapije? Pozzzzzz❤️❤️
Pozdrav😘😘 javljam se sa svojom pričom nadam se da netko čita.
Bit cu kratka,nadam se😂😂. upravo sam jucer ušla u 5. Postupak MPO. Prebacila se iz Vuk Vrhovec u BetaPlus kliniku. Trenutno sam pacijentica dr.Dmitrovic. O razlozima prebacivanja iz VV radije nebi,not my cup of tea. Tamo me vodila dr. Pavan Jukić.
Moji nalazi su savršeni. Apsolutno svaki a napravila sam ih milijun. Suprugova sperma zamrznuta srednje do dobre kvalitete.
2 prirodna ciklusa CLOMIFEN
2 stimulacije GONAL
Svaki put 4-5 folikula,dobivena 2 embrija,svaki put transfer,ALIIIII BETA ❌.
Ovaj put decapeptyl i puregon komb.
Eto,ukratko my story. Iskusna u MPO neiskusna u ovom forumu precudnoo.
Jeli netko primao ovakvu kombinaciju terapije? Pozzzzzz❤️❤️
Pozdraav 🤗 nemam iskustva s tim ali mozda neka od cura tu zna...sredi si potpis i druzi se s nama ako zelis 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji