Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iman
    10. Lipanj 2022. 10:35

Dreamer sretno, najsretnije ❤🙏🌸
    Vjeko ❤❤❤❤ cestitke na beti  Aries hvala vam curke ❤❤ 
    Sani i ti ibrzo kreces, drago mi je da je suprug bolje 😘
    Stela da TSH bude bombona 🙏❤❤❤😘
    Svim ostalim curama sretno danas.. 🌸💕
    _____

Curke heeelp.. Je li moguce da mi utrogestan izaziva vec mucnice, od jutros mi je muka.. na to sve donji dio ledja me ubija i imam konstatno grceve kao pred ciklus... najgore je da sam pocela sebi traziti simptome 2 dan 😅😅 narednih 10 treba prezivjeti.. strah od neuspjeha radi svoje 🙄🙄

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

bejbe2018
    10. Lipanj 2022. 10:41

Stela_M

Panda, Roxy, Bejbe hvala vam cure 😚🤗🥰❤️
    Panda žao mi je što imaš takvog ginića doduše moj nije nešto ali je sestra top ona mi max izlazi u susret i da mi sve što trebam, i više od toga, bez pogovora što mi puno znači jer ne znam baš da bi mi dr opće toliko bila susretljiva 😁
    Bejbe2018 u kojoj si ti fazi? Kako je štitnjača?
    Roxy uskoro ti krećeš 😁 ako sve bude ok pratimo se samo meni vještica dođe krajem mj 😁❤️
    Kacusha neka nama dr. G donese sreću kao što je Ribić donio 😁🤗🥰❤️❤️❤️❤️🙏🤞 zab sam koliko je 💶 uzv?

ej , evo idući tjedan idem vaditi krv, jer čekam kad će doći na referentnu vrijednost, pa da mogu sve ostale nalaze izvadit.
    Sad mi je terapija svaki dan 175 i nadam se da će bit ok, da krenem dalje, sve mi čeka zbog štitnjače. 
    Od 3 mj. nisam u postupku, ali se osjećam kao da jesam.
    Baš mi se sve skupilo i upala u neku rutinu.
    Čitam sve ovdje ,ali nekako nemam elana za pisat nešto.
    Onda ćemo Stela skupa imat nalaze iduci tjedan, ja ću ili ponedjeljak ili utorak izvaditi krv.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

💜Medenko
    10. Lipanj 2022. 12:19

Evo cure samo da javim drugi uzv prošao super🤩..bebica izgleda super i aktivna je☺️obavljen i veritas i sad čekanje,peglanje živaca i sve ostalo što smo izgleda sve cure na ovom forumu dovele do savršenstva🙈
    Sretno svima koji nešto imaju od uzbuđenja sam više zaboravila..tko kada i sta🤦🏽‍♀️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Leptirek
    10. Lipanj 2022. 13:32

Sunny_🐣

Magnolija ajmeeeee 😍😍😍😍 pa čestitam 😍 koja divna prica 🥰 samo polako, korak po korak, sve znas. Aliiiii 🥰🥰🥰🥰🥰
    Leptirek super da je sve u redu 🥰 koliko si ti sad trudna i kad je iduci uzv?
    Sani kreces 🥰
    Kacusha bitno da su kvalitetne 😊🤞
    Tikvica ❤️ nadam se da ce biti brzo i bezbolno
    Ana26 dal ti pise na nalazu hetero ili homozigot uz navedene pretrage?
    Cure sretno u kojim god fazama bile 🥰🥰🥰

Sad sam u 12. tjednu, idući ultrazvuk 8.7. 😊

👩‍❤️‍👨33/33
    Ja AMH 8.7 pmol/L
    On sve ok
    3/22 IVF 4.4. aspiracija: 3 js ➡️ 3 oplođene ➡️ 9.4. transfer 1 blastice ☺️, 1 🐧, 13. dnt beta 2296, 16. dnt beta 8099

Afrodita06
    10. Lipanj 2022. 13:35

MakiST

Roxysvjezu maticnu mlijec (kupila sam od Pcelarstva Veber 2 doze), Coenzim Q10, Folate, Omega 3 (sve od Solgara) i štrcala vit D BetterYou sprej.
    Sad sam sve opet kupila i krecem sa boostanjem do jeseni 🤭

Ma kost jesi primjetila neko poboljšanje sa jajnim stranicama od kada koristiš matičnu mliječ? Koliko stanica dobiješ prosječno ako znaš? Sorry ako si već navela, nisam popratila.

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

• IvKa
    10. Lipanj 2022. 13:49

MakiST

Ivka mislim da cure s pcos piju jos i onaj gynositol ili inositol, iako nisam to proucavala posto nemam taj problem. Jesi li provjeravala inz.rezistenciju? Zna bit povezano sa pcos pa se dobije jos neki lijek.

Pijem gynositol i siofor za inzulinsku, al evo jos nista. Posto bi isli na inseminaciju trebala bih sad napraviti hsg jer bez toga nece da rade inseminaciju. Mada ne vidim smisao posto sam vec jednom ostvarila trudnocu. Zovem na tel u bolnicu da se narucim za hsg ali niko se ne javlja. Ako neko ima iskustva s tim u kbc split rado bi cula 😊

Pokusavamo od 9/2019
    1/2020 ureaplazma
    4/2021 histeroskopija polipa
    8/2021 trudnoca
    9/2021 missed ab.

• vjeko
    10. Lipanj 2022. 14:00

Iman meni je mučnina počela isto već drugi dan transfera. E sad, dal' je od utriča ili od bebe koja se primila, ne znam!! Ali, držim ti fige 🤞🍀
    Medenko drago mi je da je uzv prošao super, neka i dalje bude tako. Šta se tiče čekanja rezultata i živaca, imaš i nas ovdje pa ćemo skupa s tobom čekati. 
    Tikvica ja sam se pripremila sa tabletama protiv bolova i prije ovih sam popila te, da preduhitrim. Nekako sam se pripremila na najgore bolove pa kad nije bilo tako, bilo mi je lakše. I meni je bilo drago da sam bila doma jer mi je ipak lakše u samoći nego u bolnici. Iako, nisu mi ni spomenuli mogućnost ostanka. Kad ti ideš? 
    Roxy, kacusha hvala na čestitkama, dodati ću potpis kasnije tokom dana. 

Danas sam vadila drugu betu i nalaz je 1613!!! I više nego duplo. Sad čekati prvi uzv 

Stela_M
    10. Lipanj 2022. 14:20

Flowerson od Duphaston će cista otići a onda nema potrebe za vrkutom, anti bebi će to malo sve uspavati i za postupak odn fet si ko nova 😁🙈🥰🤗❤️
    Dreamer pupice neka se čvrsto primi 🤞🙏🥰🤗❤️
    Iman hvala ti 🥰 s utrićima je sve moguće 🙄🥺 nemoj si lošu vibru donositi znam da je teško probaj se s nečim okupirati narendih 10 dana🙏🤞❤️
    Bejbe2018 baš mi je žao što te zaj to govance od štitne držim fige da tsh bude top 🤞🙏❤️ a ja čekam dugo nalaze tak da neću niti znati idući tj kakav je tsh🤷‍♀️
    Medenko drago mi je da je sve ok 🥰🤗❤️
    Vjeko čestitam draga 🥰🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

annboleyn
    10. Lipanj 2022. 14:20

Cure, ja sad dala sebi Cetrotide. E pa, morala je biti neka drama :D kad sam se ubola, kao sto pise u uputstvu, povukla sam klip malo nazad i nije se pojavila krv te sam ubrizgala lijek. Medjutim, kad sam izvukla spricu, vidjela sam da ima vrlo malo krvi na dnu a i na potkosulji mi je ostala kapljica, sad kad sam pogledala. Vjerovatno sam samo kapilarcic neki pogodila ali ima li neka da joj se to desilo i da je prezivjela 😂

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

petra30
    10. Lipanj 2022. 14:47

Nika, Mrvica, Aries, Medenko, Leptirek sve dobre vijesti❤️🎉! Bravo mamasite❤️❤️❤️❤️!
    Vjeko čestitam na odlicnoj beti😍! Bome je trodupla💪😍!
    Dreamer pupiiceeeeeee❤️! Drzim🤞🤞🤞🤞🤞!❤️
    Tikvice grlim jako❤️!
    Annboleyn jaoooo mrzila sam Cetrotide🙈... Kaj se tiće krvi, ne sekiraj se, ja sam uvijek ubola u neku kapilaru i imala koju kapljicu🤭...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.