Imam manji hematom uz GV. Vidljiva je i GV i ZV. Dobila sam duphastone 4x2 umjesto utrogestana i mirovanje. Jos imam sitnu sukrvicu, al se smirilo u odnosu na jucer. Za dva tj nova kontrola.
Hvala svim curama na rijecima podrske.
26.4. 7+1 ❤️
Imam manji hematom uz GV. Vidljiva je i GV i ZV. Dobila sam duphastone 4x2 umjesto utrogestana i mirovanje. Jos imam sitnu sukrvicu, al se smirilo u odnosu na jucer. Za dva tj nova kontrola.
Super 🙏🏼 Samo odmaraj i mazi busu 💕 Koliko si trudna po uzv ?
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Dr mi je rekla i dalje ista doza što bi značilo 10mg dnevno. I kad sam došla u sobu sestara, dala mi je dva pena, kao u svakom je po nešto ostalo i ja uopce nisam gledala da su različite. Pa sad neznam dal si možda moram drugačije dozirati ili nešto 🙈 Poslala sam im mail al pretpostavljam da ću odgovor dobiti tek ujutro.
Ma ide ti ista doza svaki dan. Ne obaziri se na pakiranje. Samo moras paziti kad ti je kraj pena da si das dovoljno.
💛🧡
Super 🙏🏼 Samo odmaraj i mazi busu 💕 Koliko si trudna po uzv ?
Nije mi nista rekla. 4+5 sam po zadnjoj mengi
26.4. 7+1 ❤️
Miss Ivy beban je preeedivan, jako uzivamo u njemu svaki dan. Vec je napunio mjesec dana, bas vrijeme leti i on prebrzo raste ❤
Kako si ti?
💛🧡
Sad miruj i drzi mi se do sljedećeg ultrazvuka❤️... Znam da nije ni malo lako, grlim jako❤️...
Meni su rekli, a vjerujem i tebi, pripazit na stolicu... Pa mali savjet, probala sam svakaj, Donat Mg zasad broj 1😉.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Bokic drage cure 😊
Evo da vam se kratko javim, premda nemam nista za prijaviti. Prosla su 3 ciklusa od medikamentoznog. Dovodim si tijelo u red, sopam supmelentima i cekam da Vinogradska proradi. Stvarno su oduljili selidbu. Prema zadnjim informacijama koje imam, “trebali bi” pocet raditi do kraja mjeseca, sto u mom slucaju znaci da cu opet morat preskocit jedan ciklus za novu stimulaciju jer ce meni uskoro vjestica 😞
Ovdje vidim ima raznih novosti. Dinamicno je 😃
Zelim svima puno uspjeha i malo stresa. Svratim vam povremeno da vas bodrim 😘
Leia drago mi je da si se javila i držim fige za novi postupak 🍀
Vinogradska navodno počinje raditi od 26.04.?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Buga Duga❤️
Nanaj Drzim fige za sutra. Kod mene nis posebnobod simptoma.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav ,nova sam . Podijelit cu s vama našu priču i pitat za koji savijet i preporuku . Hvala svima unaprijed na odgovorima . :))
Suprugu dijagnosticirana Azospermij ,uspješna Micro tessa u Splitu poliklinika Cito ..sve pohvale ! Kod mene sve uredno . Bili smo u postupku u krajem 1. mjeseca ,neuspješno . Planirala sam ponovno u 3. Mjesec,ali sam dobila koronu koja mi je dosta poremetila imunitet i tek nedavno se dobro osjećam i vratila sam se radit .
Ginekolog kaze da mogu u 5 mj ,ako ciklus bude uredan .
Ne znam kakva su vaša iskustva s odlaskom u postupak nakon preboljene korone ?
Ima li itko pozitivna iskustva s pijenjem pripravaka od Marice Travarice ?
💪💪🤩❤️
Pozdrav ,nova sam . Podijelit cu s vama našu priču i pitat za koji savijet i preporuku . Hvala svima unaprijed na odgovorima . :))
Suprugu dijagnosticirana Azospermij ,uspješna Micro tessa u Splitu poliklinika Cito ..sve pohvale ! Kod mene sve uredno . Bili smo u postupku u krajem 1. mjeseca ,neuspješno . Planirala sam ponovno u 3. Mjesec,ali sam dobila koronu koja mi je dosta poremetila imunitet i tek nedavno se dobro osjećam i vratila sam se radit .
Ginekolog kaze da mogu u 5 mj ,ako ciklus bude uredan .
Ne znam kakva su vaša iskustva s odlaskom u postupak nakon preboljene korone ?
Ima li itko pozitivna iskustva s pijenjem pripravaka od Marice Travarice ?
💪💪🤩❤️
Ja sam imala koronu u 1. mjesecu, a krajem 3. išla u postupak i sve ok. Korona me je baš dobro skršila, pluća su me jako voljela, ali prošlo je nakon 2 mjeseca uz kortikosterode i vježbe disanja. Taj ciklus mi je bio puno duži, ostali svi ok. Jajašca kvalitetna, sad u postupku sam dobila 5 blastocista.
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Sortiraj odgovore
Najstariji