Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    23. Svibanj 2022. 14:53

Dindon žao mi je zbog negativne bete 😪 ja sam imala dvije folikularne ciste, 8,5 mm na lijevom i 18 mm na desnom jajniku. Išla sam bioenergetičarki, odmah mi je rekla da veću neće uspjeti isti tjedan riješiti, ali riješila mi je u roku od 10 dana. Kontrolirali smo UZV-om i bilo je točno kako je rekla. Doktorica je bila u čudu. Odradila sam ukupno 10 dana zasad (to su dva tretmana - 1 tretman = 5 dana za redom po 40 minuta). Odradit ću još jedan tretman ovaj tjedan jer kaže da još imam tragove upale endometrija i da želi to počistiti do kraja, kaže da mi je i odčepljivala jajovode... Muž ide isto za varikokelu, njemu je rekla najmanje 4 tretmana., provjerit ćemo poslije UZV-om pa vidjeti rezultat.
    Miss Ivy  🤩

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Emma05
    23. Svibanj 2022. 15:03

Rainbow_Hope 🌈

Emmapitam to jer onda ima smisla probati prirodni FET ako ti Estrofem škodi za endometriozu. Ja sam nakon muke po Estrofemu odlučila ako bude potrebno (za bracu ili seku jer će sad ovaj svježi transfer uspjeti :D) ići u prirodne FET-ove…

A neznam..nisam pametna. Nekako mislim uvik kad nema dodatne "droge" da nismo ništa napravili😂..pogotovo sto mi smiju vracati samo po jedan pa mi je dodatno manja šansa...a opet nije mi svejedno...Vidit cu sto ce mi dr sugerirati...nisam ni ovu betu još odradila a vec sam u jesenskim planovima🤪🤷🤓
    Kakve je tebi smetnje radio Estrofem?🤔
    Kakav je postotak uspjesnosti tih prirodnih FETova..ima li ovdje cura kojima je bio uspješan takav?

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

zuzujalica
    23. Svibanj 2022. 15:13

Hej cure, da i ja prijavim - krecem sa stimulacijom sutra.
    Ovaj put ce protokol biti 1-4dc Menopur 225. 😬😬😬 Kad uspoređujem s prvim postupkom, polarna suprotnost - prvi put strasno optimisticna, sretna, a sad… sad me bas lovi trta! Jako me je strah. Je li koja od vas započinjala stimulaciju sa Menopurima? 

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

Iman
    23. Svibanj 2022. 15:20

Rainbow_Hope 🌈

Emma broj smrzlića ti sigurno treba dati optimizam 💪 Imaš problema s ovulacijama i endometrijem da misliš da će estrofem biti nužan?
    annboleyn hvala ti, ali sve smo mi tu jedna za drugu i velika podrška ❤️ ni ja uvijek ne stignem sve popratiti, posebno u zadnjih mjesec dana jer mi je na poslu ludnica… Nadam se da će m brzo i da će postupak biti uspješan 💪
    Roxy znači i ti ubrzo krećeš, na kraju će nam ljeto biti aktivno 🤞
    Monkicabaš mi je drago, brzo će sutra da vidiš da je sve okej ❤️
    dreamer jel stigla?
    bejbe, stela nadam se da će se štitnjača srediti, meni sad bioenergetičarka radi i na tome, kaže da mi malo brže radi, iako je TSH dobar. Riješila mi je žena ciste pa se nadam da će me sad cakum pakum pripremiti do transfera
    Aries samo neka se princeza javlja što više ❤️❤️❤️
    Anči hvala ti, nadam se da ti uživaš, javi nam se kad uloviš vremena s pričama iz izlazaka 🤭😘😘😘
    slavice drago mi je da su noge bolje, uživaj sad u trudnoći maksimalno ❤️
    elle lijepo da si nam se javila, uvijek se sjetim tvojeg potpisa kad imam malo folikula 🤭💪
    Lucky baš lijepe vijesti! 😘
    Tweetyi ja sam odlučila ostatke odnijeti u polikliniku, ali zasad ako netko slučajno treba Estrofem, šaljem!
    Surfinija jako je rijetko da embrij ne preživi odmrzavanje, ali događa se.
    Razumna pupo, kako si?
    Iman kako podnosiš estrofem?
    jLo, Tinatestovi su odlični!!!
    Garawa odličan endo i folikuli se lijepo prate 🔝
    Miss Ivy čekamo izvještaj ❤️
    Dindonsretno!
    Nika, Ma2013 kako ste, Zagorke moje?
    Sunny hvala na listi, jesi se oporavila od plesanja? 🤗

Rainbow prvih nekoliko dana sam imala uzasne glavobolje koje nisu prestajale po nekoliko sati, povracala sam prva dva dana narocito uvecer uff bas sam se mucila.. ali sada sam ok, ili ne primijetim nesto posebno jer nemam vremena, sve mi je neka zurba .. a uz estrofem uzimam i aspirin, folacin, prenatal, probiotik, vitamin D, cikla, ananas.. samo neka bude uspjesno, sve cu lako..
    Vjerujem da me od FETa ceka i clexane, depo progesteron, medrol..sta sve ne, pa je ovo jos i lako... Tako je bilo prethodni fet pa ne mislim da ce nesto mjenjati iskreno.. Uprkos svemu, ja jedva cekam fet i imam neki blesavi osjecaj da je to to, a i ne zelim da mislim drugacije 🤞🙏🍀
    Ti pucas od pozitive i prenosis nam to ovdje, hvala ti ❤❤🌸

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

• Tikvica
    23. Svibanj 2022. 15:40

Curke pozdrav, kao i mnoge,  pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se registriram i oglasim ali konacno je dosao i na to red😃
    Prema potpisima vidim da sam medju starijima ovdje, ako ne i najstarija 🙈
    Uglavnom, vodim iste borbe kao i vi i nadam se da cemo svi skupa skoro nunati nase bebe. Nisam jos bas uspjela poloviti sve skracenice pa nemojte zamjeriti ako sam nesto negdje pogresno napisala 😁
    Zadnji ET sam imala 16.04. I dobili smo tri kvalitetna embrija, medjutim dan nakon transfera sam zavrsila u bolnici na dosta teskoj hitnoj operaciji (pred sepsu) 😞
    Unatoc opcoj anesteziji, analgeticima, dugotrajnim antiobioticima i na cudo svih doktora ipak sam dobila pozitivnu betu koja se skolski duplala.
    1. uzv 5+6 inicijalna prazna GV, 
    2. uzv 6+6 GV sa odjelom ZV i inicijalnim plodom 3-4 mm (slabije razvijanje)
    3.uzv 7+6 jako sporo rastem i sad sam 5-6 mm, uvecana ZV i imamo srceko ali sporije kuca (bradikardija).
    Novi uzv je za tjedan dana kada se nadam da cemo nadoknaditi sav ovaj zaostatak i da ce se srceko ubrzati odnosno unormaliti, sanse su nam 50/50. S obzirom na operaciju i sve iza toga, nije ni cudo 😞
    Ovi tjedni iscekivanja su uzasno teski i mislim da sam na rubu snaga, ali nema druge nego i dalje se nadati da ce sve biti u redu🙏❤️
    Vidjela sam da je i ovdje bilo cura kojima se sve sporije razvijalo pa vas molim info je li sve na kraju bilo u redu☺️

I da, s obzirom da se nakon operacije dosta zakomplicirao oporavak ispred mene je jos jedna operacija, koja sad radi trudnoce nije moguca ali nadamo se da cemo uspjeti izdrzati trudnocu i nakon poroda sve rijesavati kako bi se oporavila🤗☺️
    Mi zene sve mozemo izdrzati 🤗🥰
    Danas sam 8+1 i iduci uzv je 28.05.🙏💪🏻

Svim curkama na forumu zelim svu srecu❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Emma05
    23. Svibanj 2022. 15:47

Tikvica

Curke pozdrav, kao i mnoge, pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se registriram i oglasim ali konacno je dosao i na to red😃
    Prema potpisima vidim da sam medju starijima ovdje, ako ne i najstarija🙈
    Uglavnom, vodim iste borbe kao i vi i nadam se da cemo svi skupa skoro nunati nase bebe. Nisam jos bas uspjela poloviti sve skracenice pa nemojte zamjeriti ako sam nesto negdje pogresno napisala 😁
    Zadnji ET sam imala 16.04. I dobili smo tri kvalitetna embrija, medjutim dan nakon transfera sam zavrsila u bolnici na dosta teskoj hitnoj operaciji (pred sepsu) 😞
    Unatoc opcoj anesteziji, analgeticima, dugotrajnim antiobioticima i na cudo svih doktora ipak sam dobila pozitivnu betu koja se skolski duplala.
    3.uzv 7+6 jako sporo rastem i sad sam 5-6 mm, uvecana ZV i imamo srceko ali sporije kuca (bradikardija).
    Novi uzv je za tjedan dana kada se nadam da cemo nadoknaditi sav ovaj zaostatak i da ce se srceko ubrzati odnosno unormaliti, sanse su nam 50/50. S obzirom na operaciju i sve iza toga, nije ni cudo 😞
    Ovi tjedni iscekivanja su uzasno teski i mislim da sam na rubu snaga, ali nema druge nego i dalje se nadati da ce sve biti u redu🙏❤️
    Vidjela sam da je i ovdje bilo cura kojima se sve sporije razvijalo pa vas molim info je li sve na kraju bilo u redu☺️

I da, s obzirom da se nakon operacije dosta zakomplicirao oporavak ispred mene je jos jedna operacija, koja sad radi trudnoce nije moguca ali nadamo se da cemo uspjeti izdrzati trudnocu i nakon poroda sve rijesavati kako bi se oporavila🤗☺️
    Mi zene sve mozemo izdrzati🤗🥰

Joooj koja priča🥺. Držim ti fige i navijam na najjace za tvoju mrvicu🙏🤞💪...sama cinjenica da je preživila to sto vam se dogodilo govori u prilog da je veliki borac😍🥰💕💪💪💪

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Tikvica
    23. Svibanj 2022. 15:50

Emma05

Tikvica

Curke pozdrav, kao i mnoge, pratim vas vec neko vrijeme ali nikako da se registriram i oglasim ali konacno je dosao i na to red😃
    Prema potpisima vidim da sam medju starijima ovdje, ako ne i najstarija🙈

Mi zene sve mozemo izdrzati🤗🥰

Joooj koja priča🥺. Držim ti fige i navijam na najjace za tvoju mrvicu🙏🤞💪…sama cinjenica da je preživila to sto vam se dogodilo govori u prilog da je veliki borac😍🥰💕💪💪💪

Hvala puno 🥰❤️
    Ovo je jako skracena prica, makar se ne cini kao takva 🙈

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Kacusha
    23. Svibanj 2022. 16:09

Emma05 koju si imala stimulaciju sad u IVFu? Jesu smrzlici trodnevni ili? Primas li nesto za PAI? Sorry na puno pitanja 😁🌈🍀❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

zuzujalica
    23. Svibanj 2022. 16:09

Tikvice kakva prica, samo da sve bude dobro ❤️ Borci! Zbog cega si bila tako lose, skoro pred sepsu?

👩🏻 29 🧑🏻‍🦱 30
    Pokušavamo od 12/2020
    Brisevi ✅
    Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
    Prl 470 (interval 102-496)
    Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
    1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
    2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
    Ciklusi 30-35 dana.
    Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️

Kacusha
    23. Svibanj 2022. 16:10

Tikvice 🍆 iako je patliđan drzimo fige za malisu 🍀🐣😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.