Cure, ja sam vas malo pogubilaČitam vas svaki dan, ali jednostavno nemam vremena sjesti i natipkati nešto, a sad je već baš puno vremena i prošlo od mog zadnjeg komentara. Idemo na more idući tjedan malo, pa pokušavam poriješavati sve da mogu u miru, pa sve 4 u zrak.
Mi smo danas bili na pregledu, sve je super! Borna je na 1661g, glavom visoko u rebrima, klepeće veselo nogicama po maminom mjehuru. Ja sam isto ok. Za sada mogu reći - trudnoća za poželiti , neka je svima tako i neka tako i ostane. Idući pregled je 04.07. Puse svima 😘
Mišaaaaa❤️! Ma nama je bitno da se ti javis s vremena na vrijeme i napišeš nam kak napredujete🥰...
Borna je veeeliki dečko 💙! Bravo!😍
Uživajte na moru i dobro se odmorite❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Roxy, Petra hvala vam cure 😘😘
Miss_Ivy kako vrijeme brzo prolazi, Borna je vec veliki. Kada sam operirana i pratila forum nakon prvog ivf-a, sjecam se tvojih beta i evo vec 30+ tt. Uzivajte na moru 🤗
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Ja sam danas bila na UZV (10+3/7 tt). Ipak su mo-bi jednojajcani blizanci (sto je malo bolje nego mo-mo kako je prvotno izgledalo u smislu malo manje mogucih komplikacija). Preslatki su, rastu, srceka kucaju ❤️❤️, veseli, mrdaju. Osjecaj fenomenalan. 😍
Iduci UZV za 4 tjedna (ne znam tocan termin)
Prekrasno Linda 😍😍 uzivaj sa svojim bebicama ❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Miss Ivy Borna je vec veliki djecak 😍💞 uzivaj i odmori se na moru..
Petra hvala ti, budem se na vrijeme pripremila 😁 😘😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Evo samo da se javim, sve je ok na UZV nema nikakav hematom, najvjerojatnije je to spajanje zila i dok se to se poslozi moze biti jos krvarenja, nadam se da nece vise jer cu na psihijatriji zavrsit 🤦🏻♀️ Mali je zivahan sve u 16, jedva ga je polovila 🤭 cerviks zatvoren, T oblika. Eto ukratko to je to. Hvala vam cure na podrsci i na lijepim rijecima ❤️
Znala sam da ce bit sve u redu 🙏❤️uglavnom od te traume koju sam imala hodala sam po kući i skidala hlače i virila malo malo u njih jer iza 12 tjedna ti kreću malo obilniji iscjedci kao da si se upiškila i onda petam gradom i lovi ne panika ajmee sta ako je krv... Virila sam u gaće 3663782x dnevno imala sam ptsp od krvarenja, i nakon toga sam jos znala nakon pregleda pa sutradan imat smeđarenje tako da bas me satravalo to u trudnoći al sad ce ti se to smirit.
Afroditajedini put kad sam to sve koristila 2 mj i isla u postupak sam imala 10 stanica, za moj amh čudo i tada sam ostala trudna. Smrzlici mi se nisu primili, pa cu sad sve ispocetka isti sistem - pa da vidimo jel to stvarno carobna formula ili samo treba puno srece. Mislim da ne moze skoditi sigurno, pogotovo maticna mlijec.
Ja uzimam matičnu mliječ, prenatalne i magnezij. Gledala sam danas ovaj solgarov koenzim Q10, i cijena nije mala pa razmišljam treba li mi uopće. Doduše nisam još imala ni jedan ivf ali znam da se s mojim AMH treba dobro pripremiti jer ipak je to preko HZZO-A ograničeno sa postupcima.
Nutri nano je skup jer je valjda proizveden nekom modernijom tehnologijom i bolja je absorpcija u tijelu... ja sam ga isto pila prije zadnjeg IVF-a, po preporuci mpo doktorice.
Ali imaš Ubiquinol koji je jeftiniji pa ga naruči s neta ili uzmi ako imaju po ljekarnama nešto slično (znam jer su uzimale su neke cure s foruma, ja nisam). Svakako, Solgarov moraš baš preko interneta naručiti.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
NanaJ faala bogu da je sve ok 💪🏻💗
Anci, Meto, Miss Ivy ❤
Svima u svim fazama sreetno 🤗
💛🧡
Sunny ne piše ništa,samo to što sam napisala .
J_b ma bila sam i u 1 mj pa nije bilo uspješno.
Pratim te, nadam se da će ti ovaj biti uspješan.
Razumnama nezgodno mi je jer nisam iz Zg i zbog posla i godišnjeg, bolovanja i onda da riskiram da ne dođem do transfera.Kad ćeš ti opet u postupak ?
Ja se pripremam za transfer. Već mi je 7dc. Nadam se da će transfer biti 20.6. Planiram opet na bolovanje jer u ova 4 dana koliko sam se vratila na posao srce me počelo štrecati. Kao neko probadanje u prsima. Strašni su međuljudski odnosi... Npr kolega je rekao kolegici koja stalno priča o svom djetetu da joj je jedini uspjeh u životu to što je mama 😱...
Neda mi se biti u toj atmosferi nakon transfera. Dogovorila sam se sa mužem da idemo na vikendicu barem 10 dana... Budemo šetali i uživali...
Što se psihe tiče, full sam pozitivna i nadam se najboljem ali tu i tamo mi prođe kroz glavu da mi je ovo četvrti transfer u ovoj godini i bojim se neuspjeha. Ne bojim se ja borbe i to što me možda čeka još koja stimulacija ali me strah da više nikada neću ostati trudna i da je to to od mene. Puno se molim Onome koji sigurno ima srce za ispružene ruke.... Šprica si d vitamin po Slavicinom savjetu. Uzimam i magnezi i vitamin e...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sunny ne piše ništa,samo to što sam napisala .
J_b ma bila sam i u 1 mj pa nije bilo uspješno.
Pratim te, nadam se da će ti ovaj biti uspješan.
Razumnama nezgodno mi je jer nisam iz Zg i zbog posla i godišnjeg, bolovanja i onda da riskiram da ne dođem do transfera.Kad ćeš ti opet u postupak ?
Ja se pripremam za transfer. Već mi je 7dc. Nadam se da će transfer biti 20.6. Planiram opet na bolovanje jer u ova 4 dana koliko sam se vratila na posao srce me počelo štrecati. Kao neko probadanje u prsima. Strašni su međuljudski odnosi… Npr kolega je rekao kolegici koja stalno priča o svom djetetu da joj je jedini uspjeh u životu to što je mama 😱…
Neda mi se biti u toj atmosferi nakon transfera. Dogovorila sam se sa mužem da idemo na vikendicu barem 10 dana… Budemo šetali i uživali…
Što se psihe tiče, full sam pozitivna i nadam se najboljem ali tu i tamo mi prođe kroz glavu da mi je ovo četvrti transfer u ovoj godini i bojim se neuspjeha. Ne bojim se ja borbe i to što me možda čeka još koja stimulacija ali me strah da više nikada neću ostati trudna i da je to to od mene. Puno se molim Onome koji sigurno ima srce za ispružene ruke…. Šprica si d vitamin po Slavicinom savjetu. Uzimam i magnezi i vitamin e…
Uvijek se makni od stresa koliko mozes. Nema kraja dokle god ima sanse, samo ustrajnost na ovom putu. 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Missivy Uzivaj i odmori se na moru i puse velike Borni ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji