Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    21. Svibanj 2022. 23:46

Hvala curke svima od srca da ne nabrajam redom😘😘😘 Sliku dignem kad skužim kako.. nešto mi ne želi uploadati:/ 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

bejbe2018
    21. Svibanj 2022. 23:57

Stela_M

Cure pročitala sam zadnjih 10 stranica i sve sam zab 🤣🤣🤣 čestitam na plućima I na urendim uzv🤞🙏❤️
    Rainbow_Hope, Sunny, Sani88, Petra, Ina, Iman, Kacusha, Razumna, Avocado kako ste curke?
    Razumna 🤞🤞🤞 neka se čvrsto primi 🙏❤️
    Bejbe nisam još išla vaditi krv 🙄 ići ću za jedno 2 tj pa da bude razmak barem mj dana a taman i treba doći vještica pa ću nakon nje😁 kako si mi ti?
    Cure ja vas ne stignem baš pratiti ali navijam za svaku od vas svim srcem ❤️❤️❤️

Kod mene je sad tsh 0, 1  L, a antitijela H.
    Čitam sad o tome u jednoj grupi na face-u, pa piše da se Antitijela reguliraju s prehranom i uvođenjen selena i vit. D
    A ocito mi je prejaka terapija kad mi je pao toliko tsh. 
    Nikako izlevelat sve. 
    Ajde držim fige 👌🤞
    Znam kako je zeza s tom štitnjačom, ja sam od 3 mj.u borbi. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• ribic
    22. Svibanj 2022. 06:00

Kaj nam nije trebala lucky bit jucer na uzv? Ili to iducu sub? Vise nemrem polovit. Ak je bila nadam se da je sve ok

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Kacusha
    22. Svibanj 2022. 06:55

EvaEva

Kacusha

Din_don

Cure sta dobivate nakon transfera od terapije?

Uglavnom utrogestan, folacin i meni su uvijek aspirin i decortin zbog autoimune bolesti. Utrogestan ti je najbitniji tj. progesteron. Sretno 🌈

Molim te, koju dozu decortin dobivaš i kada ga počinješ piti?

5mg od punkcije. Ali evo sad sam na svoju ruku pocela uzimati 10mg mjesec dana prije postupka. Tako su savjetovali jednoj prijateljici. 😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Aries85🐏
    22. Svibanj 2022. 08:30

Pozdrav cure! Bila sam malo u zaostatku s citanjem al evo sve sam npolon pohvatala! 
    Cestitam draga Amelie ,koje divne vijest!!!!💫💫💫uzivaj u svojoj curici 💞👩🏼‍🍼🌸✨
    Ribic vidjela sam tvoje male kikirikije,predivni su ,bas mi je drago! Sad samo opusteno do kraja,bit ce sve o🥰🥰
    Rainbow ,hrabra zeno,kreces u novu borbu💪 Neka ovaj put dodje najveca sreca koji zasluzujes,sve si poduzela 🥰🤞🏻✨🥳
    Sunny,Ivy,super su liste,svaka cast,pregledne i tocne. 
    Ja imam uzv u srijedu 25.5 pa sam uzbuđena…curu vec osjetim,cini se vesela bebica🌸 
    Stela  s nestrpljenjem cekam tvoj postupak da mogu navijijati iz sve snage🥳🥳🥳 
    Roxy,brzo ce 7.mj! Bas mi je drago da kreces💞💞💞
    Garawa,neka budu dva ali kvalitetna,zna si sama da je dovoljan jedan dobar embrij da se dogodi trudnoca💪🤗😘
    Svim curama cestitam na plusicima,a onima u iscekivanju postupka,samo jako i smireno dalje,ovo je tezak put al isplati se🌸✨ pusa svima

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Anči 💕
    22. Svibanj 2022. 10:03

Pozdrav cure ❤️
    Amelie cestitam vam na princezi ❤️ brz oporavak 🥰
    Rainbow draga zelim ti svu sreću i da ovaj bude dobitan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Garawa nek budu ta dva dobitna 🤞🏻
    Žao mi je zbog svih loših vijesti..samo glavu gore i hrabro dalje ❤️
    Curama u postupku zelim sto vise kvalitetnih embrija, curama trudnicama želim mirne i školske trudnoće,  curama čekalicama želim da sto prije dode vase vrijeme i da se dobro pripremite i odmorite ❤️
    Stela, Aries, Sunny, Miss_Ivy, Angeleyes, Ribic, Sani, Roxy, Avocado, Aurora, Petra, Ma2013, Hani, Domleon, Lita, Maslačak, Anemona, Antoneta,  Libo, Kacusha, Asli, Lindsay, Arnoldica, darliv, emma, Slavica, VM, Peggy, Panda, GPgirl, J_B,  Nika i sve ostale cure nadam se da ste dobro i šaljem zagrljaj ❤️
    MakiSt, Meto, Tiki, Ruska, Dada, Bajo, Nadalica, Tweety, Elle ❤️💙

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 10:13

Amelie

Curke… jučer popodne nam je stigla naša bebolina🥰🥰 Ma svi smo se zaljubili odmah.. evo od srca vam želim da sve što prije ugledate taj plusić, osjetite to lupkanje ispod srca i onda rodite to malo čudo života! ❤️
    Sve je dobro prošlo iako je dugo trajalo, ali eto zagovornik sam prirodnog poroda što onda znači i sporijeg i opet bih napravila isto. Naša tijela su predivna i sposobna za strašne stvari.. nemojte to zaboraviti!
    Sunny molim lijepo selidbu na novu listu 😘🤭🤗

Čestitam Vam od ❤️❤️❤️

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 10:24

Tina_zg

Pozdrav cure! Nova sam ovdje, a zanima me ima li koji slučaj sličan mome :) Dijagnoza PCOS, izrazito visok AMH (nešto preko 160). Bila sam na 3 IVF-a s jaako blagom stimulacijom. Prvi puta sam dobila 1 JS koja se nije olodila, drugi puta 2 (spontani), a treći puta nije bilo niti jedne jajne stanice. Nije nam imalo smisla više prolaziti kroz takve postupke, te mi je predloženo napraviti drilling jajnika. Tražila sam mišljenje i privatno, gdje sam dobila odgovor da se kod mene može napraviti postupak s normalnom stimulacijom, samo da ce se odgoditi ET kako nebi došlo do hipera. Ta ideja mi se više sviđa nego drilling jajnika, međutim malo se bojim za svoje zdravlje. Ima li slučnih iskustava ovdje? Bila bih zahvalna na bilo kakvoj pomoći :)

Hej malo je moj slucaj slican tvome, meni je prvo vađenje Amh bio 100,šok! Jedan dr mi je predložio driling jajnika, al uz to mi je rekao da napravim ogtt, saznali smo da imam inzulinske rezistenciju sta ometa oplodnju. Počela sam pit siofor, inofolic(popila sam masu kutija), koenzim q10, d vitamin.... Ponovno vađenje Amh 50.mislim da mi je siofor napravio bolju situaciju nikad nisam napravila driling jajnika. Otisla sam drugom mpo dr koji je bio pažljiv sa stimulacijom prva je rađena na 100 Amh, dobila sam 10 jajnih stanica od toga 2 blaste, 2 osmostanične blagi hiper i odma su mi vraćali, ostala trudna biokemijska je bila. Pa sam vadila 2.x Amh i tad je bio 50, 18 jajnih stanica,2 blaste, 2 osmostanična  i evo jedan dolazi brzo 💙stvar je da moras provjerit inzulinske rezistenciju jer kod pcos ih cesto budu, pij inofolik za kvalitetu jajnih stanica jer ces ih puno počet davat a nece bit kvalitetne, uzmi nutricionista ja sam u do bitnom bila vegan par mjeseci. Kod pcos životinjski hormoni smetaju našim, počni vježbat i bit ce dobro. Pcos je jos najbolja dijagnoza za borbu 

• Mrvica722
    22. Svibanj 2022. 10:28

Anči 💕

Pozdrav cure ❤️Amelie cestitam vam na princezi ❤️ brz oporavak 🥰
    Rainbow draga zelim ti svu sreću i da ovaj bude dobitan 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤️
    Garawa nek budu ta dva dobitna 🤞🏻
    Žao mi je zbog svih loših vijesti..samo glavu gore i hrabro dalje ❤️
    Curama u postupku zelim sto vise kvalitetnih embrija, curama trudnicama želim mirne i školske trudnoće, curama čekalicama želim da sto prije dode vase vrijeme i da se dobro pripremite i odmorite ❤️
    Stela, Aries, Sunny, Miss_Ivy, Angeleyes, Ribic, Sani, Roxy, Avocado, Aurora, Petra, Ma2013, Hani, Domleon, Lita, Maslačak, Anemona, Antoneta, Libo, Kacusha, Asli, Lindsay, Arnoldica, darliv, emma, Slavica, VM, Peggy, Panda, GPgirl, J_B, Nikai sve ostale cure nadam se da ste dobro i šaljem zagrljaj ❤️
    MakiSt, Meto, Tiki, Ruska, Dada, Bajo, Nadalica, Tweety, Elle ❤️💙

Forum je pust bez tebe❤️😔

• Patkica_1982
    22. Svibanj 2022. 12:04

Cure, gdje se u Zagrebu preko HZZO-a rade pretrage Kg i Rh faktora, biljezi na hepatitis A, B, C, HIV, WAR? Treba li za to uputnica i treba li se unaprijed naruciti? Hvala ;)

👩 i 🧑 1982.
    10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.