Ajoooj draga Rainbow, pa tek sad čitam ovo tvoje! Pa jebemu, baš vam se naredalo svega! Na žalost, ne znam odg, ali nadam se da će te ciste barem otići...
NanaJ držim fige da taj hematom što prije ode i da ne krvaris više 🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure,
U petak idem na FET.Danas dobila štopericu,od sutra utrogestan i idemo po svoje 🐧🐧.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
NanaJ u potpunosti te razumijem. Samo miruj. Drži se, nadam se da će što prije proći.🤞
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Tina0409 sretno ! 😍🥰
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Pozdrav cure 😀
Evo mi smo zatražili od ginekologa uputnicu za potpomognutu oplodnju(na humanu reprodukciju). I dobili smo je. Ja imam problema sa stitnjacom zadnji put sam vadila krv i tsh je bio 5. Povećali su mi dozu. U ponedjeljak ćemo se naruciti prvo na konzultacije. I sada me zanima dali je koja isla na potpomognutu a da ima problem sa stitnjacom. Sto mislite da ce oni reci? Ja sam jako u strahu da čim dođem tamo da ce vidjeti da je tsh los da ce me poslati kući dok se to ne smanji. Mislim ja sam rekla toj sestri sa kojom sam pričala ona je rekla samo da ponesem nalaze od stitnjace sa sobom i spermiogram od partnera. Oprostite na dugom poštu. Hvala vam i sretno
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Pozdrav cure, imala sam problema sa prijavom, evo konacno danas uspjela uci na forum 😀
Pratila sam vas konstantno ali nisam mogla komentarisati, uglavnom cestitke svim curama na uspjesnim postupcima, dobrim betama, uzv pregledima i NIPT testovima 💪
Sretno svim curama u postupku 🤞
Zao mi je zbog onih kojima ovaj put nije uspjelo, bice naredni, takodje sretno svima koje se tek pripremaju za postupak i da sve poslozi do tada 🙏
Mi smo bili na konsultacijama u drugoj klinici koja ima mogucnost PGS testiranja i dogovorili da krenemo sa stimulacijom u junu, sad cekam M da dodje i prodje i obavimo posljednje potrebne preglede…
M je danas trebala stici ali nema joj ni naznake 🥴, mozda je grozno tako nesto napisati na ovoj temi ali obzirom na prethodne spontane pobacaje, onkolosku terapiju koju je mm prosao i odluku da u postupku idemo na genetsko testiranje embrija, nadam se da ce doci… naravno da mi je uspjesna trudnoca, na ovaj ili onaj nacin, najveca zelja ali je strah od ponovnog gubitka ogroman 😔
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Kao prvo, ribic čestitam na 2 srčeka, predivno 😍💕
Petra, čestitam i tebi na curi 💝 nadam se da ćeš uživati ostatak trudnoće 🤗
Rainbow, ja sam prije feta na 3dc imala cistu, a kad sam došla na sljedeći uzv 8dc više je nije bilo. Ne znam jel to pomoglo, pila sam čaj od korijena maslačka, i neki mix vrkute/kamilice. Nadam se da će se sve smiriti kod vas 🤗😘
Kod mene ništa novo, ovaj tjedan je bila ludnica od posla 🙆😨
Anči, uživaj, svi mi znamo da treba predah 😘
Stela, Domleon, Sani, Barby i Nikitta ako čitate, šaljem 🤗🤗🤗
Jel se Lindsay javila, kako je bebica?
Pozdrav draga Anemona 🥰
Skicnem vas tu i tamo. Vidim da si ti jos na cekanju. Dobro. Sve u svoje vrijeme. Kada odlucis u napad znas da ja navijam 🥰
Bebica je dobro. Imala sam carski rez, oporavak je čupav ali prođe. Danas imamo 3 tjedna 🥰 . Papa, spava i kaka 🥰 Veselimo se godinama koje nam slijede i mogu reci da cemo ih tek od sada poceti brojati. Vidjet ces kako se svijet okrene i sve drugo vise nije vazno. Pratim i navijam za vas borilice, suborke moje. Sve vas ceka ista sreca samo nekome prije uspije a nekome poslije.
Rainbow_Hope e jebemu baš se zaredalo ali ako je preporuka dr da ne operira možda bolje onda niti ne dirati 🤷♀️ ciste bi ti trebale otići s mengom i 🤞🤞🤞 da odu, šaljem ti veliki hug 😚😚🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
Anemona kako si sunce? 😚❤️❤️
Tina0409 stetno 🥳🥳🤗❤️
Marijana5 svakako ćeš morati izregulirati tsh jel većina bolnica/klinika preferira da nije veći od 2,5 ali nema potrebe za strahom lako ti mpo dr da veće dozu samo opušteno i slušaj dr 😁 je si vadila spolne hormone?
Lindsay 🤗🤗😚❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Petra cestitam na curici 👌👌👌😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
Anemona draga moja poljubac i zagrljaj za tebe ❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘 kako si mi ti ?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Pozdrav cure 😀
Evo mi smo zatražili od ginekologa uputnicu za potpomognutu oplodnju(na humanu reprodukciju). I dobili smo je. Ja imam problema sa stitnjacom zadnji put sam vadila krv i tsh je bio 5. Povećali su mi dozu. U ponedjeljak ćemo se naruciti prvo na konzultacije. I sada me zanima dali je koja isla na potpomognutu a da ima problem sa stitnjacom. Sto mislite da ce oni reci? Ja sam jako u strahu da čim dođem tamo da ce vidjeti da je tsh los da ce me poslati kući dok se to ne smanji. Mislim ja sam rekla toj sestri sa kojom sam pričala ona je rekla samo da ponesem nalaze od stitnjace sa sobom i spermiogram od partnera. Oprostite na dugom poštu. Hvala vam i sretno
Budi bez brige! Ako se jos nisi narucila, termin za prvi pregled ces vjerojatno cekati barem mjesec-dva a do tada tsh dovedes u red. Imala sam cak nesto visi tsh od tebe i u roku od mjesec i pol s terapijom od 25 mg mi je pao na oko 3,5 do pregleda na humanoj. Doktorica tamo mi je odmah povecala dozu i to je bilo to.
Ukoliko zelis malo ubrzati stvari, savjetujem da od svog ginekologa zatrazis uputnice za pretrage s pocetne stranice (amh, progesteron, fsh, prolaktin,...) i prikupis te nalaze do pregleda - ako vec nisi. U suprotnom ce te vjerojatno dr s humane prvo poslati da sve to obavis pa tek onda krece nekakav plan
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Sortiraj odgovore
Najstariji