Pozdrav cure 😀
Evo mi smo zatražili od ginekologa uputnicu za potpomognutu oplodnju(na humanu reprodukciju). I dobili smo je. Ja imam problema sa stitnjacom zadnji put sam vadila krv i tsh je bio 5. Povećali su mi dozu. U ponedjeljak ćemo se naruciti prvo na konzultacije. I sada me zanima dali je koja isla na potpomognutu a da ima problem sa stitnjacom. Sto mislite da ce oni reci? Ja sam jako u strahu da čim dođem tamo da ce vidjeti da je tsh los da ce me poslati kući dok se to ne smanji. Mislim ja sam rekla toj sestri sa kojom sam pričala ona je rekla samo da ponesem nalaze od stitnjace sa sobom i spermiogram od partnera. Oprostite na dugom poštu. Hvala vam i sretno
A mozda ce ti reci da napravis i ostale nalaze pa da ih imaš, ali dok je tsh visok neće počinjati postupak.
Meni je isto stalno taj problem i ja sam endokrinologu napisala da sam u MPO postupku i da moram regulirati dobro hormone.
Čak vidim da Vam je s terapijom opet narastao, pa ne znam oce li doktor opet izregulirati terapiju.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav cure!
Dobro nam dosle nove clanice i jos prije otisle 🤞. Sretno svima koje nesto cekaju 🍀.
Petra cestitam na djevojcici 🤗❤.
Ja bila na UZV, 10+6tt sve u redu, napravila Nifty plus (mozda bolje da sam standard al sta je tu je). Mucnina vise i nemam. Dozvoljeno nam je nadalje imati odnose 🤭. Znaci prvi pokusaj pod utrogestanom je bio 🙈🙈🙈. Znaci ne mozemo mi to, mozda kad prestanem s tim utricima 🙄.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Petra, čestitke!!
Rainbow hope, u nove pobjede, vjerujem da te tvoje sunce čeka uskoro ❤️❤️
Cure, ja sam danas napravila onaj rani clearblue, i pozitivan je ❤️❤️❤️
https://ibb.co/5xF45vS
Crta se pojavila odmah, pa se nadam da nije evaporacijska 🤞🏻
Sretan Majcin dan svim nasim suborkinjama koje se sada maze sa svojom djecicom 🥰🌺
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hej, cestitam svima na dobrim betama, UZV, testicima 🥰
Imam pitanje za cure koje imaju ili su imale hematom u trudnoci. Koliko dugo ste krvarile ili smedarile. Ja sam u cet navecer bas prokrvarila mislila sam da je gotovo, ali hvala bogu bebica je dobro srce kuca cak je i naprednija za 2 dana po jucerasnjem UZV bebica je po mjerama za 7+4 🙏🏼 Ali imam veliki hematom 21x5mm, na duphastonu sam 3 puta dnevno u dozama po 2 tbl ujutro i navecer i 4 tbl popodne, nema vise svjeze krvi, ali smedarim i daljem. Mirujem jedina relacija mi je wc i nazad na kauc, bas me je strah.
Pozz, slicna prica, s 5 plus 4 smedarenje da bi dan iza bas bila svjeza krv, isto sam mislila da je gotovo, s 5 plus 6 potvrdena trudnoca i hematom veci od gestacijske vrecice dijelom iznad ploda, od tada svaki dan smedarenje sve do 11 tog tj., s tim da je jednom cak bio i izljev oksidirane krvi uz jacu menstrualnu bol..bilo je tu puno straha i neizvjesnosti, ja sam doslovno samo ustajala na vc..al evo sve je proslo na kraju s happy endom😍
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Kao prvo, ribic čestitam na 2 srčeka, predivno 😍💕
Petra, čestitam i tebi na curi 💝 nadam se da ćeš uživati ostatak trudnoće 🤗
Rainbow, ja sam prije feta na 3dc imala cistu, a kad sam došla na sljedeći uzv 8dc više je nije bilo. Ne znam jel to pomoglo, pila sam čaj od korijena maslačka, i neki mix vrkute/kamilice. Nadam se da će se sve smiriti kod vas 🤗😘
Kod mene ništa novo, ovaj tjedan je bila ludnica od posla 🙆😨
Anči, uživaj, svi mi znamo da treba predah 😘
Stela, Domleon, Sani, Barby i Nikitta ako čitate, šaljem 🤗🤗🤗
Jel se Lindsay javila, kako je bebica?
Pozdrav draga Anemona 🥰
Skicnem vas tu i tamo. Vidim da si ti jos na cekanju. Dobro. Sve u svoje vrijeme. Kada odlucis u napad znas da ja navijam 🥰
Bebica je dobro. Imala sam carski rez, oporavak je čupav ali prođe. Danas imamo 3 tjedna 🥰 . Papa, spava i kaka 🥰 Veselimo se godinama koje nam slijede i mogu reci da cemo ih tek od sada poceti brojati. Vidjet ces kako se svijet okrene i sve drugo vise nije vazno. Pratim i navijam za vas borilice, suborke moje. Sve vas ceka ista sreca samo nekome prije uspije a nekome poslije.
Baš mi je drago da si se javila 😍
Vjerujem da oporavak nije lak, nadam se da će uskoro sve zarasti i proći bolovi 🤞
Mogu misliti kako uživate, sad je baš i divno vrijeme idealno za šetnje s malenom 😇
Kao što vidiš, ja sam ti neplanirano na čekanju, lakše je ići na postupak i uzv kad ne radiš i možeš kako želiš, ali ok, privikla sam se na novu situaciju. Možda On za mene ima bolji plan 😊
Hvala ti na ohrabrenju, sve vi koje ste uspjele, ste nam vjetar u leđa 😘😘😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
VM, nema školski napreduje!! Joj, kakvi su odnosi pod utrogestanom?
Nama nikakvi, sve puno utrogestana koji nam je iziritirao uretru i meni i njemu. Nas je to peklo 😬. Cekat cemo kad prestanem s utricima, a taman smo se poveselili 🤭.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Dom, moja draga, pa ti na pola puta 😍😍😍 kao da si nam jučer objavila sretnu vijest 😊 kako ti prolazi vrijeme? 😘
hvala na pitanju, i našoj lipoj Steli 🤗, inače sam dobro, malo nenaspavana, ali zaposlena i sretna. Malo me grlo pati u zadnje vrijeme, ali i to će proći. Kako je tebi na poslu? 🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav drage lavice 🤗 evo kratko da se javim i cestitam svima na pozitivnim testicima,Petri30 na curici,bas mi je drago 🌸🌸🌸
Ribic dva srceka ,predivno💞💞
Rainbow drzim fige da ciste popucaju i da na miru krenes u novi postupak,svim srcem sam uz vas 🤗❤️
Mi smo dobro,cura je dosta razigrana i vrti se stalno…lagano vec ponekad osjetim te famozne leptirice iako je jos rano. Sljedeci pregled je za tj i to je onaj anomaly scan od kojeg imam dosta tremu. Nadam se da ce biti sve dobro. Ljubim vas sve i navijam iz prikrajka.
Svaka ce ostvariti ovdje svoj cilj,samo ne gubite nadu i snagu za borbu❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji