Meni je smeđarenje bilo implantacijsko 11 dan od transfera, veliko krvarenje sa 6 +nesto tjedana trudnoće kao veliki izljevi od formiranja posteljice tad se isto vidilo da srce kuca. Kako su ti bete rasle?
Meni je smeđarenje bilo implantacijsko 11 dan od transfera, veliko krvarenje sa 6 +nesto tjedana trudnoće kao veliki izljevi od formiranja posteljice tad se isto vidilo da srce kuca. Kako su ti bete rasle?
Jutro!
Bete su se fino duplale, 20, 70, 200, 700
Juce je bila 12878, taman kako treba biti. U petak vadim novu i idem ponovo na ultrazvuk.
Jutro!
Bete su se fino duplale, 20, 70, 200, 700
Juce je bila 12878, taman kako treba biti. U petak vadim novu i idem ponovo na ultrazvuk.
Držim fige da bude sve ok 🙏javi kako je prošlo, misli pozitivno ❤️❤️
Fifi je si bila kod dr na pregledu?
Jutro! Nisam stigla do pregleda, imala sam strasne bolove i završila sam na hitnoj laparoskopiji i kiretazi. Imala sam veliku cistu na jajniku koja se rotirala i stvarala bolove. Jajnik su mi sačuvali.
Hvala sto brineš… ❤️
konacno smo i mi krenuli u postupak, jutros piknut prvi Gonal, sutra UZ i onda sve po redu.
A sta je sa bebicom 😔
Kiretaza :-(
A joj 😔 bas mi je žao, bit ce drugi put treba vjerovat ni meni nije uspilo bas brzo
Pozdrav žene lavice,
Ponovno se uključujem u razgovor i u nastavak borbe za svima istim ciljem.
Da odmah čestitam svima na plusicima i velikim betama, a ostalima želim puno sreće i strpljenja u novim Ivf pokušajima…
Imala sam FET jučer, odnosno 4.7., te sam na terapiji utrogestanima, estrofemima i sutra si pikam dectapeptyl.
Ima li još koja cekalica bete ovdje i kako se psihički nosite sa procesom čekanja?
Meni je tek prvi dan, a mogu misliti da će mi biti sve teze do ishoda i vađenja bete..🫣
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji