AuroraB cestitke tebi i tati na djevojcici, uzivajte 🤗
I ja sam danas imala UZ, na desnom jajniku 5,6 folikula promjera 11-13 mm, na lijevom samo jedan od 6 mm, kaze dr nista od njega…
Nisam do sada znala da taj lijevi strajkuje, eto to sam u stimulaciji otkrila, ili je to samo ovaj ciklus 🤷♀️
I dalje se pikam sa Gonal F od 225+Cetrotide od juce, kontrola u utorak
Dakle, Kacusha I J_b, osim sto se pratimo vremenski, slican nam je broj i folikula, neka nam je sretno svima 🤞
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Curke, samo da vam na brzinu javim, moje mekano i drago klupko sreće, naša djevojčica je stigla jučer ujutro ❤🧡💛💚💙💜 Borite se, ne odustajte, budite hrabre.. Hvala vam na svemu😚
Čestitam od srca tebi i mužiću ❤️ brz oporavak, mazite se i pazite 🥰 nadam se da je prošlo sve ok 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
I ja sam danas imala UZ, na desnom jajniku 5,6 folikula promjera 11-13 mm, na lijevom samo jedan od 6 mm, kaze dr nista od njega…
Nisam do sada znala da taj lijevi strajkuje, eto to sam u stimulaciji otkrila, ili je to samo ovaj ciklus 🤷♀️
Dakle, Kacusha I J_b, osim sto se pratimo vremenski, slican nam je broj i folikula, neka nam je sretno svima 🤞
Bome i moj lijevi ovaj put zakazao isto samo jedan 😂💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Aurora čestitam od ❤️ na curici!
Cure koje ste krenule u nove postupke, sretno i držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja se nisam dugo javljala, pratim ali ne pišem cesti.
Jučer bila na uzv (8+2), beba napreduje u skladu sa svime, ali imam hematom i to me sad muči.
Kaze dr da nije strašno, da je na dobrom mjestu i ne ugrožava plod tako da se nadam da će biti sve u redu. Nastavljam utrogestan, moram mirovati, kontrola u srijedu čisti da vidi kako se kreće situacija s hematomom.
Cure koje ste imale hematom, koliko ste mirovale? Mislim, jeste li baš ležale cijele dane ili ste ipak nešto radile, bar osnovno?
Ne znam više kako se ponašati, baš sam u strahu..
Vjerojatno je do ciklusa jer je meni inace uvijek desni slabiji. Kako bude bit ce, ne mozemo bas na to utjecati 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Vjerojatno je do ciklusa jer je meni inace uvijek desni slabiji. Kako bude bit ce, ne mozemo bas na to utjecati 😘
Moze biti da je do ciklusa, a bas su i ti lijevi jajnici nasi nekakvi, nasli sad “zakazivati” kad ih lijekovima forsiramo da daju svoj maksimum 😀
Bice ipak na kraju dobro, vjerujem 🙏😘
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Neka budu pravi 🙏 i meni je doktorica na pregledu rekla kad je antralce gledala da je bolji desni, a ja uvijek lijevi osjetim kad je ovulacija. A ja sam uvik sve nade ponadala u lijevi 😂😂 Vidit ću bas kako ce reagirati u stimulaciji.
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Polagala a ne ponadala 🙈
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Aurora čestitam od ❤️ na curici!
Cure koje ste krenule u nove postupke, sretno i držim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja se nisam dugo javljala, pratim ali ne pišem cesti.
Jučer bila na uzv (8+2), beba napreduje u skladu sa svime, ali imam hematom i to me sad muči.
Kaze dr da nije strašno, da je na dobrom mjestu i ne ugrožava plod tako da se nadam da će biti sve u redu. Nastavljam utrogestan, moram mirovati, kontrola u srijedu čisti da vidi kako se kreće situacija s hematomom.
Cure koje ste imale hematom, koliko ste mirovale? Mislim, jeste li baš ležale cijele dane ili ste ipak nešto radile, bar osnovno?
Ne znam više kako se ponašati, baš sam u strahu..
Hej, ja sam ti imala hematom sve do 10 tt, ja sam bila 2 puta prokrvarila pa sam stvarno strogo mirovala, iako je meni dr reko da ne moram bas strogo stroga slobodno malo prosecem radi cirkulacije, kako je beba rasla tako se i on smanjivao i samim time je postajao manje opasan pa sam ja lagano malo pocistila, skuhala, ali se nisam saginjala i isla u nikakav cucanj. Nemoj se uplasit ako vidis malo smedarenja ili krvarenja to ti se hematom cisti i prazni. Sretno ❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Neka budu pravi 🙏 i meni je doktorica na pregledu rekla kad je antralce gledala da je bolji desni, a ja uvijek lijevi osjetim kad je ovulacija. A ja sam uvik sve nade ponadala u lijevi 😂😂 Vidit ću bas kako ce reagirati u stimulaciji.
I ja se nadam da ce barem jedan od njih biti TAJ ❤️
I ti uskoro kreces, navijam da na oba jajnika bude dovoljno dobrih folikula🤞🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Sortiraj odgovore
Najstariji