Drage moje, kod mene se isvjedak ne smiruje. Sad mi dr izbacio cyclogest, rekao da uzmem 4 tbl popodne duphastona i 2 na večer. Sada čekam daljnje upute jer mi nije jasno pijem li ujutro išta duphastona ili ne. Ne sviđa mi se ovo uopće. U 4 tranafera ovo mi je prvi put da se dešava i da uopće koristim duphastone. Jeli koja imala sličnu situaciju? Ili sam ja stvarno naopaka da ništa ne ide kako treba 🙈😭
🧔🏻♂️33 , 🙍♀️33
03/2019 IVF-ICSI Podobnik
03/2019 ET - beta 0 ❌
05/2019 - FET beta +
02/2020- STIGLA CURICA 💗
11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
03/2024 - MPO Alea Fertility
04/2024- FET u čekanju 1❄️
23.04.-FET
06.05.- Beta 🤞🏻❌
09/2024.- 3. MPO
02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚
Drage žene u ponedjeljak mi je FET.Radi pcos jajnika i moguce hiperstimulacije do koje nije doslo je odgoden transfer.Nazalost tek mi je prije 3 dana uspjela dobro vidit da se jajovodi pune tekucinom tokom ovulacije radi klamidije od prije 12g koja ih je doslovno satrala.Receno mi je da ako sad ne uspije FET jer postoji mogucnost da ce jajovodi tekucinom isprat embrij da bi trebala ic na operaciju uklanjanja jajovoda.Ima li tko iskustva sa tom operacijom?Je li netko uapio zatrudnit a da su jajovodi bili osteceni?Kakve su inace sanse kog FET-a ako je maternica uredna.Hvala
Drage žene u ponedjeljak mi je FET.Radi pcos jajnika i moguce hiperstimulacije do koje nije doslo je odgoden transfer.Nazalost tek mi je prije 3 dana uspjela dobro vidit da se jajovodi pune tekucinom tokom ovulacije radi klamidije od prije 12g koja ih je doslovno satrala.Receno mi je da ako sad ne uspije FET jer postoji mogucnost da ce jajovodi tekucinom isprat embrij da bi trebala ic na operaciju uklanjanja jajovoda.Ima li tko iskustva sa tom operacijom?Je li netko uapio zatrudnit a da su jajovodi bili osteceni?Kakve su inace sanse kog FET-a ako je maternica uredna.Hvala
Pozdrav ovaj vol se ne koristi baš,puno ranije ćeš dobiti odgovor na vol. 8😊
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Pozdrav dame, dali ima koja da je trenutno u tretmanu?
Pozdrav Daja12, ja sam u postupku trenutno, odradila 1. AIH ima tjedan dana i sad čekanje rezultata,jesi ti u kojem postupku?
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Pozdrav zenice, do sada smo pokusavali normalno zaceti ali nije islo. Muz uradio spermiogram uredan, ja imala problema sa hormonima , sad je uredu. Od iduceg ciklusa trebala bih poceti sa uzimanjem klomifena ali moja vjestica nikako da dodje. Vec 2 mjeseca sam bez M nadam se da ce ubrzo doci. Test sam radila bio negativan. Nova sam na forumu pa me zanima da li je jos neka na klomifenu i koliko cesto klomifen uspijeva uopste?
Bok cure,
Zna li netko jel bas obavezno biti nakon mbriotransrera na bolovanju?
Moj posao nije tezak, a i ne bih kolegicama govorila o postupku pa sam mislila normlano raditi,jer mi je i ginekolog rekao da samo na dan aspiracije preporucuje bolovanje,da imace me treba, a vidim da svi budu pa me zanima jel to zbilja potrebno ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji