Iman samo papaj ali pazi da se ne zadeblja previše endo 😁😚❤️
Bejbe nešto si možda mijenjala od navika, stres ili prehrana pa je toliko pao recimo ja kada sam na go bila i redovito spavala pao je na 0,2 čim sam počela raditi otišao je u mj dana na 3,3 tako da nažalost na tu faking štitnjaču apsolutno sve utječe 🤦♀️ ja već godinama ne idem u bolnicu na kontrole nego odem privatno u polikliniku Leptir samo krv i uzv obavim preko Hzzo-a, što se tiče glutena nekome paše nekome ne, ne znači ako imas Hashimoto da odmah moraš gluten izbaciti ali ako ti sama osjetiš onda ga probaj reducirati barem dns ima hrpa zdravih recepata
😁😚❤️
Garawa lijep endo i folikuli su taman narasli kako treba 🤗😍❤️
Sunny baš je lijepo pročitati da uživaš u trudnoći i da nemaš tegoba 🤗🤗😍❤️❤️
Slavice gdje ćeš ljepšeg poklona nego uzv na rođendan 😚🤗❤️
Din Don žao mi je sunce, glavu gore i hrabro u nove pobijede druge nema 🙏😍😚❤️
Miss_Ivy prasac jedan lijepo nam Borna napreduje 😚😍❤️❤️
Tikvica žao mi je što se tako zakompliciralo to tvoje malo čudo je pravi borac baš kao i ti i neka tako i ostane 🙏🙏🙏😚❤️
Ribić gdje si? Kako si? 😚❤️❤️
Avocado drago mi je da si se javila I da si dobro, bude kontrola prošla savršeno uvjerena sam u to 🙏❤️😚❤️
Dashuri nisi nam se dugo javila, jel sve ok? Kako si?😚😍❤️
Sani kako si? Kako je mužek 😚😍❤️❤️❤️🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav ekipa, dugo me nije bilo… svi ste mi nepoznati 🙈
Imam neobičnu situaciju pa bi mi puno značio vaš komentar…
Nakon et 2 3dnevna embrija moje bete izgledaju ovako:
11.dnt 111
13.dnt 215
15.dnt 289
17.dnt. 861
Je li itko imao ovako nepravilan rast, a da je u konačnici dobro završilo?
Pozdrav ekipa, dugo me nije bilo… svi ste mi nepoznati 🙈
Imam neobičnu situaciju pa bi mi puno značio vaš komentar…
Nakon et 2 3dnevna embrija moje bete izgledaju ovako:
11.dnt 111
13.dnt 215
15.dnt 289
17.dnt. 861
Je li itko imao ovako nepravilan rast, a da je u konačnici dobro završilo?
Sve si radila u istom labu?
Možda je ovo lapsus ta 3.a pa su krivo napisali😜🤞..kad bi zanemario to, ostalo izgleda sve super🙏💃
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Ajme Tikvice bas mi je zao sto prolaziš kroz to.. nadam se da ce se ustabiliti sto prije i da ce sve biti okej ❤️ Drzim fige najjace!
Maltezer ja ti, nazalost, ne znam dati pametan savjet ili iskustvo.. jesu ti doktori sto rekli? Meni se cini da nije validan nalaz za 15 dnt… da je on bio oko 400, bilo bi to savrseno duplanje bete jer je 17dnt 800+. Moguce da je greška u labosu bila taj dan?
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Sve isti labos, samo sto sam tu predzadnju betu radila u subotu, a obrađivali su je tek jutros ( jer subotom nemaju tog nekog tko obrađuje )….nadam se da se tu dogodila pogreška . Je li uopće moguće takvo nešto?
Curke pozdrav, kao i mnoge, pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se registriram i oglasim ali konacno je dosao i na to red😃
Prema potpisima vidim da sam medju starijima ovdje, ako ne i najstarija🙈
Uglavnom, vodim iste borbe kao i vi i nadam se da cemo svi skupa skoro nunati nase bebe. Nisam jos bas uspjela poloviti sve skracenice pa nemojte zamjeriti ako sam nesto negdje pogresno napisala 😁
Zadnji ET sam imala 16.04. I dobili smo tri kvalitetna embrija, medjutim dan nakon transfera sam zavrsila u bolnici na dosta teskoj hitnoj operaciji (pred sepsu) 😞
Unatoc opcoj anesteziji, analgeticima, dugotrajnim antiobioticima i na cudo svih doktora ipak sam dobila pozitivnu betu koja se skolski duplala.
1. uzv 5+6 inicijalna prazna GV,
2. uzv 6+6 GV sa odjelom ZV i inicijalnim plodom 3-4 mm (slabije razvijanje)
3.uzv 7+6 jako sporo rastem i sad sam 5-6 mm, uvecana ZV i imamo srceko ali sporije kuca (bradikardija).
Novi uzv je za tjedan dana kada se nadam da cemo nadoknaditi sav ovaj zaostatak i da ce se srceko ubrzati odnosno unormaliti, sanse su nam 50/50. S obzirom na operaciju i sve iza toga, nije ni cudo 😞
Ovi tjedni iscekivanja su uzasno teski i mislim da sam na rubu snaga, ali nema druge nego i dalje se nadati da ce sve biti u redu🙏❤️
Vidjela sam da je i ovdje bilo cura kojima se sve sporije razvijalo pa vas molim info je li sve na kraju bilo u redu☺️
I da, s obzirom da se nakon operacije dosta zakomplicirao oporavak ispred mene je jos jedna operacija, koja sad radi trudnoce nije moguca ali nadamo se da cemo uspjeti izdrzati trudnocu i nakon poroda sve rijesavati kako bi se oporavila🤗☺️
Mi zene sve mozemo izdrzati🤗🥰
Danas sam 8+1 i iduci uzv je 28.05.🙏💪🏻
Svim curkama na forumu zelim svu srecu❤️
Tikvica želim ti najveću sreću i da tvoje malo čudo sve izdrži i hrabro opstane🙏🏽🍀 💜sretno na idućem uzv i sad ne preostaje ništa drugo nego molitva,nada i vjera..Sretno❣️ ❣️ ❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Emmapitam to jer onda ima smisla probati prirodni FET ako ti Estrofem škodi za endometriozu. Ja sam nakon muke po Estrofemu odlučila ako bude potrebno (za bracu ili seku jer će sad ovaj svježi transfer uspjeti :D) ići u prirodne FET-ove…
A neznam..nisam pametna. Nekako mislim uvik kad nema dodatne "droge" da nismo ništa napravili😂..pogotovo sto mi smiju vracati samo po jedan pa mi je dodatno manja šansa…aopet nije mi svejedno…Vidit cu sto ce mi dr sugerirati…nisam ni ovu betu još odradila a vec sam u jesenskim planovima🤪🤷🤓
Kakve je tebi smetnje radio Estrofem?🤔
Kakav je postotak uspjesnosti tih prirodnih FETova..ima li ovdje cura kojima je bio uspješan takav?
Moj je dobitni bio prirodan FET 💙 i drago mi je da je bio prirodni jer mi je već dosta hormona bilo...
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Eto, ja sam imala 2 prirodna Feta i jedan stimulirani i bio je uspješan zadnji prirodni. U stimuliranom mi je endometrij bio lošiji, 8 mm, a kod prirodnih 10.5 mm.
Prirodan se radi tako da se prati tvoj prirodan ciklus (moj recimo traje oko 33 dana), pred ovulaciju svaki dan ultrazvuk (folikulometrija), tako da se uhvati točan dan ovulacije. Kad folikul ode, počne se sa progesteronom i za 3 ili 5 dana imaš transfer (ovisi koliko su stari smrzlići).
Sretno! 🙂
Imala sam 2 Feta pa sam upoznata kako to ide🤓…ali drago mi je cuti da ti je bio prirodni uspjesni..i hvala ti sto si podijelila tvoju pricu💕
Moja dilema je ta dali to raditi sa Estrofemom ili bez..ako ne postoji problem zadebljanja endometrija?! Jer sam ja imala jedan sa i jedan bez toga. Pa nekako istražujem prednosti i nedostatke..ili da se bolje izrazim "važem"!😄…
Razbijam glavu i ubijam dosadu do bete🤷😂😜💃🤯
Joj, sorry , čitala sam sve, pa mi se valjda pomiješalo tko je što pitao. Da, kao što je Sunny rekla, ako se dobro zadebljava endometrij i nema problema s ovulacijom, po meni je prirodni ciklus uvijek bolja opcija. Znam da doktori vole estrofem, jer lakše sve prate, treba manje ultrazvuka, ali ja pak baš nisam vjerovala u taj jedan ciklus s njim. Mislim, ako tijelo radi što inače radi, bolje je spremno za bebu jer još dodamo naše hormone. Tako sam si ja to nekako objašnjavala. Ali ima cura kojima je uspio stimulirani, tako da je to vjerojatno individualno što je bolje.
Također imam endometriozu, pa smo i po tome slične. Osim što vidim da je kod tebe to baš veliki problem 🙁
Koje dodatne pretrage za problem s implantacijom si radila do sad?
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Emmapitam to jer onda ima smisla probati prirodni FET ako ti Estrofem škodi za endometriozu. Ja sam nakon muke po Estrofemu odlučila ako bude potrebno (za bracu ili seku jer će sad ovaj svježi transfer uspjeti :D) ići u prirodne FET-ove…
A neznam..nisam pametna. Nekako mislim uvik kad nema dodatne "droge" da nismo ništa napravili😂..pogotovo sto mi smiju vracati samo po jedan pa mi je dodatno manja šansa…aopet nije mi svejedno…Vidit cu sto ce mi dr sugerirati…nisam ni ovu betu još odradila a vec sam u jesenskim planovima🤪🤷🤓
Kakve je tebi smetnje radio Estrofem?🤔
Kakav je postotak uspjesnosti tih prirodnih FETova..ima li ovdje cura kojima je bio uspješan takav?
Moj je dobitni bio prirodan FET 💙 i drago mi je da je bio prirodni jer mi je već dosta hormona bilo…
Ajme kako je lipo to cuti😍. Sve više i više sam za tu opciju🥰
Stiže nam baby E🩷👶
Joj, sorry , čitala sam sve, pa mi se valjda pomiješalo tko je što pitao. Da, kao što je Sunny rekla, ako se dobro zadebljava endometrij i nema problema s ovulacijom, po meni je prirodni ciklus uvijek bolja opcija. Znam da doktori vole estrofem, jer lakše sve prate, treba manje ultrazvuka, ali ja pak baš nisam vjerovala u taj jedan ciklus s njim. Mislim, ako tijelo radi što inače radi, bolje je spremno za bebu jer još dodamo naše hormone. Tako sam si ja to nekako objašnjavala. Ali ima cura kojima je uspio stimulirani, tako da je to vjerojatno individualno što je bolje.
Također imam endometriozu, pa smo i po tome slične. Osim što vidim da je kod tebe to baš veliki problem 🙁
Koje dodatne pretrage za problem s implantacijom si radila do sad?
Endo mi je sad pod kontrolom. I pazim sto jedem..izbjegavam "inflamatorne" namirnice. Imala sam veliki endometriom koji su mi usput kad sam imala vanmaterničnu odstranili..bio je u lijevom jajniku i bas mi je radio probleme. Mislim da ju imam u lijevom dijelu trbuha ali nisam dokazala...ali boli kad je mjesecnica i kad pojedem sto ne smijem. O napuhnutosti da ne govorim.
A pretrage ne sijecam se više..antitijela štitnjace uvik ok druge autoimune nemam..ni u obiteljskoj anamnezi. Ako mislis na one APA i NK pretrage i sl nisam to radila...prvi put sam zapravo o tome procitala upravo tu na forumu prošle god. Inace mi nisu to predlagali. Sjecam se samo da su mi u tim nekakvim prirodnim postupcima davali u sklopu terapije i decortin..rutinski. Pitala sam ih zasto to pijem..međutim shvatila sam da je to doslovno to.. rutinski.. jer nisam imala nista suspektno u anamnezi. To je bilo još 2010 god i nešto nakon toga.
Stiže nam baby E🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji