Anči ❤ možes smrznuti materijal prebacivati bilo gdje. Bilo je cura koje su iz ZGa prebacivale u Split. Samo je vjer skuplje nego kad je u istom gradu. Ovaj MPO svijet je stvarno čudan, baš ti okupira cijeli život 😔 koliko god se trudile da ne bude tako ipak se na kraju sve vrti oko toga i nikako se opustit i uživat u stvarima koje su nas prije veselile. Baš ti želim da sad uzmeš vrijeme za sebe, nađes srecu u zdravijem nacinu zivota i druzenju sa muzem i prijateljima. Uživajte na moru ☀️🍹 vasa sreca je sto ste mladi otkrili problem pa nemate pritisak vremena, iako naravno zelja za djetetom nema veze sa godinama. Odmori i razmisli o konzultacijama u nekoj od klinika u ZGu. Ja sam stvarno uvjerena da cete uspjeti 😊😊😊 grlim te ❤
Koliko ste vi platili ako nije tajna u Repromed?
A ja bi se vratila u Zg zbog puno boljih mogućnosti za sve, a ovo moje tele nebi iz Slavonije 😅🤷🏽♀️
Ah ti muški. Linija manjeg otpora.
A da se pohvalim da je nisam shvatila da je Petrova u Petrovoj 😱na kraju sam otisla na Rebro. Čekala sat i pol da bi mi rekli da su nalazi za 3 dana. I onda sam otisla privatno. Muž je popizdio, onda sam ja popizdila jer nije uzeo godišnji a lijepo sam mu rekla da ću biti na bolovanju i da uzme GO.
Znate kaj žene meni je uvjek najteže čekanje bete kad izvadim krv. I općenito vađenje nalaza u državnim bolnicama 🤮 eto meni je to najteži dio MPO priče.
Ooo jooj..pa kak te oni nisu preusmjerili u Petrovu 🤦🏽♀️
Šta kaze privatnik kad ce bit beta? Drzim fige 🤞🏻
Vec je bilo prošlo 9 a Petrovoj vade krv do 9...pa dok bi ja do njih još došla....
U glavnom u tom privatnom labu rade bivše suradnice od dr L, naravno da si i one iz državne bolnice prešle u prekrasnu privatnu polikliniku.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Rainbow_Hope i Anči zao mi je zbog vasih testica. L 😢 jednom ce i nama svanuti plusic kao kuca 🙏🏻
Ja sam nocas dobila menstruaciju, a jutros piskila mullerov test (12dnt), eto jer sam imala test pa kada sam vec planirala neka. Naravno da je bijel kao snjesko. 😔 Uopce nisam imala osjecaj da cu dobiti menstruaciju, niti imam ikakav pritisak u maternici, nista, da ne curi, ne bih ni znala, a cerviks je i dalje podignut (sada ti budi pametan) 🤷🏻♀️ iskreno nisam iznenadena, ali jesam jako tuzna jer sam se nadala da cemo mozda ipak imati srece, a i ovaj put sam ostala na bolovanju cijeli postupak da bih mogla u miru odradivati folikulometrije i sve (nikad ne idem na bolovanje i ljuta sam na sebe zbog toga, ali jednostavno, nemam posao na kojem mogu izostajati za folikulometrije ili odlaziti bockati se na pauzi)...
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Rebeka mislim da se dr ne kuze bas u administraciju, pitaj sestre ili cak pisi upravi, to nikako ne moze bit iskoristen postupak, jer nisi dosla ni do pola puta, bez obzira sto si lijekove potrosila 🤷♀️
Hocu za 3 tj kad mi krene novi ciklus.. od 7og dana sam u Petrovoj... ne znam dali se uopce isplati ici u prirodni postupak. Meni su ovulacije ranije i trebala mi je dati stopericu ranije.. ne pucaju svakom folikulu na istu velicinu jedino ne razumijem kako estradiol nije pratio njihov rast sta se tu dogodilo... dali je netko imao takvo isustvo? Estardiol mi je ostao nizak s progesteron se naglo digao.
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Anči ❤ možes smrznuti materijal prebacivati bilo gdje. Bilo je cura koje su iz ZGa prebacivale u Split. Samo je vjer skuplje nego kad je u istom gradu. Ovaj MPO svijet je stvarno čudan, baš ti okupira cijeli život 😔 koliko god se trudile da ne bude tako ipak se na kraju sve vrti oko toga i nikako se opustit i uživat u stvarima koje su nas prije veselile. Baš ti želim da sad uzmeš vrijeme za sebe, nađes srecu u zdravijem nacinu zivota i druzenju sa muzem i prijateljima. Uživajte na moru ☀️🍹 vasa sreca je sto ste mladi otkrili problem pa nemate pritisak vremena, iako naravno zelja za djetetom nema veze sa godinama. Odmori i razmisli o konzultacijama u nekoj od klinika u ZGu. Ja sam stvarno uvjerena da cete uspjeti 😊😊😊 grlim te ❤
A ja bi se vratila u Zg zbog puno boljih mogućnosti za sve, a ovo moje tele nebi iz Slavonije 😅🤷🏽♀️
Sa prijenosom materijala oko 22tis.
Ma meni kod vas stvarno nije jasno zasto kod TESE nisu odma uzeli i iz drugog testisa 🤦♀️ mislim ne kuzim logiku da je bolje ic 2 puta na tese nego da se to odma obavi odjedanput. Pa nije bas bezazlen zahvat za nase 🌻.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Aurora hvala ti..planiram sad uživat u ljetu pa na jesen u nove pobjede…planiram konačno izdvojit novce makar samo za vikend na moru, a ne za neke super tablete jer mozda bas te pomognu..preuzeo me mpo i osjećam da sam izgubila sebe..nisam vise ona bezbrizna budala nego sam stalno napeta, stalno nesto čitam, istrazujem, isprobavam..trenutno mi se neda vise tako..treba mi malo promjene…od sutra krećem u misiju skinut kile, vratit svoju staru liniju, uživat u tome da mogu popit pivicu ili koktel bez da razmisljam o stanicama..ovaj postupak me jako jako iscrpio..90% vremena sam provela u krevetu u bolovima…može opet ić na TESE, doktor je reko da ima još materijala, ali on ne zeli mjenjat doktora..vidjet cu sutra sta ce mi reć moj doktor kakav on ima plan za dalje..ja bi probala mozda u IVF preko hzzo ali ne znam jel bi mogli prebacit spermu iz Osijeka tamo…
U potpunosti te razumijem. Od 9/21 kada sam otisla na obradu, zivot mi se promijenio... Nakon prvog IVF-a sve je krenulo naopako, vnm trudnoca, lpsc operacija, drugi zdravstveni problemi koji su mirovali godinama... Postala sam anksiozna zbog tih zdravstvenih problema, depresivna, nisam ona stara. Bila sam super, nikada u 10 godina staza nisam bila na bolovanju, a evo sada se zaredali problemi i bolovanje. Sve sto sam gradila, sve je otislo... Grozim se povratka na posao. Nema veze, zelja za djetetom je veca i nazalost nismo svi te srece, dugo smo cekali i sada cemo se pomuciti, ali vrijedi svake suze. A naučit cu odmahnuti rukom na pitanja i sazaljive poglede kada se vratim na posao... Ali isto tako, moram poraditi na sebi, svom zdravlju prije ulaska u novi postupak inace nema smisla. Trenutno se veselim dugo iskcekivanom GO i nekom putovanju s mm da se maknem od svega, treba mi mir. 🥰
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Heeej drage ženee! 🥰
Već dugoooo vas pratim ali nikako da pišem.
Evo htjela bi i ja podijeliti svoje dosadašnje iskustvo s vama.
U ovom postupku FET-a puno opuštenije,bez inekcija,bolova itd. Transfer na 20.dc - 6 i 8 dnt Clearblue digitalni test ➕,
10 dan beta 388, 14 dan 1619. Od simptoma užasno bolne grudi (bradavice na dodir jako osjetljive),lagani bolovi u donjem dijelu trbuha (odnosno osjećaj kao da će menga svaki čas) i umor.
Sad čekamo prvi pregled i nadamo se da će sve biti okej! 🤞
Želim vam svima puno sreće i punoo pozitivnih beta!! 🥰
🙋 '94. - normo.
💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
05/2021 - IUI - beta ❌
06/2021 - IUI - beta ❌
11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙
Sa prijenosom materijala oko 22tis.
Ma meni kod vas stvarno nije jasno zasto kod TESE nisu odma uzeli i iz drugog testisa 🤦♀️ mislim ne kuzim logiku da je bolje ic 2 puta na tese nego da se to odma obavi odjedanput. Pa nije bas bezazlen zahvat za nase 🌻.
Reko mi je neki dan tek zasto nisu i dobila sam popizditis...zato sto je pustila anestezija..i onda su stali... 🤦🏽♀️
Moram se dogovorit s njim sta ćemo i kako ćemo dalje pa cemo vidjet...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
BugaDuga, malala, Asli, Sani88, BAJOMA, Kachusa, Sunny, mashkica, Iman, Arnoldica, Avocado, petra 30, Linda ❤️❤️❤️🤗🤗🤗 Grlim vas.
AuroraB ja se s tobom apsolutno slažem oko testova, tako da danas prekidam terapiju, a betu neću ni vaditi. Sutra ću ipak ponoviti test da bude sve po P.S.-u. U B+ ne traže betu ako je 14 dpo test negativan i ja mislim da je to vrlo razumno. Kod uredne trudnoće na taj dan će svaki test biti pozitivan.
nes koenzim q10 iz DM-a nije dobar, uglavnom se kod nas prodaje ubiquinon oblik, a puuuno je bolji ubiquinol. Ja naručujem s ove stranice: https://www.lifeextensioneurope.com
Arnoldica mislim na tebe i od sveg srca ti želim najlakši rasplet cijele situacije, drži se ❤️
Avocado žao mi je za migrenu
Anči meni je ovaj put više žao zbog tebe nego zbog sebe 💔 ušli smo u sve s niskim očekivanjima i sa spremnim planom za dalje. Sutra se odmah naručujem na konze i idemo u novi stimulirani odmah ovaj ciklus, s obzirom na AMH, a i godine, ne želimo odugovlačiti. Platit ćemo sad jedan postupak u međuvremenu i zapisati se na listu HZZO-a za novi ako ovaj ne uspije. Zadovoljna sam jer više ne prokrvarim prije testa i jer dobivamo kvalitetne zametke, sad samo treba vidjeti zašto se ne prima, možda je problem u ANA+. Anči, moj ti je savjet da ne spiskate još preostala dva postupka u Osijeku jer to nema veze sa suvremenim pristupima MPO-u...
sunny mislim da ću prihvatiti tvoju ponudu za Prolutex ako još vrijedi, javim ti se mejlom :)
Linda drži se, moramo biti hrabre ❤️ Okolina ne shvaća koliko je to zahtjevno i koliko ti preuzme cijeli život, nama je danas godina dana od prvog i jedinog + u životu pa smo baš razgovarali kako smo prije godinu dana bili najsretniji na svijetu, a sad smo tu di jesmo. Okruži se ljudima koji te razumiju, radi stvari koje te vesele, nema smisla da u ovom svemu izgubimo sebe...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Linda slazem se sa svim..velika je želja za djetetom ali treba malo mislit i na sebe u sveđu tome..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow hvala ti ❤️ samo jako dalje..zelim ti puno sreće ❤️
Ja imam neke planove u glavi, samo trebam muža nagovorit na to 🙈 ali da mislim da Osijek nije opcija..svaka im čast za sve, nemam nekih velikih zamjerki da bi ih popljuvala ili nesto..veliki je napredak blastice i sjenica na testu naspram prošlog puta kad smo imali dva kilava embrija treci dan i mengu na 8dnt...
Mislim svakako mjenjat kliniku samo ne znam još di bi..vjerovatno neki privatnik preko hzzo..ali prije jeseni nebi..treba nam malo da financijski stanemo na noge, a i psihički da odmorim..sad cu opet izbacit sve te dodatke bar mjesec dva da se tijelo očisti..napravit neki detox, vratit se na svoju prehranu i trening..pa ako već ne mogu imat trudnicki trbuščić ovo ljeto onda cu imat top liniju 💪🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji