MakiST uzimam svaku noc pred spavanje magnezij direkt, pomoci ce sigurno koliko toliko. ❤❤❤
Vjeko ti nosis neke lijepu vibru 😍😍 pa reci cu da je sve to i meni zbog bebice, kao i tebi 🙏❤ btw top ti je ta druga beta 🌸🌸
Stela ma ja sam ti hodajuca pozitivnost, ne dam misliti da se nece primiti, samo ovaj put na pravo mjesto 😁❤❤ Vec sam si isplanirala aktivan vikend, a ostale dane svakako idem na posao, okupirana cu biti skroz da nemam kad puno misliti..... aliiiii istina je da krizam dane na kalendaru do testa i bete 🤭🤭🤭 Nestrpljivko 🤪🤪
Nika drago mi je da ste curka i ti dobro 💕💕
Petra kako si ti 😘
Medenko drago mi je da je sve u redu, uzivaj ❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Ja sam opet prokrvarila, sinoc nesto sitno bila na pregledu sve je bilo dobro, nikakav hematom nije naden. Sad sam opet prokrvarila i to obilnije, rekli su da ako se bude pojacavalo da dodem, popila sam 4 tbl dupastona i sad cekam da vidim sta ce se desit 😭 ja sam luda. Rekli su da je moguce da se spajaju zile na posteljici pa je do toga, ima netko iskustva a tima da je sve zavrsilo doso. Ja vise ne mogu ove stresove 😭😭😭😭
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Da se javim 🙃 Krumpirići pojedeni (uz ostalo) 🙈 1 pahuljica je u meni i sad čekanje 🤞🥰❤
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Draga Nanaj zaista se nadam da će krvarenje stati❤️... Mogu samo zamisliti kolko si uplašena i na izmaku snaga❤️. Nemam iskustva s žilama posteljice, ali mogu ti reci da kad sam ja prvi puta prokrvarila, isto uopće nisu vidjeli otkuda krv dolazi. Ni na hitnoj, niti u Petrovoj... Na kraju se ispostavilo da je i tada bio hemtom, ali vjerojatno jako jako mali... Tako da evo drzim palceve da je neki mali, mali hematomčić koj se pojavio,iscurio i više te neće mučiti. Grlim❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Dreamer❤️! Sretno, najsretnije! Nek se primi mala pahuljica 🥰🤞🍀!
Iman pupice nestrpljivice❤️, ja sam dobro, hvala na pitanju🥰... Na zadnjem pregledu su mi rekli da mi je posteljica jako nisko pa nek usporim i zabranili nam odnose. Na kaj sam se ja nasmijala od srca jer ne mogu sporije od ovoga, a zadnje odnose smo imali tam prije feta🤭🙈.
Kad ti planiras piškit prvi testic?
I gdje nam je Miša Ivy❤️?
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure, ja sad dala sebi Cetrotide. E pa, morala je biti neka drama :D kad sam se ubola, kao sto pise u uputstvu, povukla sam klip malo nazad i nije se pojavila krv te sam ubrizgala lijek. Medjutim, kad sam izvukla spricu, vidjela sam da ima vrlo malo krvi na dnu a i na potkosulji mi je ostala kapljica, sad kad sam pogledala. Vjerovatno sam samo kapilarcic neki pogodila ali ima li neka da joj se to desilo i da je prezivjela 😂
Neće ti nista bit to je normalno
Ja sam opet prokrvarila, sinoc nesto sitno bila na pregledu sve je bilo dobro, nikakav hematom nije naden. Sad sam opet prokrvarila i to obilnije, rekli su da ako se bude pojacavalo da dodem, popila sam 4 tbl dupastona i sad cekam da vidim sta ce se desit 😭 ja sam luda. Rekli su da je moguce da se spajaju zile na posteljici pa je do toga, ima netko iskustva a tima da je sve zavrsilo doso. Ja vise ne mogu ove stresove 😭😭😭😭
Ta sam imala sam očajna 3 izljeva mislila sam da je gotovo.... Na kraju od formiranja posteljice... Koji si tjedan?
Ta sam imala sam očajna 3 izljeva mislila sam da je gotovo…. Na kraju od formiranja posteljice… Koji si tjedan?
12+2, od opocetka sam se borila sa hematomom imala jedan veci izljev krvi. U srijedu imala mini anatomy dr vise nije vidjela hematom, jucer prokrvarila izmedu smedeg i svjezeg otisla na hitnu sve savrseno hematoma nema. Sad prije sat vremena prokrvarila bas sveza krv nesto tipa kao pocetak menge i evo za sad se skroz smirilo, nema trenutno nicega. Da li se ovaj prijasnji hematom koji se smanjio da je bio nevidljiv na UZV a sad je bas do kraja iscurio jer sam jucer bas dosta setala ili se spajaju te zile a na ono najgore necu ni pomislit. Luda sam od svega nikako da se smiri sve i da pocnem uzivat 😭
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Draga Nanaj zaista se nadam da će krvarenje stati❤️… Mogu samo zamisliti kolko si uplašena i na izmaku snaga❤️. Nemam iskustva s žilama posteljice, ali mogu ti reci da kad sam ja prvi puta prokrvarila, isto uopće nisu vidjeli otkuda krv dolazi. Ni na hitnoj, niti u Petrovoj… Na kraju se ispostavilo da je i tada bio hemtom, ali vjerojatno jako jako mali… Tako da evo drzim palceve da je neki mali, mali hematomčić koj se pojavio,iscurio i više te neće mučiti. Grlim❤️…
Nekako se i ja nadam da je tako, jer je prosli tjedan hematom bio jos vidljiv, doduse nasprem bebe jako mali oko 10 mm, u srijedu nije bilo nicega na kontroli. Mozda se toliko smanjio da ga se na UZV nije moglo vidjet a da je sad iscurio do kraja jer sam jucer bas dosta setala. Na ono najgore ne zelim ni pomisljat 😭
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Sunny ne piše ništa,samo to što sam napisala .
J_b ma bila sam i u 1 mj pa nije bilo uspješno.
Pratim te, nadam se da će ti ovaj biti uspješan.
Razumna ma nezgodno mi je jer nisam iz Zg i zbog posla i godišnjeg, bolovanja i onda da riskiram da ne dođem do transfera. Kad ćeš ti opet u postupak ?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji