Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emma05
    23. Svibanj 2022. 12:13

J_lo, Tina0409 testici su prekrasni😍..držim vam fige🙏🤞i navijam da sve dobro prođe. Naoružati se strpljenjem i tjt💪💪💪🤪🥰💕...
    Sretno svima koji nešto danas imaju🙏
    Sunny sviđa mi se tvoj optimizam na listi (beta 1 i 2)😂 nasmijala si me baš😘😘😘

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

bejbe2018
    23. Svibanj 2022. 12:14

Stela_M

Rainbow_Hope e to je stav sviđa mi se 😁 hvala ti srećo i ja se nadam da će sve biti ok i da me neće ta štitnjača zaj 😚😍❤️
    Angeleyes kako si draga? 😁😍
    Roxy drago mi je da uskoro krećeš pratimo se 😁😍😚
    Dreamer nema je jer misliš na nju 🤣🤣 probaj se opustiti, dragoga napadni obavite sexić i doći će 😁😚😍
    Bejbe antitijela su ti povišena jer imaš Hashimoto ja to ne vadim često svakih par godina i sad su mi savršena ali ja pazim na prehranu i puno se krećem, od koliko sada piješ Euthyrox jer ti je jako pao sad si trenutno u hiperu, tako je i mene zaj… selen je jako bitan za štitnjaču ja ga uzimam ali s pauzama tri mj pijem pa dva ne i tako u krug, nekome tko ima Hashimoto ne odg gluten ja jedem sve normlano ali pazim na količine pa probaj malo smanjiti namirnice s glutenom da ti se to smiri😚😍
    Aries srećo hvala ti 🤗🤗 kako si mi ti?❤️
    Anchy srećo kako si mi? 🤗❤️
    Lucky drago mi je da je sve dobro neka tako i nastavi 🙏😍
    Elle samo se ti nama javi kada osjetiš potrebu nema veze jel pratiš ili ne 😁 kako si? 😚❤️
    Tweety drago mi je što si se javila, kako si? 😍🤗😚❤️
    Ribić kako si trudnice 😁🤭❤️😚
    JLo predivni testići baš se vidi kako lijepo tamni 🤞🤗❤️
    Iman još malo ideš ti po svog 🐧 navijam jakoooo 🤞🤞🙏🙏🤗❤️❤️❤️ ma ja sam dobro guram nekak dan po dan 😁🤣❤️
    Miša Ivy pozz mi Bornu dns 🤗😁❤️😚😍
    Sretno svima koje imaju dns nešto 🤗😍❤️

Ma znam da mi ne odg. gluten i to mi je problem sta ga moram regulirati. 
    Ma ja ti eutirox pijem već godinama, ali mi se od 03.22. mijenjala terapija.
    Znaci nakon zadnjeg neuspjelog IVF sam izvadila i Tsh koji je bio povišen i onda je promijenila terapiju,i nakong toga mi je s 11,7 pao na 0,4,pa mi je rečeno da nastavim s tom terapijom i onda nakon mj. dana tog zadnjeg nalaza mi je bio 0,1.
    I sad idem na pregled i to naravno privatno jer me u Kbc-u ne naručuju nego samo pišu komentare nalaza.
    I sad sam ja na svoju ruku izvadila krv i eto dobro da jesam. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    23. Svibanj 2022. 12:15

Amelie čestitam, nisam vidjela tvoj post nego čestitle od cura.
    Nek je sve u redu.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Rainbow_Hope 🌈
    23. Svibanj 2022. 12:33

Emma broj smrzlića ti sigurno treba dati optimizam 💪 Imaš problema s ovulacijama i endometrijem da misliš da će estrofem biti nužan?
    annboleyn hvala ti, ali sve smo mi tu jedna za drugu i velika podrška ❤️ ni ja uvijek ne stignem sve popratiti, posebno u zadnjih mjesec dana jer mi je na poslu ludnica... Nadam se da će m brzo i da će postupak biti uspješan 💪
    Roxy znači i ti ubrzo krećeš, na kraju će nam ljeto biti aktivno 🤞
    Monkica  baš mi je drago, brzo će sutra da vidiš da je sve okej ❤️
    dreamer jel stigla?
    bejbe, stela nadam se da će se štitnjača srediti, meni sad bioenergetičarka radi i na tome, kaže da mi malo brže radi, iako je TSH dobar. Riješila mi je žena ciste pa se nadam da će me sad cakum pakum pripremiti do transfera 
    Aries samo neka se princeza javlja što više ❤️❤️❤️
    Anči hvala ti, nadam se da ti uživaš, javi nam se kad uloviš vremena s pričama iz izlazaka 🤭😘😘😘
    slavice drago mi je da su noge bolje, uživaj sad u trudnoći maksimalno ❤️
    elle lijepo da si nam se javila, uvijek se sjetim tvojeg potpisa kad imam malo folikula 🤭💪
    Lucky baš lijepe vijesti! 😘
    Tweety i ja sam odlučila ostatke odnijeti u polikliniku, ali zasad ako netko slučajno treba Estrofem, šaljem!
    Surfinija jako je rijetko da embrij ne preživi odmrzavanje, ali događa se.
    Razumna pupo, kako si?
    Iman kako podnosiš estrofem?
    jLo, Tina testovi su odlični!!!
    Garawa odličan endo i folikuli se lijepo prate 🔝
    Miss Ivy čekamo izvještaj ❤️
    Dindon sretno!
    Nika, Ma2013 kako ste, Zagorke moje?
    Sunny hvala na listi, jesi se oporavila od plesanja? 🤗

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Sunny_🐣
    23. Svibanj 2022. 12:38

JLo, Tina0409 super su vam testici 🥰 bit ce sto super bete 🥰
    JLo oprosti ako si prije javila za betu, a nisam te stavila na popis. Budem u petak ujutro stavila popis za taj dan pa ces biti na njemu 😘
    elle ajme vjerujem da je taj pocetak bas naporan. Gledas ti nju, gleda ona tebe 😁 ali vjerujem i da nema ljepseg osjecaja. Mi smo ti super, trudnoca je uredna od pocetka, nikakvih mucnina ni tegoba. Stvarno uzivam 🥰 jedino mi dosadilo pikat se heparinom svaki dan, al izgurat cu 😊 zadnjih par dana sam je krenula bas svaki dan osjecati i predivno mi je to. Iduci tjedan imamo anomaly scan pa me vec lagano panika lovi 🙈 ali vjerujem da ce sve biti u redu. Ljubi mi Saru 🥰
    Emma05 optimizmom do uspjeha 😅 kako si ti?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Linda86
    23. Svibanj 2022. 12:49

J_Lo i Tina super su vam testici, bit ce to odlicna beta.🥳

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

dreamer ❤
    23. Svibanj 2022. 12:52

Rainbow_Hope 🌈

Emma broj smrzlića ti sigurno treba dati optimizam 💪 Imaš problema s ovulacijama i endometrijem da misliš da će estrofem biti nužan?
    annboleyn hvala ti, ali sve smo mi tu jedna za drugu i velika podrška ❤️ ni ja uvijek ne stignem sve popratiti, posebno u zadnjih mjesec dana jer mi je na poslu ludnica… Nadam se da će m brzo i da će postupak biti uspješan 💪
    Roxy znači i ti ubrzo krećeš, na kraju će nam ljeto biti aktivno 🤞
    Monkicabaš mi je drago, brzo će sutra da vidiš da je sve okej ❤️
    dreamer jel stigla?
    bejbe, stela nadam se da će se štitnjača srediti, meni sad bioenergetičarka radi i na tome, kaže da mi malo brže radi, iako je TSH dobar. Riješila mi je žena ciste pa se nadam da će me sad cakum pakum pripremiti do transfera
    Aries samo neka se princeza javlja što više ❤️❤️❤️
    Anči hvala ti, nadam se da ti uživaš, javi nam se kad uloviš vremena s pričama iz izlazaka 🤭😘😘😘
    slavice drago mi je da su noge bolje, uživaj sad u trudnoći maksimalno ❤️
    elle lijepo da si nam se javila, uvijek se sjetim tvojeg potpisa kad imam malo folikula 🤭💪
    Lucky baš lijepe vijesti! 😘
    Tweetyi ja sam odlučila ostatke odnijeti u polikliniku, ali zasad ako netko slučajno treba Estrofem, šaljem!
    Surfinija jako je rijetko da embrij ne preživi odmrzavanje, ali događa se.
    Razumna pupo, kako si?
    Iman kako podnosiš estrofem?
    jLo, Tinatestovi su odlični!!!
    Garawa odličan endo i folikuli se lijepo prate 🔝
    Miss Ivy čekamo izvještaj ❤️
    Dindonsretno!
    Nika, Ma2013 kako ste, Zagorke moje?
    Sunny hvala na listi, jesi se oporavila od plesanja? 🤗

Nemaaa 🙈😪

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Emma05
    23. Svibanj 2022. 12:53

Rainbow_Hope Pa iskreno mislim da nemam tj nisu mi nikad ukazali na taj problem. Endometrij mi se uvijek uredno zadebljava....iako se uvijek pitam zasto u svježem ET dosad nisam ostvarila pozitivan test?! Imala sam ih oko 8 (stimulirani plus neki prirodnjaci daaaavne god kad smo tek poceli). Jedan jedini put kad sam postupkom ostvarila trudnocu je bilo iz FET-a s Estrofemom. A imala sam jedan Fet prije tog dobitnog al taj je bio bez Estrofema. Uvijek su mi vracane blastice..po dvije. Vecinom super ocjene. Neznam u cemu je problem kod mene ali predugo traje sve pa se zapitaš🤔. Također moram napomenuti da sam jednom i spontano ostala trudna i to kad sam se 2016g spremala za IVF..odgodili su me za 1 mj jer mi je tada tsh bio 4.0 pa sam ga hitno spuštala sa Th. Ugl u tih par tjedana "cekanja" da euthyrox odradi svoje...sam ostala trudna. Ta iduca mjesecnica s kojom sam trebala krenuti u postupak nije dosla. Ugl obje uspješne su završile kao vanmaternična desno. Prva u jajovodu druga u bataljku. Od nalaza sam radila sve živo. Zdrava sam..koliko znam. Nemam ideje. Eto. Skužajte raspisala sam se😏🤪

Stiže nam baby E🩷👶

Emma05
    23. Svibanj 2022. 12:58

Sunny_🐣

JLo oprosti ako si prije javila za betu, a nisam te stavila na popis. Budem u petak ujutro stavila popis za taj dan pa ces biti na njemu 😘
    elle ajme vjerujem da je taj pocetak bas naporan. Gledas ti nju, gleda ona tebe 😁 ali vjerujem i da nema ljepseg osjecaja. Mi smo ti super, trudnoca je uredna od pocetka, nikakvih mucnina ni tegoba. Stvarno uzivam 🥰 jedino mi dosadilo pikat se heparinom svaki dan, al izgurat cu 😊 zadnjih par dana sam je krenula bas svaki dan osjecati i predivno mi je to. Iduci tjedan imamo anomaly scan pa me vec lagano panika lovi 🙈 ali vjerujem da ce sve biti u redu. Ljubi mi Saru 🥰

Hvala sunny na pitanju. Ja sam ti ok. Sinoć me mužić izveo na veceru..popila sam čašu dvije vina. Opustila se malo. Malo smo popricali o svemu. Nasmijali se malo na vlastiti racun..zdravo je i to😜😂... Napunila "baterije" pa dalje u nove pobjede💪🤗💃

Stiže nam baby E🩷👶

Sunny_🐣
    23. Svibanj 2022. 13:02

Emma05

Sunny_🐣

Hvala sunny na pitanju. Ja sam ti ok. Sinoć me mužić izveo na veceru..popila sam čašu dvije vina. Opustila se malo. Malo smo popricali o svemu. Nasmijali se malo na vlastiti racun..zdravo je i to😜😂… Napunila "baterije" pa dalje u nove pobjede💪🤗💃

vas put je bas trnovit 😔 svaka čast na snazi i strpljenju, vjerujem da nije nimalo lako. Divno je što imate jedno drugo i zajedno prolazite kroz sve 🤗 doći će i vaša sreca ❤️ oprosti nisam upamtila u kojoj si ti klinici? pretpostavljam da si bila kod raznih doktora tijekom godina?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.