Sunny mislila sam na pregled odn konzultacije prije postupka 🤣 Kacusha sretno draga da sve bude tip top 🤞🙏❤️
Iman držim fige 🤞🤞❤️❤️❤️
Ribić nadam se da će I meni i Kacushi dr. G donijeti sreću kao I tebi 😁❤️
Hvala Stela a evo od zelje izgleda mi se ne da, sve neke prepreke 🤭🤭🤭 😘❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Roxy, Sunny, Anči ❤️❤️❤️
Anči po mojem iskustvu histeroskopija je ispala odlična odluka, a kod vas s azoo je još bitnije biti siguran da je s maternicom sve ok ❤️A ovo za cijenu Klomifena ne mogu vjerovati 😮 Bitno da trudnice s 5. djetetom bez dana radnog staža imaju sve pokriveno, mene to baš ljuti.
Sani ne mogu vjerovati za endometriozu, zbilja su doktori nemarni ako ti na tolikim ultrazvucima dosad nitko to nije vidio! Vama se isto zaredalo svega 🙈 Ali to ti tako ide pred dobitni postupak 💪🤭
MakiST PUPO, sretno! 🤞🤞
Iman ja sam ti imala endo 7,7 na prvom UZV na Estrofemu, isto mi je produljila za 4 dana i tad je bio 8,8. Meni se isto pokazalo da mi je u prirodnom ciklusu bolji (evo sad mi u jedan dan narastao sa 7,2 na 7,7), ali zadebljao se on dovoljno za FET, da te to ne brine, samo cikla, ananas i pivica (Miss Kozel preporučuje crni kozel 😁, ja uz hormone pijem Heineken 0.0) ❤️ ja sam dobro, malo me lovi paranoja kako sam prošli put ovulirala prije punkcije, a sad mi je punkcija kasno, 15. dan 🙈 samo u blagom nismo imali supresiju pa se nadam da bude sve okej s jajčekima do srijede 🤞🥰
Kachusa neće biti ciste! 🤗
Iris dobro da si otišla, miruj i pazi se ❤️
horvath ja nisam išla na bolovanje, mislim da prema zakonu imaš pravo na bolovanje od transfera do bete, a o ovom prije ovisi o susretljivosti ginekologa
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Panda, barby kako ste vi, dugo se niste javile?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Pozz. Imam jedno pitanje koje me bas muci. Imala sam transver 16.5 i radila sam test 10 dan i 12 dan nakon toga i oba su mi pokazala pozitivno.
Jutros sam morala napravit opet test,i pokazao je negativno,onda sam kupila jos jedan i drugi je pokazao negativno.
Jel ijedna od vas imala slicnu situaciju?
Roxy, Sunny, Anči ❤️❤️❤️Anči po mojem iskustvu histeroskopija je ispala odlična odluka, a kod vas s azoo je još bitnije biti siguran da je s maternicom sve ok ❤️A ovo za cijenu Klomifena ne mogu vjerovati 😮 Bitno da trudnice s 5. djetetom bez dana radnog staža imaju sve pokriveno, mene to baš ljuti.
Sanine mogu vjerovati za endometriozu, zbilja su doktori nemarni ako ti na tolikim ultrazvucima dosad nitko to nije vidio! Vama se isto zaredalo svega 🙈 Ali to ti tako ide pred dobitni postupak 💪🤭
MakiST PUPO, sretno! 🤞🤞
Imanja sam ti imala endo 7,7 na prvom UZV na Estrofemu, isto mi je produljila za 4 dana i tad je bio 8,8. Meni se isto pokazalo da mi je u prirodnom ciklusu bolji (evo sad mi u jedan dan narastao sa 7,2 na 7,7), ali zadebljao se on dovoljno za FET, da te to ne brine, samo cikla, ananas i pivica (Miss Kozel preporučuje crni kozel 😁, ja uz hormone pijem Heineken 0.0) ❤️ ja sam dobro, malo me lovi paranoja kako sam prošli put ovulirala prije punkcije, a sad mi je punkcija kasno, 15. dan 🙈 samo u blagom nismo imali supresiju pa se nadam da bude sve okej s jajčekima do srijede 🤞🥰
Kachusaneće biti ciste! 🤗
horvathja nisam išla na bolovanje, mislim da prema zakonu imaš pravo na bolovanje od transfera do bete, a o ovom prije ovisi o susretljivosti ginekologa
Ma bit će to dobro nece oni puknuti. I meni je bila punkcija 15 dc 🤞🍀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Pozz. Imam jedno pitanje koje me bas muci. Imala sam transver 16.5 i radila sam test 10 dan i 12 dan nakon toga i oba su mi pokazala pozitivno.
Jutros sam morala napravit opet test,i pokazao je negativno,onda sam kupila jos jedan i drugi je pokazao negativno.
Jel ijedna od vas imala slicnu situaciju?
Ja sam imala.. radila sam bila 9. dan i bio je pozitivan pa 12 dan isto pozitivan cak tamnija crtica je bila. Na kraju taj dan vadila betu i bila mi biokemijska 28.28. a da sam cekala još koji dan i radila opet test vjerojatno bi bio negativan. Onda sam se pokajala sto sam rekla muzu za te testove…bezveze smo se nadali. Sad ih radim samo radi sebe.
hvala ti puno pa si mi rekla. Evo 2 dana ludim,stalno trazim odgovore a ne nalazim ih.
ja sam radila danas nalaz krvi,sutra ce bit gotov,mada se ne nadam bas najboljim vijestima.
stalno mi se motalo po glavi da bi mogla bit biokemijska 😔
hvala ti puno pa si mi rekla. Evo 2 dana ludim,stalno trazim odgovore a ne nalazim ih.
ja sam radila danas nalaz krvi,sutra ce bit gotov,mada se ne nadam bas najboljim vijestima.
stalno mi se motalo po glavi da bi mogla bit biokemijska 😔
E i da naglasim. Ja jos nisam prokrvarila. Ni kapi krvi mi nije doslo.
Jel to normalno za biokemijsku? Vec mi 12 dana kasni menstruacija
Roxy, Sunny, Anči ❤️❤️❤️Anči po mojem iskustvu histeroskopija je ispala odlična odluka, a kod vas s azoo je još bitnije biti siguran da je s maternicom sve ok ❤️A ovo za cijenu Klomifena ne mogu vjerovati 😮 Bitno da trudnice s 5. djetetom bez dana radnog staža imaju sve pokriveno, mene to baš ljuti.
Sanine mogu vjerovati za endometriozu, zbilja su doktori nemarni ako ti na tolikim ultrazvucima dosad nitko to nije vidio! Vama se isto zaredalo svega 🙈 Ali to ti tako ide pred dobitni postupak 💪🤭
MakiST PUPO, sretno! 🤞🤞
Imanja sam ti imala endo 7,7 na prvom UZV na Estrofemu, isto mi je produljila za 4 dana i tad je bio 8,8. Meni se isto pokazalo da mi je u prirodnom ciklusu bolji (evo sad mi u jedan dan narastao sa 7,2 na 7,7), ali zadebljao se on dovoljno za FET, da te to ne brine, samo cikla, ananas i pivica (Miss Kozel preporučuje crni kozel 😁, ja uz hormone pijem Heineken 0.0) ❤️ ja sam dobro, malo me lovi paranoja kako sam prošli put ovulirala prije punkcije, a sad mi je punkcija kasno, 15. dan 🙈 samo u blagom nismo imali supresiju pa se nadam da bude sve okej s jajčekima do srijede 🤞🥰
Kachusaneće biti ciste! 🤗
horvathja nisam išla na bolovanje, mislim da prema zakonu imaš pravo na bolovanje od transfera do bete, a o ovom prije ovisi o susretljivosti ginekologa
Hvala ti Rainbow i ja se nadam da je okej, i da ce se endo jos zadebljati do petka. A jajceki budu ostali ne brini se, sve ce biti u redu 🤞❤😘🤭
Na kraju ce sve zaista biti u redu ❤❤ potrebno je puno strpljenja 🌸🌸
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
E i da naglasim. Ja jos nisam prokrvarila. Ni kapi krvi mi nije doslo.
Jel to normalno za biokemijsku? Vec mi 12 dana kasni menstruacija
Pa sad ne znam…ja dok koristi utrogestan nikad ne prokrvarim…tek kad prekinemo s njima nakon dva dana. I prvi dan menstruacije nakon par sati mi ispadne nešto kao ugrušak…išla sam razložiti ispadne kao neka posteljica bas tako izgleda. Ali to mi baš uvijek kad vracam blastice..a beta mi negativna.
E hvala ti puno na odgovoru. 😘
Ja koristim DUPHASTON,to je valjda isto.
Sutra cu sve znati..
Sortiraj odgovore
Najstariji