Stela super smo i rastemo malo po malo 🙊 kako si ti draga? Radis sad kakve pretrage prije postupka?
DugaBuga samo miruj ❤️ bebica je borac 🥰
Malala 🥳🥳🥳 odlicnoooo. Brzo si nam PUPO
Jasmine čestitam na dva srceka 🥰 nazalost ti hematomi su jako cesti. Oni su najopasniji u pocetku trudnoce kada su bebice jako male, a hematomi veci od njih. Pa postoji opasnost da odnesu bebe kada se "otkace". Bebe sad jako brzo rastu i brzo ce prerasti hematom, a hematom ce postajati sve manji dok se ne apsorbira. Jako je bitno da mirujes i to doslovno krevet - wc. Samo hrabro izgurat cete vi to 😊 jako puno cura je imalo hematome i sve je bilo ok 😊
Capi čekamo betu s tobom 🤞🍀
----------------
Cure nama danas dosli nalazi Panorame. Za sve je navedeno nizak rizik i stize nam curicaaaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 na sedmom nebu smo 🥰🤸♀️
Btw jako me iznenadila brzina nalaza. Krv sam dala prosli utorak. Dakle 7 dana sa vikendom.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Stelasuper smo i rastemo malo po malo 🙊 kako si ti draga? Radis sad kakve pretrage prije postupka?
DugaBugasamo miruj ❤️ bebica je borac 🥰
Malala🥳🥳🥳 odlicnoooo. Brzo si nam PUPO
Jasminečestitam na dva srceka 🥰 nazalost ti hematomi su jako cesti. Oni su najopasniji u pocetku trudnoce kada su bebice jako male, a hematomi veci od njih. Pa postoji opasnost da odnesu bebe kada se "otkace". Bebe sad jako brzo rastu i brzo ce prerasti hematom, a hematom ce postajati sve manji dok se ne apsorbira. Jako je bitno da mirujes i to doslovno krevet - wc. Samo hrabro izgurat cete vi to 😊 jako puno cura je imalo hematome i sve je bilo ok 😊
Capi čekamo betu s tobom 🤞🍀
—————-
Cure nama danas dosli nalazi Panorame. Za sve je navedeno nizak rizik i stize nam curicaaaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 na sedmom nebu smo 🥰🤸♀️
Btw jako me iznenadila brzina nalaza. Krv sam dala prosli utorak. Dakle 7 dana sa vikendom.
Aaaaa, baš mi je dragooo. 🥰🥰🥰😍😍 Curicaaaa. 🥰🥰🥰🥰
Sad uživaj dalje! 😊🥳😘
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Bok cure,
svima naravno želim sve najbolje ishode, ali vas je previše, da popratim i odgovaram svakoj posebno. A zna se, sve smo tu zbog iste želje
Da se i ja malo priključim.
Evo ja sam 08.04 imala FET. Moram reći, da mi se jako sviđa (prvi puta bez bockanja, samo dođeš i nemaš ni osječaj da si na transferu )
sad čekamo, iako mislim da će opet biti ishod neuspješan, nema nikakvih bolova u grudima ali ništa (bar od utrogestana), (prva dva transfera su me bolile)
i lagano osjetim grčeve kao M navečer. U petak će biti jasnije, oću li procurit ili ne. Ali sam dobila opet brevactide, koji mi je naravno zadnji puta pokazao lažno pozitivne rezultate. Tako da sam samo još jedna ćekalica u grupi
u 10 mj 2021 inseminacija - neuspjesno
u 12 mj 2021 ivf - 6 folikula, 1 JS - neuspjesno
2 mj 2022 - ivf - 6 folikula, 5 JS oplođenih, 3 ostale, 2 vračene, -neuspješno
1 zaleđena
fet 08.04.2022 i čekmao
Tweety ma ja sam super! Uživam, rastem i brojim dane od uzv do uzv! Dečkić dobar? Sad vam dolazi divno vrijeme pa ćete uživati!
Jasmine čestitam na 2 ❤️❤️! Držim fige da taj hematom što prije nestane, da možeš uživati u trudnoći!
Sunny čestitam vam na curici!! Baš lijepo, još jedna za Bornu 😀😜
Avocado a ne znam draga šta bi ti rekla! Meni je tako svaki uzv, a nisam ni prošla to što si ti! Drži se, i probaj uživati kolko možeš, a nervozu ostavi za dan, dva pred pregled! 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
—————-
jaooooo divnooooooo 🥰🥰🥰 Da to je stvarno brzo za Panoramu, nisam još čula da je tako brzo ikome bilo.... još bolje, kraće si se stresirala!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Curee,hvala vam puno svimaa!! 🤞❤️❤️😊
🙋 '94. - normo.
💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
05/2021 - IUI - beta ❌
06/2021 - IUI - beta ❌
11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙
Hvala vam cure 🥰🥰🥰
Sani javi sto kaze doktorica. Nadam se da uspijete rijesit do postupka 😊🤞 da li je uzimao sad neke lijekove zbog noge? Mozda mu je to poremetilo. Super da je normo 💪
MissIvy ti si se za Bornu opskrbila 🙊🙊
Monkica pa da i mene su danas bas iznenadili. Ja sam ih ocekivala pocetkom iduceg tjedna. Tako da se nisam ni stigla stresirat ni manicno refreshat mail 🙊
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ma2013 kako si ti? Jel rastete? 😊
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jasmine95 Cestitam! Predivno
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sani ja se nadam da to nije nesto sto ce vam utjecat na postupak. Mislim dr nikad ne traze njihovu obradu pred postupak, samo spermiogram pa valjda to onda ne utjece? Iako mi nema smisla da mi moramo radit uvijek nove briseve, a oni nista 🤦♀️
Avocado nema ti tu lijeka. Strpljen spašen 😅 jel radis? pokusaj si sto vise isplanirat tjedan. Sad je lijepo vrijeme pa mozes ic u setnje, na kave na suncu 😊 al nema razloga da ne bude sve super na uzvu. Bete su ti odlicne. Prvi put su bile dosta nize tako da nemoj to usporedivat 😘
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji